2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar bende hamileliğimi bugün öğrendim. B hcg 59 çıktı. Sat 2 mart. Kan tahlilini 2 gün sonra tekrarlıcaz.ona göre daha kesin belli olacak.ama kahve akıntı geliyo dünden beri ve doktorum korkuttu beni biraz sizce bişey olur mu böyle lekelenme normal değil mi.

gecmıs olsun canım yerlesme kanamasıda olabılır pekı doktorun progestan baslamadımı sana

canım benim de ilk değerim 59 du ama bende lekelenme olmadı bi arkadasimda olmuştu ama inş bişey olmaz kalbini ferah tut

gecmıs olsun canım yerlesme kanamasıda olabılır pekı doktorun progestan baslamadımı sana
Saol canım.ben özel bi hastanede yaptırdım kan tahlili bugün. Doktorumla da telefonda görüştük. Cuma günü test yaptırdığın yerde tekrar yaptır sonra muayene edeyim gel dedi.kahve akıntıdan bahsedince boş gebelik olabilir dedi muayene etmem lazım dedi.kafam ona takıldı.

Allah korusun canım muayne etmeden neden bu sekılde konustuysa sen ıcını ferah tut uzan sadece wc ve yemek ıcın kalk muaynene kadar Allah bebegını sana bagıslasın

Allah korusun canım muayne etmeden neden bu sekılde konustuysa sen ıcını ferah tut uzan sadece wc ve yemek ıcın kalk muaynene kadar Allah bebegını sana bagıslasın
A
canım benim de ilk değerim 59 du ama bende lekelenme olmadı bi arkadasimda olmuştu ama inş bişey olmaz kalbini ferah tut
insallah hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bebeklerimize.tesekkur ediyorum çok :*

bende 8 bucuk haftalık bebegimo 3 ay once kaybettim kizlar. 25.03 te son adetim. Bu ay sıkı bir çalışma. Doktora da gittim yumurtlama kontrolu falan inşallah nasipse sizi yakar 30 aralık ocak başı gibi anne olurum. Lütfen dua edin bana. Allah bebişlerinizee uzun ömurler verSin. Insallah guzel hamilelik gecirirsiniz. Bendee insallah hamileyim die yazarim buraya

başın saolsun canım ınsallah rabbım acını hafıfletcek saglıklı bı evlat vermıstır sana burdan haberını alırız amin rabbım cumlemızın evlatlarını bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…