2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kötü haber bayanlar bugün doktora gittim pazartesi 35 olan değerim 32 ye düşmüş cumaya bi daha gel dedi son şans yani cuma günü olmadı operasyona alacakmis

3. Düşük olacak bebek defterini de böylece kapatacaz herhalde Rabbim kızıma uzun ömürler versin kuzum yalnız büyüyecek

3. Düşük olacak bebek defterini de böylece kapatacaz herhalde Rabbim kızıma uzun ömürler versin kuzum yalnız büyüyecek
ıns degerlerın yukselır canım rabbım evladını sana bagıslasın kızına hayırlı saglıklı bı kardes nasıp etsın ıns

Ben polikistik over hastasiyim gec dollenme oldu degee once 7.88 cikti sonra 34 cikti boyle boyle artti dun keseyi gorduk 6 cm yani dort hqftalik olmus iki hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecez hic beklemiyordum rabbim cok buyuk hic doktorlara bakmayin o istediten ve verdikten sonra hersey bos ...
Degerin kacti cnm keseyi gordun cok merak ettim

Kizlar bugun yuksek atesle gozumuzu actik belim ve kasiklarimda feci bir agri vardi acile gittik beta tekrarladi ve 2811 cikti bugun adet gecikmemin 4. Gunu oluyor.
Keseye ustten bakti birsey gormrdi sol tarafta kist var dedi sok oldum bakalim mevlam neyler neyleyse guzel eyler

Kizlar bugun yuksek atesle gozumuzu actik belim ve kasiklarimda feci bir agri vardi acile gittik beta tekrarladi ve 2811 cikti bugun adet gecikmemin 4. Gunu oluyor.
Keseye ustten bakti birsey gormrdi sol tarafta kist var dedi sok oldum bakalim mevlam neyler neyleyse guzel eyler
Gebelik olmasi kisti bastiriyor diye biliyorum.doktorun ne dedi

X