2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kızlar ben hamile degilim ama inşallah kalirim bu ay gerci muhtemelen ocak annesi olurum ama olsundaa :) hayirlisiyla insallah

Hayirli olsn.bisey sormak istedm ben 5.haftadaym kesem gorundu ama kagitta 0.36 Cm yazıyor yani 3.6 mm. Senin 6 cm cikmis acaba benimki mi cok kucuk
Bilmiyorum ki ultrason kagidinda da oyke yaziyor doktorumda dedi artik 6mm mi acaba bilemedim simdi..

B
NormAL degerin.hosgeldin aramiza

papatyaaa ham,le olmana cok sevindimmmm :) darısı başıma artık :) inşalllah saglıkla bı nefeste alırsın bebişini kucağına tatlmmm

Kızlarrr şu gebelik listesini biri üstlense de artık gebişlerin fazlalığını ve harikalıklarını görsekkkkk

Bende sanırım Aralık annesi olacağım ama en son adet tarihim çok karışık, normalde her ayın 13 ünde oluyordum ama soğan kürü yaptığım ay 26 sında oldum en son ay da 24' ünde oldum ve pazartesi günü değerim 1622 çıktı. Cumartesi günü kontrolüm var bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Bende aralik annesi olucam Allah nasip ederse.Ne kadar erken baslamis bazi arkadaslarin belirtileri.Bende henüz bisey yok

bende de henüz net belirti yok canım kasık ağrısı ve vajinal salgılar dışında. sadece çok yorgunum çok uykum geliyor ama belki de mevsimdendir.

canım benim de 4+3 te 102 çıktı bugün 4+5 300ü gördük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…