2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Basın sağolsun canım ıns hemen hamile kalır ve saglikla kucağına alırsın bebeğini.kafana fazla takma stres yapma inş rabbim nasib eder

Bndeee coook aseriyorummm canım ne görsem yemek ıstıyormmmm :)
aşerdıgın seylerın içerıgıne bak canım onlar bebegının ıhtıyacı olan seyler ben kaybettıgım bebegımde baktım kaybettıkten sonra ne aserdıysem hepsınde folık asıt varmıs

..

valla canım benim de sat 25 subattı. 26 martta beta 19 cıktı 28 martta 58 cıktı. dr 32nin üstü normal demişti 58 cıktı cok sukur. gittgimizde dr a 4hafta 3 gunluktu. haftaya c.tesi goruruz dedi 5+3 olunca ama gec döllenme olabilir sanırım biraz yavaş artıyor gibi geldi bana.. bakalım hayırlısı. Allahım sag salim hepimizin gebeliklerini tamamna erdirsin insallahh

hanımlar, hamilelik süresince takip edebileceğiniz bir site tavsiyesi, hafta hafta bulabiliyorsunuz bütün hamilelik sürecini..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aralik annesi olucam Allah nasip ederse.Ne kadar erken baslamis bazi arkadaslarin belirtileri.Bende henüz bisey yok

valla ben de sadece ogleden sonra bir uyku hali var. uyumak istiyorum hep okadar şimdilik. bugun ilk defa sabah dişimi fırçalarken diş macununudan midem bulandı. bir de acıkınca falan içim ezilyor herseyi yemek istiyorum hakkaten. ağzımın tadi yok ama yediğimden pek te tat almıyorum bu aralar.

Bende belirtiler baslamadan bahar temizligini yapayim dedim. yavaş yavaş balkinlardan tullerden camlardan basladim

mrb kızlar
bende inşallah Allah nasip ederse aralık annesi olacağımBen henüz dr a gitmedim,hangi folik asit ilacını kullanıyorsunuz?içinde d vitamini olanı kullanan var mı?

mrb kızlar
bende inşallah Allah nasip ederse aralık annesi olacağımBen henüz dr a gitmedim,hangi folik asit ilacını kullanıyorsunuz?içinde d vitamini olanı kullanan var mı?
ben folıbol kullanıyorum canım rabbım evladını sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…