2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anne ismi :) ------ Sat - ---Muhteml doğm tarhi ----Başlangıç kilo ----- Bebiş cinsiyeti Doğum kilosu

1) derinsu06-----------27 şubat--------4 aralık---------------------------**---------------------------------------------**

arkadaşlar listemizi yapıorum bismillah bilgilerinizi atmaya başlayın bakalım benim gibi kilosunu belirtmek istemeyenler yazmayabilir bekliyorum daha düzenlicem

Son düzenleme:
kızlar suan feci derecede başım dönüyor yaaaa sizde de oluyor mu
ders anlatmak için tahtaya kalktım nasıl döndü anlatamam
olmazmı ya bugun bendede var aşırı baş donmesı eşliğinde bulantı ama acıkmısım sanırım yemek yedım duzeldı cok sukur

eline saglık canım

Yaaa altta cukan gebelik takviminr gore 6.hafta oluyor.aslinda 6.hafta degil dimi
gebelık takvımıne sımdılık takılmayın kızlar ultrasona gırdıgımız zaman tahmını dogum tarıhı cıkcak o zaman guncellıycez zaten sımdılık adete gore yapıyoruz ama artık doktorlar ultrasona gore verıyo dogum tarıhını

Eline salik cnm hemen yaziyorum
Gadriell (esma) sat 25 subat muhtemel dogum tarihi 2 aralik kilo bana kalsin :)

Eline salik cnm hemen yaziyorum
Gadriell (esma) sat 25 subat muhtemel dogum tarihi 2 aralik kilo bana kalsin :)
olurmu kız bana kalsn gebelıgımız boyunca kım ne kadar aldı takıp etcez ben en son 70lerdeydım bu kıloyla dogum yaparsam 80ı gecerım aboo

elifeva emin deılım ama 27 28 subat 4 5 aralık 72 kg

eline sağlık canım beni de ekler misin. bu arada kiloları yazın kızlar karşılaştırma yaparız bende hiç memnun değilim kilomdan ama yapcak bişey yok
cakil45--------------03 mart---------------08 aralık ------------------72----------------------------------------

Merhaba arkadaslar benim bir haftadir adet sancilarim var fakat olamiyorum adetime 2 gun var 14 aylij kizim var ve ikinciyi dusunuyoruz yalniz kizimda ne belirtiler yasadim hatirlamiyorum cogu psikilijikti zaten 8 ay sonra olmuştu ama bunda rahatım olur diyorum sizde de adet olacak gibi sanci ceken hamile olan varmi acaba

Anne ismi :)-Sat------Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu

1) derinsu06-------27 şubat--- 4 aralık------------?-------------------------------------
2) gadriell (esma)-25 subat----2 aralik------------?------------------------------------
3) elifeva--------27,28 subat---4,5 aralık-------- 72 kg--------------------------------
4)cakil45----------03 mart------8 aralık ---------72 kg--------------------------------

Mshuzur-----sat tarihimi bilmiyorum---- 8 aralik----- kilo 72

Anne ismi :)-Sat------Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu

1) derinsu06-------27 şubat--- 4 aralık-------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)-25 subat----2 aralik------------?------------------------------------
3) elifeva--------27,28 subat---4,5 aralık-------- 72 kg--------------------------------
4) cakil45----------03 mart------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------?------------ 8 aralik----------72 kg--------------------------------

Son düzenleme:
kızlar hepimiz 72 kilomuyuz :d

Mmnur--------------26subat----------4arAlık-------------60-------------
Benıde ekle canımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…