- 18 Kasım 2014
- 89
- 39
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar :)
günaydınnn hayırlı cumalarrr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar :)
çok teşekürlerr kuzumm:) ya ne bilim bi tarafım öyle diyo bi tarafımda hafta sonu dahamı iyiydi diye düşünüyorum ama fiyatlarda uçmuş hafta içi yarı yarıya düşüyo bide nişanlım kendi başına yapca için anne babası çok önce vefat etti o yüzdende pek üstelemek istemedim açıkcası bakalm nolcak
ayyy çok sağol canm yaa valla çok kararsızdım ama dediklerinden sonra fikrim değişiyo gibi:)
benm o dicektim bi an :) :) kimmişş kii bni takip etmedi öyle bir kullanıcıııYa bu arada buzmavileylak sen directten msj gondrrmssnde.o g..m35 kim :) bizim burdaki april1109 degil o. Ayni onun kullanci adi ama baskasi
Günaydın canım, hayırlı cumalarKızlar herkese günaydın,hayırlı cumalar :)
Canım gayet iyi bi yermiş. Bende Bucadaki yerle burası arasında seçim yapayım. Hem Bornovada evime de çok uzak sayılmaz.
Teşekkür ederim düşünücem bunu..
Izmirkinaorganizasyon diye sirket var.. aslnda ordan kina tahti kiralamayi istiyorum fakat oynanacak alan ufak.onu nereye koyarlar blmyrm... o olmasa bile kendim biseyler alirim artk.hint kinali dovmeler filan.masalara konulur isteyen yapar.kina icin fikir alışverişinde bulunrz burda daha..
Hakkaten sknti yapmayin.dugn sncta.gelen herturlu gelecektir. Benmde kinam haftaici..yani mecburen oyle oldu.kina ve düğün arasnda iki gun olsn istedim ondan...
iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım ?
İviiit ya cuma günleri çok seviyorum
Çok şükür iyiyim..iyiyim canım sen nasılsın
benm o dicektim bi an :) :) kimmişş kii bni takip etmedi öyle bir kullanıcııı
Belki gelin masasının oraya, kına olacak zaten o masa orda olmasa da olur.
Benimde aklımda çok fikir var, zamanı geldiğinde beyin fırtınası yapalım
Mahinev diye bir organizasyon şirketi var, kaftanlarını ve ürünlerini çok beğeniyorum. Bi bak istersen canım
Yok kiz sen degilsin o. Fotograflarina filan baktim
Yaa kalkmaz gelin masasi muhtemelen. Yine bi saat gelnlkle ttakilirim. Nyse bulcaz bi hal care.
Mahineve fiyt sordum cnm kaftan icin.asiri pahali ya. Dikisevi bile daha uygun. Ama kinadan bigun once elinde oluuor ve buna guvenemem
O tarz izmirde kiralayacagimiz yrr yokmu ya:'( bulursaniz burdan haber versenize..ben somestr tatilinde gelip dolncam..
Kaftanlar 300-500 arasındaymış aslında evet biraz pahalı ama kaftanlarına bayılıyorumm.
Ben yerinden gidip deneyrek almayı düşünmüştüm ama bilmiyorum. Mutlaka İzmirde de vardır bu tarz yer ama ben henüz rastlamadım. Yine de araştıracağım.. Normal klasik bindallı istemiyırum
Yanls hatırlamıyorsam yeri denizli de mahinevin. Ya izmirde bulamazsam bende gidebilirim.bnde klasik birsey istemiyorum. Banada attigim modele 450filam demslerdi. Kira icinde ck fazla geldi o fiyat bana :/
Ufff çok iş var dimi ya Enerjim yok ama hiçYanls hatırlamıyorsam yeri denizli de mahinevin. Ya izmirde bulamazsam bende gidebilirim.bnde klasik birsey istemiyorum. Banada attigim modele 450filam demslerdi. Kira icinde ck fazla geldi o fiyat bana :/
Ufff çok iş var dimi ya Enerjim yok ama hiç
Evet canım Denizli'de.
Yine araştırmada olalım, belki İzmirde daha uygun bir yer buluruz. Ben 2 kez klaftan giyicem birde. Nişanlımında kınası olacak
Ufff çok iş var dimi ya Enerjim yok ama hiç
Kızlar bugün Cuma.. Hadi biraz neşelenin. Yarın nişanlılarınızı takın kolunuza gezin
Düğündür kınadır bunlar hallolur, sıkmayın canları.
ben kemeraltında bi kaç yere sordum kızlar böyle standart bindallıları kiralıyorlar bende alyabutik ve mahinevi cok begeniyorum ama o tarz izmirde yok sanırm biraz dha agır modeller varValla cnm sen oralardasn.bos vaktnde gezip dolan :) gerci daha erken.ikinci donem soyle mart gibi bu konular uzerinde yogunlasiriz. Incik cincik isleri halletmeyi dusunuyorum o aralar