• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Çok sağol canım sürekli ilaç kullanmam gerekiyor işte benim, dikkat et sen de.
Oha 57'deysen niye veriyon kızım :KK53:

düz mantık işte napcann az bişi göbek çıkınca hemen kilo aldım demeye başlıyorumm psikolojikmen çöküşlere geçiyorumm ama boy 1.59 ufakya sanırım ondan göbek hemen çıkıyo herlde ya zaten bitek göbek çıkıyo veremiyorumm yıllardırr:D ama tabi sıklaşmakta lazım kilo vermekten ziyade sıklaşsakk sanırım hepsini halletmiş olcaz:)

düz mantık işte napcann az bişi göbek çıkınca hemen kilo aldım demeye başlıyorumm psikolojikmen çöküşlere geçiyorumm ama boy 1.59 ufakya sanırım ondan göbek hemen çıkıyo herlde ya zaten bitek göbek çıkıyo veremiyorumm yıllardırr:D ama tabi sıklaşmakta lazım kilo vermekten ziyade sıklaşsakk sanırım hepsini halletmiş olcaz:)
Evet sıkılaşmak daha önemli. Spor her şeye iyi geliyor da bakma biz tembeliz. :KK11:

Burda böyle kilo vermekten konuşuyorum ama ben birazdan kaynanacığımla ve anneciğimle gezmeye gitcem, pastalar börekler :KK70::kk77:

yaza kadar yee pastaları börekleri afiyet bal şeker olsun hatta ve hatta bizim yerimizede yeeee çokcaa hep beraber başlayınca verirsinn aldıklarını:)

Aynı boydayız canım bnde 55 olmuşum cıldırcam 51dim 2 ay önceye kadr bi anda kilo aldım ve dediğin gibi hepsi göbeğe 36 giyiyorum göbek fışkırıyor napıcaz bu göbeği off :(

yaza kadar yee pastaları börekleri afiyet bal şeker olsun hatta ve hatta bizim yerimizede yeeee çokcaa hep beraber başlayınca verirsinn aldıklarını:)
Aaa ben sizlere de pastalar börekler yaparım, meşhurdur benim pastalarım tanıdıkça öğreneceksiniz.

İnstagram kullanan varsa takipleşelim kızlar :KK5:

Aynı boydayız canım bnde 55 olmuşum cıldırcam 51dim 2 ay önceye kadr bi anda kilo aldım ve dediğin gibi hepsi göbeğe 36 giyiyorum göbek fışkırıyor napıcaz bu göbeği off :KK43:

yaa ben bi 55e insem varya 5 kere takla falan atarım heralde yok yani direk oraya toplanıyo başka biyer değil oda psikoloji bozuyo:(

Aaa ben sizlere de pastalar börekler yaparım, meşhurdur benim pastalarım tanıdıkça öğreneceksiniz.

İnstagram kullanan varsa takipleşelim kızlar :KK5:

ben sosyal medyadan acayip uzağımm hiç bişey kullanmıyorum maleseff kuzum:(

yaa ben bi 55e insem varya 5 kere takla falan atarım heralde yok yani direk oraya toplanıyo başka biyer değil oda psikoloji bozuyo:KK43:

ben sosyal medyadan acayip uzağımm hiç bişey kullanmıyorum maleseff kuzum:KK43:
Tüh ya neyse burdan şey yaparız senle de:KK19:

Back