2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
canım baktım 5 haftalık hamıle gorunuyosun

Bugünkü betan kaç çıktı başka sat 26 şubat var mı
bugun yaptırmadım canım doktorum on gun sonraya cagırdı ultrasonda bakmak ıcın aramızda ıkı gun var ıkıye katladıgına gore normal senın degerın ılkten yuksek sandım ama deıl Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

Amin cümlemizin inşallah hepimiz birbirimize dua edelim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür

Ben de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
Benimde satım 26subat .pazartesi gunu 177 çıktı.kucuk dedi doktor

slm kızlar. bende aralık annesi olacam İnşallah. bat yarın ama gebelik testi yaptım silik bir ikinci çizgim var. doktor haftaya randevu verdi.sizce öncesinde başka bir doktora gitmeliyim?

Gunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselim
canım benim sat 2
Gunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselim
Canım benim sat 25 Şubat dün doktora gittim ama kese görünmez daha ddi 15 gün sonra gel ddi folik asit ve multivitamin verdi bide

Canım benim 25 Şubat ama dün baktirmistim 934 cikti

X