- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.801
bizde de evde tek tek grip olmaya başladılar bana bulaşmadan atlatsalar süper olur hasta olmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardimcin olsun, bebeğin, bebeklerin seninle olur insaAllahKizlaaarr...bugün transferim vaaarrrheyecanliyim ve korkuyorum...3 te merkezde olun dediler...dua edin lutfeennn...
M MissBbs Alice in Wonderland esma73 M matildaaaNice mutlu yıllara canim
Bende 8 yıldan sonra buldum canım test günü bir gülüp bir ağladığımı biliyorum inanmadığımiAmin 7 yıldan sonra ilk defa böyle bir sonuç sevinsem mi üzülsem mi böyleside çok zormuş dua edin lütfen
Canim benim ultrason kağıtların baktım bebeklerden biri 5+5de ultrason fotografindan görünmüş diğeri gorunmemisAlice in Wonderland canım geçen kontrole gitmişsin bebeğin iyiymiş çok şükür sevindim...
Benim de dün kontrolüm vardı, karından muayene etti keseyi gördük iyiydi 17mm olmuş ama embriyoyu göremedik. Volkan bey normal dedi henüz daha küçük dedi ama benim içime kurt düştü senin embriyo görülmüş müydü, alttan mı muayene etti? Dünden beri çok huzursuzum
Rubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...Kızlar bu rubella testi nedir?
İçimi rahatlattin canım çok sağol sanırım alttan baksaydı görünürdü belki de. Senin 5+5deyken karından mı baktı?Canim benim ultrason kağıtların baktım bebeklerden biri 5+5de ultrason fotografindan görünmüş diğeri gorunmemis
Alttaki daha küçüktü başta şimdi daha büyük diğerinden yani sıkma canını buyur ileri bile gider
doktorlar boş olup olmadığını anlıyor sana söylerdi muhakkak
elif_ipek
Teşekkür ederim canim
Bebişlerinı alınca haber ver bize olur mu :)
Sıkı sıkı tutunsunlar canım sana, önce göbeğini sonra kucağını doldursun....Kizlaaarr...bugün transferim vaaarrrheyecanliyim ve korkuyorum...3 te merkezde olun dediler...dua edin lutfeennn...
Ben de 11 sene sonra :) allahım hepimizinkini tamamına erdirsin...
Rubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...
birde toksoplazma IgM ve IgG var, bu da parazit testi,kedi dışkısıyla ağız yolundan bulaşan bir parazit.. bunların ikisinin de negatif çıkması gerekiyor.
papatya1655 doğum günün kutlu olsun, nice musmutlu yıllara inşallah
Bu testler kaçıncı hafta yapılıyor acabaRubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...
birde toksoplazma IgM ve IgG var, bu da parazit testi,kedi dışkısıyla ağız yolundan bulaşan bir parazit.. bunların ikisinin de negatif çıkması gerekiyor.
doktor seni hamile olarak kabul ettiğinde yapılıyor. hamilelere yapılan ilk kan testinde istenenler diyebiliriz. bana 7. haftanın içindeyken yaptırdı, bunun yanında tam kan, troid hormonları testleri HIV için testlerde yaptırdı..Bu testler kaçıncı hafta yapılıyor acaba
Kuzular kucuk bir duzeltme yapayimm igm ler negatif cikmali cunku eger pozitifse aktif olarak bu virusun tasindigini gosteriyor ve bu da bebek icin cook zararli. Ama igg lerin pozitif olmasi cok daha iyi ki bu, bu viruslere bagisik oldugumuzu ve hamilelikte risk altinda olmadigimizi gosteriyor. Testleri istedigin zaman yaptiriyorsun, ben tedavi oncesinde yaptirdim..rubellaya bagisigim ama toksoplAzmaya degilim onun icin cig ete, kediye dokunmuyor ve disaridan salata yemiyorum..Rubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...
Sagol canım hepimiz musmutlu olalım hep:)Rubella IgM ve IgG kızamıkçık testi, ikisinin de negatif çıkması gerekiyor ancak çocuklukta geçirdiyseniz IgG olan pozitiç çıkabilir sorun yok sakın korkmayın...
Yok canım alttan bakti banada yani o gördü oluşmuş dedi ama biz goremedik :)İçimi rahatlattin canım çok sağol sanırım alttan baksaydı görünürdü belki de. Senin 5+5deyken karından mı baktı?
minnosuuumm benimmm dogum gunun kutlu olsuuun, nice saglikli & mutlu yillarda bebisinle yaslan insallahhhh
minnosuuumm benimmm dogum gunun kutlu olsuuun, nice saglikli & mutlu yillarda bebisinle yaslan insallahhhh
Ayyy insallah kızlar onlar bizim en büyük hediyelerimizpapatya1655 'm kır çiçeeeemm ,ikiz böceeeemm nice mutlu yıllara. gelecek yıl canavarlarla harıka bir dogum gunu gecirceksin inş.
bende eylül doğumluyum.sonbahar bebişleriymişiz ya hepimiz