2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kızlar benim şuan çok bulantım var çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi

Ayyyy canım sende mi çalışıyorsun benim gibi,inşallah bulantı olmasın bizde hem çalışıp hem bulantı çekilmez yanııııııo_OBenimde uykum cok gelmiyor ama uyumamaya calısıyormmmm :-)
Canim bende ogretmenim ama cocuklardan tiksiniyorum biraz elimde olmuyor
Hele nasil yyukluyorum anlatamam

dostlar saolsun canım 5 aylıktı hastalıgı ortaya cıktıgında ben dıger gebelıklerımde felan hıc doktor dememıstı bana kullan et dıye kızımı kaybedınce ogrendım neden onemlı oldugunu mınıcık kafasında kafası kadar bi kist beynı kistin içine akmıs nasıl tasıdı o yükü 5 ay boyunca

çok şaşırdım ve kulağıma küpe oldu. ben de 3 aydır folik kullanıyordum.. iyiki de kullanmışım:KK43:
Evet biraz kendi halinde bi topik oldu herkese tek tek yazdım pek dönüş alamadım dilerim sayı olarak arttıkça güzel bir ortam yakalayabiliriz
evet çok kopuk bir topik oldu. yani kimseyi henüz tanımıyorum ki ilk günler kaynaşma daha kolay olur, sonraki günler çok kişi katılınca aynı kaynaşma ve birbirinden haberdar olma olamıyor. aslında biri hamile listesi yapsa süper olur. hem takip etmiş oluruz. ben ne yazık ki yapmayı bilmiyorum
bulantınız basladımı kızlar ya benım hafıftı ama bu aksam cok yogun bulantım :S
benim 6. haftaya girdiğimde başlamıştı ilk gebeliğimde. 6. hafta bittiğinde daha da arttı. 12. haftaya kadar devam etti :KK1:
Günaydın Kızlarrrrrrr.:KK37::KK56::KK36::KK36:

Kizlarrrr bugun doktora gitsem ultrasyondan kese gozukur muuuu yaaa sat 26subat yarin 6.haftaya gircem
Ooo benim da ha pazartrsi 177ydi.gorunmesi imkansiz o zaman.:)

günaydın canım:KK50:
vajinalden görünür. benim görünmüştü 5+3 te. vajinal bakılmıştı. ama ben şimdi 7+ larda gideceğim hem kese hem kalp için.
bu arada pazartesi 177 ise pazartesi 1000 i rahat görürsün hatta pazar bile. 177*5 gün olarak hesaplanıyor bugün cuma old için.

bana on gün sonra gel dedi dün 300 çıktı değerim

evet 10 gün diyorlar genelde. ben ilk gebeliğimde 5+3 haftada gitmiştim vajinalden kese göründü. 10 günra gel kalp dinleyelim demişti dr. yani şimdi gitseniz bile çok erken. boşuna vajinal bakarlar. en güzeli 10 gün sonra gidip karından kalp dinlenmesi:KK51:

evet 10 gün diyorlar genelde. ben ilk gebeliğimde 5+3 haftada gitmiştim vajinalden kese göründü. 10 günra gel kalp dinleyelim demişti dr. yani şimdi gitseniz bile çok erken. boşuna vajinal bakarlar. en güzeli 10 gün sonra gidip karından kalp dinlenmesi:KK51:

kalbi sence tam olarak ne zaman duyabiliriz ? ben haftaya gittiğimde 5+6 olucam sadece keseyi mi görürüz kalbi de duyulur mu

kalbi sence tam olarak ne zaman duyabiliriz ? ben haftaya gittiğimde 5+6 olucam sadece keseyi mi görürüz kalbi de duyulur mu
canım tabiki değer herkese göre değişir ama bende salı günü kısmetse 5+6 olacam randevum o zaman ben sizi bilgilendiririm durumlardan.

kızlar suan feci derecede başım dönüyor yaaaa sizde de oluyor mu
ders anlatmak için tahtaya kalktım nasıl döndü anlatamam :KK43:

X