2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bahardan güzel mevsimmi var ki canım bu baharda bebiş aşkıyla geçecek inş.
benim gözümde tüm çocuklar bir canavar canım. okulda şahit oluyoruz ya bolbol
gözümün içine baka baka yaramazlık yapacaklarını hayal ediyorumda o halleri bile nasıl tatlı geliyor anlatamam
bir an önce ilkbahar mı gelse kii

Bana 10.haftada istedi doktor 11.haftada yaptırmış olacağım testleri 28 ekimde doktor kontrolüm var gelirken tahlilleride getir dedi.merkez benden 6 tüp kan aldı sanırım o tahlillerdede vardı bu testler ama merkezde kaldı bunu doğum doktorum tekrar istedi :)

Benim gündüz uyumalarım tekrar başladı kızlar çok seviyoruz uykuyu Allahtan yemeğim var da uğraşmıycam bugün:)

Ya bana bu testi yaptirmadilar sadece toksoplazma istemisti ki yeni doktorum lupus gibi ilk defa duydugum testler istedi tup bebek olunca bakmak istedim dedi burada okudum ama lupus testi yaptiran yok...

Canlar nasilsiniz insallah iyisinizdir bebislerde iyi olsun.birsey soracaktim benim doktor sizde hicbi sorun yok ama tutunmada sikinti var afedersiniz rahim ince dedi biraz duzelme gorunuyor dedi ama .sizin bana onerebileceginiz yiyecek icecek yapabilecek birsey varmi simdiden tesekkur ederim

Aynen canım yerim ben onların yaramazliklarini hayalimde hep öyle canlaniyorlar :)
Gelsin ilkbahar gelsin Bebisler bir an önce ama tabiki gününde :)

esma73 çok tesekkur ederim canım.inşallah tutunur..dondurulmuş daha kolay canım.adetinin ikinci günü estrofem basliyosun artırarak devam ediyorsun. 17.günü falan da hem estrofem hem JEL basliyosun
Jelden 5 gün sonra da transfer..

Merhaba kizlar agustos ayi negatif sonucumdan sonra ilk defa pozitif olarak siteye giriyorum rabbim tedavi goren arkadaslarin yanında olsun inşallah. benimle beraber transfer olanlar maşallah 12. Haftalarindalar rabbim kucaklarinada almayi nasip eder inşallah hepiniz saglicakla kalın ve pozitif olun bebisleriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…