- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.781
Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitaminler istah aciyor canim bencede eleviti ne zaman aliyorsun mide bulantisi yapiyor sanki aksam yatmadan almayi dusunuyorum normalde 12 gb aliyordum
Burda seninkinden çok daha düşük değerleri çıkıp hamile olan arkadaşlar var canımDün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
İnşallah yükselir yek dileğim şuanda rabbim nasip etsin isteyen herkese bugün yaptırsam başka hastanede değerde yükselme var mı diye bir gün arayla yükselir mi acebaBurda seninkinden çok daha düşük değerleri çıkıp hamile olan arkadaşlar var canım
Değerin hiç düşük değil
Önemli olan 2 gün sonraki yükselişin tabiki iki katına yakın yükselmesi lazım
Sonra kese sonra kalp atışı heyecanı
Tabiki yükselir canım ben 11_13 de yaptırdim 14 dede keyfine yaptırdım 4 de bir gibi bir yükselme olmuştuİnşallah yükselir yek dileğim şuanda rabbim nasip etsin isteyen herkese bugün yaptırsam başka hastanede değerde yükselme var mı diye bir gün arayla yükselir mi aceba
Amin 7 yıldan sonra ilk defa böyle bir sonuç sevinsem mi üzülsem mi böyleside çok zormuş dua edin lütfenTabiki yükselir canım ben 11_13 de yaptırdim 14 dede keyfine yaptırdım 4 de bir gibi bir yükselme olmuştu
Çok stres yapacaksan git baktır canımcim
Hiç stres yapıp da bebisi üzme
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Canım benim de 80 çıkmıştı senin de şuan hamilelik var gözüküyor lakin 2 günde bir değerin artarsa sağlıklı bir hamileliğin var demektir. İnşallah öyledir hayırlı olsunDün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
Nice mutlu yıllara canimGünaydın güzel annecikler ve tatlı Bebisleri :)
Benim bebislerimle ilk doğum günüm bugün allahima binlerce sukurler olsun
Günaydın cnm doğum günün kutlu olsun hep böyle güzelliklerle dolu olsunGünaydın güzel annecikler ve tatlı Bebisleri :)
Eğer için rahat edicekse bgn yaptır cnm ama doğru sonucu yarın yaptırsan alırsın. Hatta dün hangi saatlerde yaptırdıysan yarında o saatlerde yaptır. Ve aynı yerde yaptır çünkü bütün bunlar değerlerde etkili oluyo. Eğer 160 ı geçmişsen (inşallah geçmişindir bugün hepimiz sana dua ederiz) mutlu haberlerle gelirsin. Unutma en önemli şey stres. Stres yapma rahat ol ve inan.İnşallah yükselir yek dileğim şuanda rabbim nasip etsin isteyen herkese bugün yaptırsam başka hastanede değerde yükselme var mı diye bir gün arayla yükselir mi aceba
Günaydın canım, doğum günün kutlu olsun... allahım sana çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin canımGünaydın güzel annecikler ve tatlı Bebisleri :)
Ferro vermedi bana canım bende yapıyor normal Bulantım a eklenip şiddetli. Eleviti verdi drum ama ben d eca vit aldım eşdeğeri bir takım sebeplerden dolayi belkide d eca vit yapıyor bilemedim.Ben ferroyu kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum folio ve eleviti de birlikte saat 12 gibi alıyorum. Çok şükür bulantı yapmıyo bende.
Yukselir ama bence bir gün daha sabret canım bugün bol bol dua ile geçir gününü İnsaAllah güzel değerler alirsinİnşallah yükselir yek dileğim şuanda rabbim nasip etsin isteyen herkese bugün yaptırsam başka hastanede değerde yükselme var mı diye bir gün arayla yükselir mi aceba
Nice mutlu huzurlu yıllara canım bebislerin sevdiklerinle beraberGünaydın güzel annecikler ve tatlı Bebisleri :)
Geçmiş olsun canım havalar soğuyor dikkat etmek lazım ayaklarını sırtını sıcak tut..Günaydın anneler ve bebisleri bende Grip oldum cnm iyiki doğdun en güzel hediyeni rabbim sana nasip etti zaten seneye birlikte kutlarsin iz inşallah papatya1655
Alice in Wonderland canım geçen kontrole gitmişsin bebeğin iyiymiş çok şükür sevindim...
Benim de dün kontrolüm vardı, karından muayene etti keseyi gördük iyiydi 17mm olmuş ama embriyoyu göremedik. Volkan bey normal dedi henüz daha küçük dedi ama benim içime kurt düştü senin embriyo görülmüş müydü, alttan mı muayene etti? Dünden beri çok huzursuzum