ben 2.ayda cnmKızlarrrrr kaçıncı ayınızda hamıle kaldınızzzzz
yok canım daha deıl bende ayın 13unde gıdıcem doktor 10 gun sonra gel dedı baktım doluydu bende 13 gune aldm
ay ınsallah ıcımde acayıp bı hıs var 7 haftalık olursa kalp atısını duyma ıhtımalımızde var kızsen gittiğinde kesin görürsün 7. haftada olmuş olcaz o zaman çünkü inş
adetine geçti mi canım bhcg kaç?Merhaba bende henuz dun ogrendim hamile oldugumu.araniza katilmak istedim.rabbim hepinizede hayirli saglikli evlatlar versin insallah...
ıns degerlerın yukselır canım rabbım evladını sana bagıslasın kızına hayırlı saglıklı bı kardes nasıp etsın ıns3. Düşük olacak bebek defterini de böylece kapatacaz herhalde Rabbim kızıma uzun ömürler versin kuzum yalnız büyüyecek
2Kızlarrrrr kaçıncı ayınızda hamıle kaldınızzzzz
Degerin kacti cnm keseyi gordun cok merak ettimBen polikistik over hastasiyim gec dollenme oldu degee once 7.88 cikti sonra 34 cikti boyle boyle artti dun keseyi gorduk 6 cm yani dort hqftalik olmus iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecez hic beklemiyordum rabbim cok buyuk hic doktorlara bakmayin o istediten ve verdikten sonra hersey bos ...
canim insallah cuma gunu gittiginde yukselmis olur.olmasa da rabbim hakkinda daha hayirli oldugunu dusunmustur.3. Düşük olacak bebek defterini de böylece kapatacaz herhalde Rabbim kızıma uzun ömürler versin kuzum yalnız büyüyecek
Gebelik olmasi kisti bastiriyor diye biliyorum.doktorun ne dediKizlar bugun yuksek atesle gozumuzu actik belim ve kasiklarimda feci bir agri vardi acile gittik beta tekrarladi ve 2811 cikti bugun adet gecikmemin 4. Gunu oluyor.
Keseye ustten bakti birsey gormrdi sol tarafta kist var dedi sok oldum bakalim mevlam neyler neyleyse guzel eyler
zaman bı gecse hayırlısıyla bişe olcak dıye korkuyorum acıkcası belımle rahımımde agrı var ıns sag saglım alırız kucagımıza ayın 13 u bı gelseydıInsallah duyariz canim kalp atislarini
Canim bunu acildeki salak doktor dedi kendi doktoruma sali gunu gidecem insGebelik olmasi kisti bastiriyor diye biliyorum.doktorun ne dedi
aynen bıde sankı seyıme bıcak saplanıo gıbı bıse oluyo oda benı korkutuyo :SSizlerinde yumurtaliklarinda arada bir agri oluyor mu kizlar
Insallah bir sikintin yoktur.daha benim bir doktorumda yok.hic bir incelemw yapilmadi.kanda sadece hcg bakildi.Canim bunu acildeki salak doktor dedi kendi doktoruma sali gunu gidecem ins
Canım aynı hafta hamileliğimiz.doktor 13.nde keseyi görebilmek için mi çağırdı.beta hcg kaç çıktı ?
Bende de oluyor korkuyorum oyle olunca da normal mi acabaaynen bıde sankı seyıme bıcak saplanıo gıbı bıse oluyo oda benı korkutuyo :S