How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Hava çok puslu, iyi yağdı bu sabah.. Sevmiyorum böyle havaları :KK20:
İnsanın içini sıkıyor di mi?
Normalde kötü olmam lazım benim de ama mutluyum nedense bu sabah maşallah
129fs370785.gif

Evet canım yaa, kış gelmesinden çok korkuyorum :-)
Maşallah diyelim totoyu kaşı nazar değmesin, bende de bi sıkkınlık bi yılmışlık var amaan kendime ağırım bugün :KK35:
Maşallah maşallah
30upn9j.gif

Dün akşam biraz egzersiz yaptım ondan sanırım tavsiye ederim , dinç uyandım bu sabah. Ayy göbek-toto aldı başını gidiyor nasıl gelinlik bakıcam böyle beeen:KK17:

Maşallah maşallah Eki Görüntüle 1309122
Dün akşam biraz egzersiz yaptım ondan sanırım tavsiye ederim , dinç uyandım bu sabah. Ayy göbek-toto aldı başını gidiyor nasıl gelinlik bakıcam böyle beeen:KK17:

Valla dün bende egzersiz yaptım, eve bi gittim su içinde kalmış.. Üst katımda ki arap kızlar sağolsun çeşmeleri açık unutup gitmişler..
Bende de birazcık göbek var, diyet yapıyorum sıkılıp bırakıyorum. Bahara doğru pilatese başlamayı düşünüyorum.

Mutella böyle şarkı falan gönderince aklıma direk düğün müzikleri geldi :) Giriş ve dans müzkleriniz seçtiniz mii kızlar :)

Nilüfer - Taa uzak yollardan'ı düşünüyorum.. Sevdiceğimle ayrı şehirlerdeyiz anlamı olur diye..

Valla dün bende egzersiz yaptım, eve bi gittim su içinde kalmış.. Üst katımda ki arap kızlar sağolsun çeşmeleri açık unutup gitmişler..
Bende de birazcık göbek var, diyet yapıyorum sıkılıp bırakıyorum. Bahara doğru pilatese başlamayı düşünüyorum.

Nilüfer - Taa uzak yollardan'ı düşünüyorum.. Sevdiceğimle ayrı şehirlerdeyiz anlamı olur diye..
Bahar gelince otomatik inceliyor vücutlar zaten kışın yağ bağlıyoruz :KK70:
Pilates'e çok niyet ettim de çok üşendim yaa:KK34:
Çok anlamlı bi şarkı gerçekten:KK36:

Bahar gelince otomatik inceliyor vücutlar zaten kışın yağ bağlıyoruz :KK70:
Pilates'e çok niyet ettim de çok üşendim yaa:KK34:
Çok anlamlı bi şarkı gerçekten:KK36:

mutella aynı derttenn gitcem heralde bendee :( nası vercez o göbekleri çok fazla olmasada böyle gelinlikte gayet 0 dursa nede güzel olur ama ben bu yaşıma kadar hiç 0 göbek göremedim kendimde:D müzik olarakta sadece aklımda giriş müziği var oda melih kibar mesaj en güzel giriş onla olur heralde:)

mutella aynı derttenn gitcem heralde bendee :KK43: nası vercez o göbekleri çok fazla olmasada böyle gelinlikte gayet 0 dursa nede güzel olur ama ben bu yaşıma kadar hiç 0 göbek göremedim kendimde:D müzik olarakta sadece aklımda giriş müziği var oda melih kibar mesaj en güzel giriş onla olur heralde:)
Lütfen bana muti de:KK16:
Amaan o koşturmacada vereceğimi düşnüyorum ben o yüzden hiiç takmıyorum sadece çok miskinleştim günlerdir gece yatmadan 20'şer mekik ve bacak hareketleri yapıyorum. Zamanla artırcam ama başlangıçta 20 iyi diye düşündüm. Göbek de eşşek değilse erir birazcık o kadar mekik hareketine :KK11:

Kızlaarr benmde göbek aldı başını gittiii spor yaptım 8 ay 1 kg verdim antrenör öldürcekti bni :) yemek cok az yiyorum ama fast food yiyorum sadece ve cok düzensiz normal yemek yesem yiyemem hiç canım istemyr ama ver bana pizzaları hamburgerleri pideleri götürüyorum lop lop :) Şimdi ylvaşndan snra diyetsyene gidicem 5 kilo fazlam var onu verip spora başlıcam mart gbi düşüncem bu yönde tabi sadık kalabilrmiyim mechul :)

Back