Basın sağolsun canım ıns hemen hamile kalır ve saglikla kucağına alırsın bebeğini.kafana fazla takma stres yapma inş rabbim nasib ederbende 8 bucuk haftalık bebegimo 3 ay once kaybettim kizlar. 25.03 te son adetim. Bu ay sıkı bir çalışma. Doktora da gittim yumurtlama kontrolu falan inşallah nasipse sizi yakar 30 aralık ocak başı gibi anne olurum. Lütfen dua edin bana. Allah bebişlerinizee uzun ömurler verSin. Insallah guzel hamilelik gecirirsiniz. Bendee insallah hamileyim die yazarim buraya
Bndeee coook aseriyorummm canım ne görsem yemek ıstıyormmmm :)bende ılk aşermemı yasıyorum canım felaket et ıstıyo dusundukce agzımın suyu akıyo
Yay burcu zor bir burç mu yaaa :)Allahtan bıse olmazsa kendı burcumda olcak bebegımeşime acıyorum ıkı yayla ugrasmak zorunda kalcak
fenaaaYay burcu zor bir burç mu yaaa :)
aşerdıgın seylerın içerıgıne bak canım onlar bebegının ıhtıyacı olan seyler ben kaybettıgım bebegımde baktım kaybettıkten sonra ne aserdıysem hepsınde folık asıt varmısBndeee coook aseriyorummm canım ne görsem yemek ıstıyormmmm :)
senın ılk gebelıgındı dımı canım belkı rahmın buyudugu ıcın olabılır
bendede sancı var ıslaklık hıssedıyorum sureklı telasla bakıyorum akıntıEvet canım ilk gebeliğim belki de ondandır sancılarm azaldı şişlik var akşamdan beri
..Ben de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
Bende aralik annesi olucam Allah nasip ederse.Ne kadar erken baslamis bazi arkadaslarin belirtileri.Bende henüz bisey yok
kız dıkkat et kendıne bu ılk 3 ay cok onemlı bırak dagınık kalsın zorlama kendınıBende belirtiler baslamadan bahar temizligini yapayim dedim. yavaş yavaş balkinlardan tullerden camlardan basladim
Ayyyy bende aynısını düşünüyorum :)Bende belirtiler baslamadan bahar temizligini yapayim dedim. yavaş yavaş balkinlardan tullerden camlardan basladim
benım hıc ısım olmaz:d eşim yapsın ben ızlerımAyyyy bende aynısını düşünüyorum :)
ben folıbol kullanıyorum canım rabbım evladını sag saglım kucagına almayı nasıp etsınmrb kızlar
bende inşallah Allah nasip ederse aralık annesi olacağımBen henüz dr a gitmedim,hangi folik asit ilacını kullanıyorsunuz?içinde d vitamini olanı kullanan var mı?