- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anti Depresan
Hoşbulduuuuuuummmm :)Merhaba hoşgeldin :)
Nasılsııııınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduuuuuuummmm :)Merhaba hoşgeldin :)
Hoşbulduuuuuuummmm :)
Nasılsııııınn
Mekan süpermişş.biizmde salon bu kızlar..ben izmrliyym ama nişanlm maniasada...düğün orda olucak..istediğimz renk giydirilcek sayndalyeler filan..fuşya/beyaz olur muhtemelen
Eki Görüntüle 1309533 Eki Görüntüle 1309534 Eki Görüntüle 1309535 Eki Görüntüle 1309536
Ben de iyiyim ufak tefek hazırlıklar var onlarla ugrasıyorum.İyiyim teşekkürler ya sen ? :)
Ben de iyiyim ufak tefek hazırlıklar var onlarla ugrasıyorum.
Tatlı telaslar biraz heyecan biraz stres
Herkese merhabaa
Hoşbulduuummm nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor?
Nişanlıyım. 8 ağustosta düğünüm var. İzmirliyim.
HoşbulduuukkHOŞGELDİNN:)
Ben de 9 dusundum ama cumartesı olsun ertesı gun tatil diye 8 olsun dedik.Benimde 8 Ağustosta olacak 9 düşünmüştük ama cumartesi olsun dedik neresindensin İzmirin ?
Ben de 9 dusundum ama cumartesı olsun ertesı gun tatil diye 8 olsun dedik.
İzmirin Buca tarafındayım sen nerelisin
Aa sen de İzmirlisin yanii.Aynı düşünmüşüz tatil olsun dedik bizde ertesi gün :)
Aslen tokatlıyım ama Karşıyaka'da oturuyorum
Aa sen de İzmirlisin yanii.
Düğün mekanına karar verdiniz mii
Merhaba kızlar bende 7 ekimde nişanlandım düğün kısmetse 9 agustos
Herkese merhabaa
Mekan süpermişş.
Ben de İzmirliyim Manisa da böyle bi yer oldugunu bilseydim gider bakardım muhakkak cok güzelmiş Rabbim içinize sindrsin
Nişanlıyım. 8 ağustosta düğünüm var. İzmirliyim.
izmirliler doldurduk burayı..aslında izmir gelinleri diye topk mi açsaydık
İzmrli olmayanlar da izmirli olmayanlar diye mi topik açsınya bnce izmrde çok güzel mekanlar var.mesela burdan @more1109 un terch ettği yeri , izmrde yapacak olsam düşnüyordum önceden.topkapı garden..pınarbaşında.bucada da güzel yerler var..gölet tarafının oralarda...
izmirliler doldurduk burayı..aslında izmir gelinleri diye topk mi açsaydık
Aşk olsun ama ben İstanbullu olaraktan Bursa geliniyim :) :)
İzmrli olmayanlar da izmirli olmayanlar diye mi topik açsınEki Görüntüle 1309661