- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.821
Ben tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmıştım canım rutin testler di merkezin istediği şuan baska hiçbir test istenmedi bendenBu testler kaçıncı hafta yapılıyor acaba
bahardan güzel mevsimmi var ki canımAyyy insallah kızlar onlar bizim en büyük hediyelerimiz
onlar olsun yeter
Hepimiz bebislerimizle ailemizle çok mutlu olalim
Varlıklarını bilmek bile yetiyor(binlerce şükür )
Ayy canavar olacaklarını biliyorum babalari bir yaramazmis dayıları öyle hàlàları öyle pek uslu çocuk beklemiyorum
Hep beraber deliririz evde
Sonbahar anneleri ilkbahar bebekleri doğuracağız inşallah :)
Bana 6.haftada yapıldıBu testler kaçıncı hafta yapılıyor acaba
Minnosummm kendi kendine dusecegi icin cok uzatmaz bence, Aralik sahane olurBakalım doktorum ne kadar beklememi önerecek onu araştırıyorum netten :)) cok uzasın istemiyorum bir de sanki şimdi ilk denememe göre daha istekliyim ))
Ya bana bu testi yaptirmadilar sadece toksoplazma istemisti ki yeni doktorum lupus gibi ilk defa duydugum testler istedi tup bebek olunca bakmak istedim dedi burada okudum ama lupus testi yaptiran yok...Kuzular kucuk bir duzeltme yapayimm igm ler negatif cikmali cunku eger pozitifse aktif olarak bu virusun tasindigini gosteriyor ve bu da bebek icin cook zararli. Ama igg lerin pozitif olmasi cok daha iyi ki bu, bu viruslere bagisik oldugumuzu ve hamilelikte risk altinda olmadigimizi gosteriyor. Testleri istedigin zaman yaptiriyorsun, ben tedavi oncesinde yaptirdim..rubellaya bagisigim ama toksoplAzmaya degilim onun icin cig ete, kediye dokunmuyor ve disaridan salata yemiyorum..
lupus hastalığı ile tüp bebek arasında bir bağlantı kuramadım benYa bana bu testi yaptirmadilar sadece toksoplazma istemisti ki yeni doktorum lupus gibi ilk defa duydugum testler istedi tup bebek olunca bakmak istedim dedi burada okudum ama lupus testi yaptiran yok...
Ben de anlamadim sorunca tup bebek diye özel bazi testler isticem demisti lupus dışında baska testler de vardi zaten gecen hafta verd daha sonuclar bile cikmadi..lupus düşüge sebep olan bir hastalikmislupus hastalığı ile tüp bebek arasında bir bağlantı kuramadım ben
İnşallah tutunur bebeğin cnm dualarımız seninle merak ettim dondurulmuş embriyo aşamaları nasıl hangi aşamalardan geçiyorsun benimde iki tane dondurulmuş um varKızlar buz bebimi aldım...dua edin hep benle kalsın..
Aynen canım yerim ben onların yaramazliklarini hayalimde hep öyle canlaniyorlar :)bahardan güzel mevsimmi var ki canımbu baharda bebiş aşkıyla geçecek inş.
benim gözümde tüm çocuklar bir canavar canım. okulda şahit oluyoruz ya bolbol
gözümün içine baka baka yaramazlık yapacaklarını hayal ediyorumda o halleri bile nasıl tatlı geliyor anlatamam
bir an önce ilkbahar mı gelse kii
Ozur dilerim yanlis biryere bastim galibaelif_ipek canım bol bol ananas ye protein ağırlıklı beslen ve bol su iç rabbim korusun bebişini hayırlı olsun canım inşallah tutunacak annesine bizim bebeklere kardeş geldi yerim onu ben :)