oncekı gebelıklerımdede hatırlıyorum oldugunu dun arkadasıma sordum onada oluyomus normaldır heraldeBende de oluyor korkuyorum oyle olunca da normal mi acaba
Iyi bari ya en azindan kafam rahatladioncekı gebelıklerımdede hatırlıyorum oldugunu dun arkadasıma sordum onada oluyomus normaldır heralde
en krıtık donemdeyız canım suanda herseyden nem kapıyoruz hayırlısıyla 3 ayı bı atlatsaydık 1 ayı gectı kaldı 2 ayIyi bari ya en azindan kafam rahatladi
Kızlarrrrr kaçıncı ayınızda hamıle kaldınızzzzz
ınssssssssssilk seferde inş sonumuz iyi olur
ay ınsallah ıcımde acayıp bı hıs var 7 haftalık olursa kalp atısını duyma ıhtımalımızde var kız
sen bıde o sesı dınle hayatımda duydugum en huzur verıcı sesayh düşünmesi bile heycanlı
sen bıde o sesı dınle hayatımda duydugum en huzur verıcı ses
Hayirli olsn.bisey sormak istedm ben 5.haftadaym kesem gorundu ama kagitta 0.36 Cm yazıyor yani 3.6 mm. Senin 6 cm cikmis acaba benimki mi cok kucukBen polikistik over hastasiyim gec dollenme oldu degee once 7.88 cikti sonra 34 cikti boyle boyle artti dun keseyi gorduk 6 cm yani dort hqftalik olmus iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecez hic beklemiyordum rabbim cok buyuk hic doktorlara bakmayin o istediten ve verdikten sonra hersey bos ...
29 yasındayım canım ben bu benım 6. gebelıgım ıkı oglum var bırı 9 bırı 11 yasında 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı nöral tup defektı yuzunden ıkı ay korundum bu ay bıraktım bırakmamla hamıle kaldım nasıp olursa 3 olcak bu senın kacıncı sen kac yasındasınsen kaç yaşındasın 2. bebeğin mi canım
Hayirli olsn bebislerimiz.evet tarihlrr aynı ben bugun dayanamadm ultrasona girdm kese icin gorduk cok sukur 3.6 mm di tabi vajinal ultrasonda.uustten gorunmedi ins sizlerde gorursunz ;-)Gunaydin kizlar 3 muzun de dogum tarihi ayni gorunuyor sat ne zaman sizin birde irtibat halinde olalim doktor kese kalp filan haberleselim
29 yasındayım canım ben bu benım 6. gebelıgım ıkı oglum var bırı 9 bırı 11 yasında 3 ay once 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı nöral tup defektı yuzunden ıkı ay korundum bu ay bıraktım bırakmamla hamıle kaldım nasıp olursa 3 olcak bu senın kacıncı sen kac yasındasın
folık asıt kullanıomusun canımayh maşallah yabenim ilk gebeliğim 25 yaşındayım 11 aydır evliyim sen erken yaşta anne olmuşsun maşallah maşallah
folık asıt kullanıomusun canım
Evet canım bnm arada sancı giriyorSizlerinde yumurtaliklarinda arada bir agri oluyor mu kizlar
bende sureklı ıcıyorum canım bı bebegımı folık asıt eksıklıgı yuzunden kaybettım ıhmal etmıyorum hıcevet canim bi gün aksattım ama onun dışında hep içiorum sen?
bende sureklı ıcıyorum canım bı bebegımı folık asıt eksıklıgı yuzunden kaybettım ıhmal etmıyorum hıc
yok canım bıgunden bıse olmaz ben hıc ıcmıyodumhadi ya bir gün unuttum bir günden bir şey olmaz inş sen hiç mi kullanmadın yoksa aksatıyormuydun canım?
canem nette gebematık dıye bısey var ordan betanı yazınca kac haftalıkoldugu cıkıo ıster sen bak bende bakcam sımdı yuksek gıbı geldı bana bı bakamBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?