• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

ya bnce izmrde çok güzel mekanlar var.mesela burdan april1109 april1109 un terch ettği yeri , izmrde yapacak olsam düşnüyordum önceden.topkapı garden..pınarbaşında.bucada da güzel yerler var..gölet tarafının oralarda...

izmirliler doldurduk burayı..aslında izmir gelinleri diye topk mi açsaydık :KK53:
Topkapı Garden da cok güzeldir. Topkapı Garden ın yan tarafında da bizim düğün mekanımız

benim nişanlım ocak sonu gibi askerden gelecek su an elım kolum baglı beklıyorumm :( ı nsallah sorunsuz atlatırız su düğünüüEn Büyük KK

kızlar mahalleniniz kına yapmaya uygnsa öyle yapın..ben izmrde kınamda ilk çıkarken gelnlk gyceğim için kapalı ufak bi salon tuttum...
gelinlk giymesem mahallede olsn isterdm..sanki daha eğlenceli oluyor :KK49:

Canım nereyi ne kadara tuttun??;

Günaydın kızlar, haftanın son günü musmutlu geçsin :KK25:

Yarın çalışıyorum aslnda ama yarım gün bile olması yetiyo sonrası pazaaarrr ohhh :)

Olsun canım yarım gün yarım gündür.. :KK69:

günaydınnnn:) düğün tarihi sanırım belli oldu 27 temmuz:) ama pazartesiye denk geliyo:KK43:

Canımm hayırlısı olsun, hafta içi olsun ne olacak :KK55: Gelmek isteyen her türlü gelir.

çok teşekürlerr kuzumm:) ya ne bilim bi tarafım öyle diyo bi tarafımda hafta sonu dahamı iyiydi diye düşünüyorum ama fiyatlarda uçmuş hafta içi yarı yarıya düşüyo bide nişanlım kendi başına yapca için anne babası çok önce vefat etti o yüzdende pek üstelemek istemedim açıkcası bakalm nolcak

çok teşekürlerr kuzumm:) ya ne bilim bi tarafım öyle diyo bi tarafımda hafta sonu dahamı iyiydi diye düşünüyorum ama fiyatlarda uçmuş hafta içi yarı yarıya düşüyo bide nişanlım kendi başına yapca için anne babası çok önce vefat etti o yüzdende pek üstelemek istemedim açıkcası bakalm nolcak

Sağlık olsun canımmm.. Dediğim gibi gelmek isteyen her türlü gelir sen sıkma canını. Fiyattlar araıs yarı yarıya fark var daha iyi olmuş sizin için. Hem hafta sonu tatile giden çok olur, boşver. Herkes hafta içi düğünlerin daha kalabalık olduğunu söylüyor

Ya bu arada buzmavileylak sen directten msj gondrrmssnde.o g..m35 kim :) bizim burdaki april1109 april1109 degil o. Ayni onun kullanci adi ama baskasi

Öz il dugun salonu.camdibinde.oyle ahım şahım bi yer değil. . Az kisi olur kinada diye uygun bi yer sectik.1500du sanirim cnm.

Canım gayet iyi bi yermiş. Bende Bucadaki yerle burası arasında seçim yapayım. Hem Bornovada evime de çok uzak sayılmaz.
Teşekkür ederim düşünücem bunu..

Sağlık olsun canımmm.. Dediğim gibi gelmek isteyen her türlü gelir sen sıkma canını. Fiyattlar araıs yarı yarıya fark var daha iyi olmuş sizin için. Hem hafta sonu tatile giden çok olur, boşver. Herkes hafta içi düğünlerin daha kalabalık olduğunu söylüyor

ayyy çok sağol canm yaa valla çok kararsızdım ama dediklerinden sonra fikrim değişiyo gibi:)

Back