• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

vivenseyi bende cok begeniyorm takip ediyrm ama mobilyalar az para değil fotodaki haliyle gercek arasndaki farkı biz gecen ay gördük gittik btn mobilyacıları gezdık hc o fotodaki mobilyalardan eser yoktu

evett şimdi tekrardan yapılıyo salonlar son halinin fotosunu gördüm cok güzel olcak eger dedikleri gibi olursa biz yemekli 250 kişi için 10500 e anlaştık

Plus özellikle çok hoş..
Bende Ankaradan 12bine tuttum o yüzden İzmirdeki çok pahalı olsun istemiyorum. Bütçeyi zorlar.

Hahah burayı kullanmayı bılmıyorum daha yenı katıldım sezgilim1905 canım sana cevap yazmaya calıştım ama olmadı :KK71:
Canım yorum altında cevapla var ona tıkla hiçbirşey silmeden altına kendi yorumunu ekle

Çok güzel bir salon.. Benim arkadaşım fiyat 3bin dedi bende kına için aramıştım ama işin aslı o değilmiş.
Benim düğünümm Ankarada olacağı için ordan tuttuk, İzmirde kına için yer arıyorum..
ankaradaa hangi yeri tuttunuz canımm kaça tuttunuz bide bizimde dün belli olcaktı haftasonuna kaldı fikir ediniyim olmazsa:(

Kızlar uzak gelir belki ama benim Bucada oturan akrabam çok olduğu için cazip geldi.
Kaynaklarda yeni bir yer açıldı Özcanlar diye herşey dahil 2bin fiyat veriyorlar. Kır düğünü.
Gittim yerlerini gördüm alan baya büyük güzel bir yer ama organizasyon nasıldır bilemedim o yüzden çok kararsızım..

ankaradaa hangi yeri tuttunuz canımm kaça tuttunuz bide bizimde dün belli olcaktı haftasonuna kaldı fikir ediniyim olmazsa:KK43:
12 bine Harikalar diyarında Göl düğün bahçesi canım

Eklentiler

• 10649531_283509341838499_7299628605909827041_n.jpg
    10649531_283509341838499_7299628605909827041_n.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 50
çok hoş yermişş canım hayırlı olsun tekrardan bende bakıyım olmazsa günlerine bi:)

Teşekkür ederim canım, yer çok güzelde sonradan pişman oldum fiyat yüksek diye ama Ankarada kır düğünü yaygın değil napalım. Hem nişanlımın evinin karşısı

Benim kına kendi köyümde evimin bahçesinde kır düğünü modunda olacak gündüz yapacagım organizosyonu güzel ayarlacagım herşeyıyle kendım ilgeleneceğim :KK49:
Şahane birşey olsun istiyorum

Kızlar çok güzel yerler seçmişsiniz..Eminim sizinle bütünleşince herşey çok daha güzel olacaktır..Bembeyaz gelinlikle ne yakısırsınız :)

Birde ben ayarlayabilsem şu salon işini.

Kızlar çok güzel yerler seçmişsiniz..Eminim sizinle bütünleşince herşey çok daha güzel olacaktır..Bembeyaz gelinlikle ne yakısırsınız :)

Birde ben ayarlayabilsem şu salon işini.

Ayarlarsın canım sıkma canını, herşey en doğru zamanda olur merak etme.
Hepimize çok yakısır..

Benim kına kendi köyümde evimin bahçesinde kır düğünü modunda olacak gündüz yapacagım organizosyonu güzel ayarlacagım herşeyıyle kendım ilgeleneceğim :KK49:
Şahane birşey olsun istiyorum

Benimde kınam memleketimde olacak dışarıda bahçede yani..Nasıl planların var bana da yardımcı olurmusun hiç kafanda düşünceler varmı süsleme vs.

Ayarlarsın canım sıkma canını, herşey en doğru zamanda olur merak etme.
Hepimize çok yakısır..

İnsallah canım umarım bende biran önce hallederim şu mekan işini.Seçtikleriniz bana da örnek oluyor..Açık hava çok hoşuma gitti hiç düşünmemiştim ama gerçekten vazgeçer gibi oldum salondan.

Back