2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Nice mutlu yıllara canim
M MissBbs Alice in Wonderland esma73 M matildaaa
lale99
Teşekkür ederim kızlar hep beraber bebislerimizle mutlu nice yıllara
Amin 7 yıldan sonra ilk defa böyle bir sonuç sevinsem mi üzülsem mi böyleside çok zormuş dua edin lütfen
Bende 8 yıldan sonra buldum canım test günü bir gülüp bir ağladığımı biliyorum inanmadığımi
allahın izniyle bebisin senledir inşallah
ama kendine daha da dikkat et artık :)

esma73 doktora sordum canım ıhlamur bal limon iç
C vitamini al bol bol dedi
Kuşburnu ve zencefil cokk içerim ben kuşburnu günde bir bardak en fazla
Zencefil çok az alabilirmis iz
Nane limonda içen var ama naneninde fazlasi ıyu değilmiş
elif_ipek dualarımız senle canım
İçini ferah tut
Bebişlerinı al gel
M MissBbs bizim topiğin yarısı ekim doğumlu sanırım canım ne güzel dimi

Canim benim ultrason kağıtların baktım bebeklerden biri 5+5de ultrason fotografindan görünmüş diğeri gorunmemis
Alttaki daha küçüktü başta şimdi daha büyük diğerinden yani sıkma canını buyur ileri bile gider
doktorlar boş olup olmadığını anlıyor sana söylerdi muhakkak
elif_ipek
Teşekkür ederim canim
Bebişlerinı alınca haber ver bize olur mu :)

Kızlar bu rubella testi nedir?
Rubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...
birde toksoplazma IgM ve IgG var, bu da parazit testi,kedi dışkısıyla ağız yolundan bulaşan bir parazit.. bunların ikisinin de negatif çıkması gerekiyor.
papatya1655 doğum günün kutlu olsun, nice musmutlu yıllara inşallah

İçimi rahatlattin canım çok sağol sanırım alttan baksaydı görünürdü belki de. Senin 5+5deyken karından mı baktı?

Bu testler kaçıncı hafta yapılıyor acaba

Bu testler kaçıncı hafta yapılıyor acaba
doktor seni hamile olarak kabul ettiğinde yapılıyor. hamilelere yapılan ilk kan testinde istenenler diyebiliriz. bana 7. haftanın içindeyken yaptırdı, bunun yanında tam kan, troid hormonları testleri HIV için testlerde yaptırdı..

elif_ipek mutlu haberlerle dön inşallah

Kuzular kucuk bir duzeltme yapayimm igm ler negatif cikmali cunku eger pozitifse aktif olarak bu virusun tasindigini gosteriyor ve bu da bebek icin cook zararli. Ama igg lerin pozitif olmasi cok daha iyi ki bu, bu viruslere bagisik oldugumuzu ve hamilelikte risk altinda olmadigimizi gosteriyor. Testleri istedigin zaman yaptiriyorsun, ben tedavi oncesinde yaptirdim..rubellaya bagisigim ama toksoplAzmaya degilim onun icin cig ete, kediye dokunmuyor ve disaridan salata yemiyorum..

Sagol canım hepimiz musmutlu olalım hep:)
İçimi rahatlattin canım çok sağol sanırım alttan baksaydı görünürdü belki de. Senin 5+5deyken karından mı baktı?
Yok canım alttan bakti banada yani o gördü oluşmuş dedi ama biz goremedik :)

papatya1655 'm kır çiçeeeemm ,ikiz böceeeemm nice mutlu yıllara. gelecek yıl canavarlarla harıka bir dogum gunu gecirceksin inş.

bende eylül doğumluyum.sonbahar bebişleriymişiz ya hepimiz

minnosuuumm benimmm dogum gunun kutlu olsuuun, nice saglikli & mutlu yillarda bebisinle yaslan insallahhhh

papatya1655 'm kır çiçeeeemm ,ikiz böceeeemm nice mutlu yıllara. gelecek yıl canavarlarla harıka bir dogum gunu gecirceksin inş.

bende eylül doğumluyum.sonbahar bebişleriymişiz ya hepimiz
Ayyy insallah kızlar onlar bizim en büyük hediyelerimiz
onlar olsun yeter
Hepimiz bebislerimizle ailemizle çok mutlu olalim
Varlıklarını bilmek bile yetiyor (binlerce şükür )
Ayy canavar olacaklarını biliyorum babalari bir yaramazmis dayıları öyle hàlàları öyle pek uslu çocuk beklemiyorum
Hep beraber deliririz evde

Sonbahar anneleri ilkbahar bebekleri doğuracağız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…