• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

canm kaça aldın gelinliğini? bnde izmirliyimde...

hatta april1109 april1109 ile paslaşıyoruz arada...düğünüm 22 ağustosda ama sen baya erken girşmişssn gelnlk işine o_O

bide balayı için boluda güral sapancaya bak derm..baya tavsiye ettler bana..ben yurtiçinde ttal yaprsak orayı düşünüyorum.yutdışı ihtimalimizde var biizm çnkü..

fotoğrafçi ve salonumuzu tuttuk bizde şu aşamada... nikahı erken yapcağımız için şuan ona adapte oldum:KK69:
1500 cnm

Bu arada nişanlılarınız ne alemde hiç ilgileniyor mu ? Düğün dernek işlerinizle ?
benmkinin sağı solu pek bellii olmuyo bazen benden hevesli oluyo bana mana buluyo hiçbişeye bakmıyosun dye :) bazen bn konusyrum o dinliyo sadece :) şu ara iş nedeniyle cok yoğun o arada bile gitmiş kahvaltılık takımlar oluyo ya kapaklı ondan almış pek bi mutlu oldum :)

ben şu madame amour design gelinliklerine taktım kafayı yahuuu bide kızlar izmirdekiler özellikkle bi arkdasmn organizasyon firmasınn toplantısı varmış haftasnu detayları tam bilmiyorum ama bi gelinlik dikim eviyle birlkte çalışıyolarmış gelinlik modelleri olucakmış ve deneyebiliyomuşz merak eden yada gitmek isteyen olursa detayları bildirirm size

Hanımlar tüm fikirlerinmizi saç modellerini bulduğumuz kampanyalarıda paylaşalım..İşimize yarar birşeyler çıkabilir..
Ve unuttuğumuz şeyleri tamamlarız sayenizde zaman tez geçiyor.

evet kesnlikle katlıyorum ve buranın dışarı da gezmekten dha faydalı olduğuna inanıyorum ben hepimiz aynı amç için uğraşıyoruz farknda olmadan da birbimize cokca faydamız oluyo fikir olarak ve tecrübe olarak :)

Evet kızlar ben de böyle düşünüyorum, Fikir alışverişi çok önemli gerçekten.:KK19:

Evet canım kaynattık artık aktifleşmesi gereken bi topikti çünkü burası geç bile kaldık :KK48:

ilk sayfayı aslında düğün tarhlerimizi yazıp düzenlense süper olur

yok tatlım istanbul kadiköyde varmış :KK43:

:KK53: artk izmrde yakalayacaz o tarz modelleri...izmr bnce yeri ya.baya alternatif var gbi duruyor..ben simge modaevinede gidicem.arkadaşm orda yaptrms baya ilgilenmşler

ay varmış ilk sayfada zaten tarhler :KK53:
sanki yoktu diye aklmda kalmş
beni de ekleyin benidee :KK49: 22 ağustos 2015 :D

Son düzenleme:
2015 Ağustos GelinleriEki Görüntüle 1308353

@SezgiLim1905 - 1 Ağustos - 255 GünEki Görüntüle 1308351

buzmavileylak buzmavileylak - 5 Ağustos - 258 Gün Eki Görüntüle 1308351

@serp07 - 8 Ağustos - 261 GünEki Görüntüle 1308351

Anti Depresan Anti Depresan - 9 Ağustos - 262 GünEki Görüntüle 1308351

@mutella - 9 Ağustos - 262 GünEki Görüntüle 1308351

april1109 april1109 - 15 Ağustos - 268 Gün Eki Görüntüle 1308351

incimete incimete - 22 Ağustos - 275 GünEki Görüntüle 1308351

cnfts cnfts - AğustosEki Görüntüle 1308351

@tanemmmmm - AğustosEki Görüntüle 1308351

Orya Orya -Eki Görüntüle 1308351

Attırdım şafaklarııı Eki Görüntüle 1308355

Ayy bende varım orada :oops::oops:

izmirde olan bacılar..kuföre nereyi düşnüyorsnz..benm şuan aklmda bornovada soner var... ama değişk fikrlere açığım

küstümmmm :63: benm adımın başında kalp yokkk:mad:

Back