dostlar saolsun canım 5 aylıktı hastalıgı ortaya cıktıgında ben dıger gebelıklerımde felan hıc doktor dememıstı bana kullan et dıye kızımı kaybedınce ogrendım neden onemlı oldugunu mınıcık kafasında kafası kadar bi kist beynı kistin içine akmıs nasıl tasıdı o yükü 5 ay boyuncaaslında elimden geldiğince cevap yazıyorum. belki de dediğin gibidir canım. alınganlık ettim :)
oo daha çok erken. ben doktor kontorlune 7. haftada gidicem. kalp duymak için
oğlumda 7. haftanın başındaydım duyduğumda.
başın saolsunçok şaşırdım demek folik eksikliğinden kaybettin! kaçıncı haftandaydı. ben de hamile kalmadan 3 ay önce folik başladım isabet olmuş
kızlar sıze tavsıyem aşerdıgınız herseyın içerıgıne bakın ıcınde ne vıtamını var dıye ben kaybettıgım kızımda aşerdıgım herseyın ıcınde folık asıt oldugunu cok gec ogrendım kızımı folık asıt eksıklıgınden olusan bı hastalıktan kaybettım bunda et aşerdım demın ona baktım baya b12 a d demır fosfor ne varsa varmıs ıcınde bunlar zıhın gelısımıne faydalıymıs
kızımda fıstık portakal marul salatası kivi muz lahana dolması corbası felan cekıyodu canım hepsının ıcerıgınde folık asıt varmıs canımneler yiyordun neler yemiyordun mesela canım?
Evet biraz kendi halinde bi topik oldu herkese tek tek yazdım pek dönüş alamadım dilerim sayı olarak arttıkça güzel bir ortam yakalayabiliriz2011 mayıs annesiyken, topiğe girdiğimizde selam verir selam alırdık.. sanırım çok şey değişmiş 2011 den bu yana. selamımızı alan bile olmuyor çok garip.
yakalıycamızdan emınım canım hamıleler cogaldıkca bızde cogalcaz ınsEvet biraz kendi halinde bi topik oldu herkese tek tek yazdım pek dönüş alamadım dilerim sayı olarak arttıkça güzel bir ortam yakalayabiliriz
yakalıycamızdan emınım canım hamıleler cogaldıkca bızde cogalcaz ıns
aynen canım ya bnde heycanla beklıyorum 10 gun kaldı randevuma daha hepımız yenı hamıleyız az atıslar felan duyulsun cogalcaz:)) evet bide şu kalp atışlarını duyup stresimizi atsaydık daha iyi olacaktı topikçe gerginiz bu konudan
Bende şuan hiçbi şey yok olmasın da lütfen yaabulantınız basladımı kızlar ya benım hafıftı ama bu aksam cok yogun bulantım :S
Benim aciktigimda ve cay icerken oluyor canim yaBende şuan hiçbi şey yok olmasın da lütfen yaa
Aynennn bnmde baslamadıııı.vede başlamasa coooook iyi olurrrrBende şuan hiçbi şey yok olmasın da lütfen yaa
Benim aciktigimda ve cay icerken oluyor canim ya
Aynennn bnmde baslamadıııı.vede başlamasa coooook iyi olurrrr
Ayyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanıııııızaten uyumaktan kusmaya vaktim yokakşam işten gelince uyuyorum uyanıp yemek yiyip yine uyuyorum öğle arası eve geliyorum o zaman da uyuyorum
Günaydın benimde 24 şubattı pazartesi günü 1622 gibi çıktı hayırlı olsun.
Ayyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanııııııBenimde uykum cok gelmiyor ama uyumamaya calısıyormmmm
Kizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem