• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Teşekkür ederim canım, yer çok güzelde sonradan pişman oldum fiyat yüksek diye ama Ankarada kır düğünü yaygın değil napalım. Hem nişanlımın evinin karşısı

olsunn pişman olma kuzum bikere oluyo sonuçta aynen ankarada kır düğünü yaygın değil maleseff bizimkilerde normal salona bakcaklar sanırım ama benim gönlüm kırdan yana bakalm nolcak :)

olsunn pişman olma kuzum bikere oluyo sonuçta aynen ankarada kır düğünü yaygın değil maleseff bizimkilerde normal salona bakcaklar sanırım ama benim gönlüm kırdan yana bakalm nolcak :)
Aynen canım 1 kere oluyor. Gezin bakın çok güzel kapalı yerlerde var.

kınaya bende yer tutmuycamm cidden fikirlerinizi paylaşında birbirimize yardımcı olalım:KK43:

Ben gereksiz buldum doğduğum büyüdüğüm top oynadığım ip atladığım mahallede olsun istiyorum Zaten çıkmaz sokak..Tüm akrabalarım soyum sopum orada kına yaptı :)

Ben gereksiz buldum doğduğum büyüdüğüm top oynadığım ip atladığım mahallede olsun istiyorum Zaten çıkmaz sokak..Tüm akrabalarım soyum sopum orada kına yaptı :)
bizim kapı önü msait ddeğil nişanlımn orası müsait kaynvalidem de istersen burda yaparız dyo aklımada yatmıyo değil kapalı bi alan istemyrm ben kına için ve 3-5 bin gibi paralarda sacmak istemyrm acıkcası bilemedim :(

Kına için yer tutmayın zaeten kızlar ne gerek var.
Ben mecburiyetten tutuyorum. Akrabalarım, arkadaşlarım herkes İzmirde. Düğün ankarada olacağı için burdaki kınamda düğün gibi olacak gelinlik giyicem o yüzden istiyorum

Benim köyüm artvinde yeşillerin içinde çoook şirin bir yer
Ben doğanın rengine uyumlu olarak sadece beyaz ve pembe tonları olsun istiyorum
Fazla masadan ziyade fazla sandalye olsun beyazz sandalyeler falan öyle ya işte uçuş uçuş şirin birşeyler yapmak istiyorum

bizim kapı önü msait ddeğil nişanlımn orası müsait kaynvalidem de istersen burda yaparız dyo aklımada yatmıyo değil kapalı bi alan istemyrm ben kına için ve 3-5 bin gibi paralarda sacmak istemyrm acıkcası bilemedim :KK43:

Doğru düşünmüşsün 3 bin 5 bin den geçtim 500 lira bile düğün zamanı çok önemli..O para ile baska bir açığınız kapanır hiç gerek yok salon tutmaya.Kına için gerekmez kanımca.

Benim köyüm artvinde yeşillerin içinde çoook şirin bir yer
Ben doğanın rengine uyumlu olarak sadece beyaz ve pembe tonları olsun istiyorum
Fazla masadan ziyade fazla sandalye olsun beyazz sandalyeler falan öyle ya işte uçuş uçuş şirin birşeyler yapmak istiyorum

Ayy bende aynen böyle düşündüm zaten bizim oralarda gündüz masalar kurulur yemek verilir.Gecede sadece sandalyeler kalır.

Hatta örnek bulmuştum böyle birşeyler yapabilirim diye :) Tabi sandalyeler Plastik olandan olacak bizde :D

biizmde salon bu kızlar..ben izmrliyym ama nişanlm maniasada...düğün orda olucak..istediğimz renk giydirilcek sayndalyeler filan..fuşya/beyaz olur muhtemelen :D

36795_145075978844387_940983_n.jpg
38664_145076178844367_6597050_n.jpg
39088_145075962177722_4916418_n.jpg
419376_488560744495907_141119328_n.jpg

kızlar mahalleniniz kına yapmaya uygnsa öyle yapın..ben izmrde kınamda ilk çıkarken gelnlk gyceğim için kapalı ufak bi salon tuttum...
gelinlk giymesem mahallede olsn isterdm..sanki daha eğlenceli oluyor :KK49:

Ayy bende aynen böyle düşündüm zaten bizim oralarda gündüz masalar kurulur yemek verilir.Gecede sadece sandalyeler kalır.

Hatta örnek bulmuştum böyle birşeyler yapabilirim diye :) Tabi sandalyeler Plastik olandan olacak bizde :D

image.jpg
Ben kırmızı sevmiyorum nöyle birsey olabilir

Back