Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo benim da ha pazartrsi 177ydi.gorunmesi imkansiz o zaman.:)vajinal olarak bakılsa belki görülebilir beta hcg kaçtı senin ? vajinal olarak 1000i geçmesi karında ise 5000i geçmesi lazımmış.
Valla canim olabilir de olmayabilirde bu tamamen kisiye gore degisiyor annemin hic olmamis ama ablamin olmustusen biraz daha ilerdesin benden bir hafta yaklaşık haftaya benim de olur mu acaba
Canim bende ogretmenim ama cocuklardan tiksiniyorum biraz elimde olmuyorAyyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanııııııBenimde uykum cok gelmiyor ama uyumamaya calısıyormmmm
Ayyy aynen yaaa benimki koy yeri bide o kadar piski heryer kendimi zor tutuyorm :)Canim bende ogretmenim ama cocuklardan tiksiniyorum biraz elimde olmuyor
Hele nasil yyukluyorum anlatamam
Canim nasil 6 haftalik olacan anlamadim ben sat 25 subat bugun ise 5+2 yim dahaKizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem
Bende boyle biliyorum cnm benim deger 2811 di carsamba gunu ustten gorunmedivajinal olarak bakılsa belki görülebilir beta hcg kaçtı senin ? vajinal olarak 1000i geçmesi karında ise 5000i geçmesi lazımmış.
Canim malesef benimkide koy yeriAyyy aynen yaaa benimki koy yeri bide o kadar piski heryer kendimi zor tutuyorm :)
Ooo benim da ha pazartrsi 177ydi.gorunmesi imkansiz o zaman.:)
Bende boyle biliyorum cnm benim deger 2811 di carsamba gunu ustten gorunmedi
hayırlıı bakalım sağsalim görelimde gerisi önemli değil geç olsun güç olmasınbana on gün sonra gel dedi dün 300 çıktı değerim
dostlar saolsun canım 5 aylıktı hastalıgı ortaya cıktıgında ben dıger gebelıklerımde felan hıc doktor dememıstı bana kullan et dıye kızımı kaybedınce ogrendım neden onemlı oldugunu mınıcık kafasında kafası kadar bi kist beynı kistin içine akmıs nasıl tasıdı o yükü 5 ay boyunca
evet çok kopuk bir topik oldu. yani kimseyi henüz tanımıyorum ki ilk günler kaynaşma daha kolay olur, sonraki günler çok kişi katılınca aynı kaynaşma ve birbirinden haberdar olma olamıyor. aslında biri hamile listesi yapsa süper olur. hem takip etmiş oluruz. ben ne yazık ki yapmayı bilmiyorumEvet biraz kendi halinde bi topik oldu herkese tek tek yazdım pek dönüş alamadım dilerim sayı olarak arttıkça güzel bir ortam yakalayabiliriz
benim 6. haftaya girdiğimde başlamıştı ilk gebeliğimde. 6. hafta bittiğinde daha da arttı. 12. haftaya kadar devam ettibulantınız basladımı kızlar ya benım hafıftı ama bu aksam cok yogun bulantım :S
Günaydın Kızlarrrrrrr.
Kizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem
Ooo benim da ha pazartrsi 177ydi.gorunmesi imkansiz o zaman.:)
bana on gün sonra gel dedi dün 300 çıktı değerim
evet 10 gün diyorlar genelde. ben ilk gebeliğimde 5+3 haftada gitmiştim vajinalden kese göründü. 10 günra gel kalp dinleyelim demişti dr. yani şimdi gitseniz bile çok erken. boşuna vajinal bakarlar. en güzeli 10 gün sonra gidip karından kalp dinlenmesi
canım tabiki değer herkese göre değişir ama bende salı günü kısmetse 5+6 olacam randevum o zaman ben sizi bilgilendiririm durumlardan.kalbi sence tam olarak ne zaman duyabiliriz ? ben haftaya gittiğimde 5+6 olucam sadece keseyi mi görürüz kalbi de duyulur mu
canım tabiki değer herkese göre değişir ama bende salı günü kısmetse 5+6 olacam randevum o zaman ben sizi bilgilendiririm durumlardan.
Yaaa altta cukan gebelik takviminr gore 6.hafta oluyor.aslinda 6.hafta degil dimiCanim nasil 6 haftalik olacan anlamadim ben sat 25 subat bugun ise 5+2 yim daha