- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
ehehhehe..mımm...şeyy.... tmm demedm farzedin
Ben küstüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehehhehe..mımm...şeyy.... tmm demedm farzedin
Ben küstüm
Başladık canım hatta komik olan şey ufak tefek şeyler dışında pek bi hazırlığımız kalmadı. Fazla hızlı ilerliyoruz sanırımAa sen de İzmirlisin yanii.
Düğün mekanına karar verdiniz mii
Topkapı Garden da cok güzeldir. Topkapı Garden ın yan tarafında da bizim düğün mekanımızya bnce izmrde çok güzel mekanlar var.mesela burdan april1109 un terch ettği yeri , izmrde yapacak olsam düşnüyordum önceden.topkapı garden..pınarbaşında.bucada da güzel yerler var..gölet tarafının oralarda...
izmirliler doldurduk burayı..aslında izmir gelinleri diye topk mi açsaydık
kızlar mahalleniniz kına yapmaya uygnsa öyle yapın..ben izmrde kınamda ilk çıkarken gelnlk gyceğim için kapalı ufak bi salon tuttum...
gelinlk giymesem mahallede olsn isterdm..sanki daha eğlenceli oluyor
Günaydınnn :)Canım nereyi ne kadara tuttun??;
Günaydın kızlar, haftanın son günü musmutlu geçsin
Canım nereyi ne kadara tuttun??;
Günaydın kızlaaarrr :) Yarın cmrtesiii yappiiii :)Günaydınnn :)
Nasılsın canım ?Günaydınnn :)
Günaydın kızlaaarrr :) Yarın cmrtesiii yappiiii :)
Yarın çalışıyorum aslnda ama yarım gün bile olması yetiyo sonrası pazaaarrr ohhh :)Nasılsın canım ?
İviiit ya cuma günleri çok seviyorum
Yarın çalışıyorum aslnda ama yarım gün bile olması yetiyo sonrası pazaaarrr ohhh :)
günaydınnnn:) düğün tarihi sanırım belli oldu 27 temmuz:) ama pazartesiye denk geliyo
Öz il dugun salonu.camdibinde.oyle ahım şahım bi yer değil. . Az kisi olur kinada diye uygun bi yer sectik.1500du sanirim cnm.Canım nereyi ne kadara tuttun??;
çok teşekürlerr kuzumm:) ya ne bilim bi tarafım öyle diyo bi tarafımda hafta sonu dahamı iyiydi diye düşünüyorum ama fiyatlarda uçmuş hafta içi yarı yarıya düşüyo bide nişanlım kendi başına yapca için anne babası çok önce vefat etti o yüzdende pek üstelemek istemedim açıkcası bakalm nolcak
Öz il dugun salonu.camdibinde.oyle ahım şahım bi yer değil. . Az kisi olur kinada diye uygun bi yer sectik.1500du sanirim cnm.
Sağlık olsun canımmm.. Dediğim gibi gelmek isteyen her türlü gelir sen sıkma canını. Fiyattlar araıs yarı yarıya fark var daha iyi olmuş sizin için. Hem hafta sonu tatile giden çok olur, boşver. Herkes hafta içi düğünlerin daha kalabalık olduğunu söylüyor