canım baktım 5 haftalık hamıle gorunuyosunBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
Acaba satınız 26 şubat mı senin beta kaç çıktıcanım baktım 5 haftalık hamıle gorunuyosun
ben en son adet tarıhımı hatırlamıyorum ama 28 subat felandı sanırım tahmınen ya bı gun once ya ıkı gunde olabılır tam emın deılımAcaba satınız 26 şubat mı
benım beta pazar gunu 34,1 cıktı dun 106 ya yukselmıstıAcaba satınız 26 şubat mı senin beta kaç çıktı
bugun yaptırmadım canım doktorum on gun sonraya cagırdı ultrasonda bakmak ıcın aramızda ıkı gun var ıkıye katladıgına gore normal senın degerın ılkten yuksek sandım ama deıl Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsBugünkü betan kaç çıktı başka sat 26 şubat var mı
amin canım ınsallahAmin cümlemizin inşallah hepimiz birbirimize dua edelim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür
Benimde satım 26subat .pazartesi gunu 177 çıktı.kucuk dedi doktorBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
canım benim sat 2Gunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselim
Canım benim sat 25 Şubat dün doktora gittim ama kese görünmez daha ddi 15 gün sonra gel ddi folik asit ve multivitamin verdi bideGunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselim
canım beta degerın kac cıktıslm kızlar. bende aralık annesi olacam İnşallah. bat yarın ama gebelik testi yaptım silik bir ikinci çizgim var. doktor haftaya randevu verdi.sizce öncesinde başka bir doktora gitmeliyim?
Yapmadım. Dün ve bugün gebelik testim silikti. Yapmalımıyım kan testini?canım beta degerın kac cıktı
sılık cıkmıs canım yaptır bence ıcın ıcını yıycene kesın sonucu alırsın betaya gore kac haftalık oldugunu ogrenmıs olursunYapmadım. Dün ve bugün gebelik testim silikti. Yapmalımıyım kan testini?
Canım benim 25 Şubat ama dün baktirmistim 934 ciktiBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
Daha hamılelık yeni küçük dedi. ,kese gözükmez zaten 1000ustu olmalı dediKeseye mi küçük dedi doktor neye küçük dedi acaba