-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.721
Ultrason fotoğrafını yuklesene canımİyi akşamlar kızlar ben ultrason kağıdında bulamıyorum dediğimiz ölçüleri içinizden biri kalemle işaretleyip buraya atabilir mi ultrason görüntüsünü
transferden bir gün sonra banyo yapabileceğimi söylemişlerdi, ılık asla sıcak olmamalı demişti hemşire.. namaz kılmanda sorun yok canım, opu dan sonra biraz kanamam vardı bende diyanetten bir hocaya sordum, özürlü sayılıyorsun kılmanda mahsur yok dedi.. farzları mutlaka ayakta kıldım, sünnetlerde iyi hissetmezsem kendimi oturarak kıldım..dua etmeye çok ihtiyacı oluyor insanın, bana kalırsa ne olursa olsun bırakma..Kizlaaarr transferden kaç gün sonra banyo yaptınız? Bi de namaz kılma olayını nasıl hallettiniz?
Canim benim sağ alt kısımda yazıyor benjm
Sagol canim kaydettim hemen onu da :)ultrason kağıdındaki kısaltmalar burada var kızlar, belki işinize yarar..
Oy benim canim zuzuuumm seni yerim benCanım benim bu pembe akıntılar tup bebişlere özel sanırsam genelde oluyor diye okuyorum korkma sen.Senin gibi melek bir bebek getiricen dünyaya inşallah :)) kocaman kocaman öpüyorum.
Kuzucum depota devam, haftada bir yaptiriyorum mutlaka. Benim kanama olmadi ama pembe akinti durup durup yine basliyo, ozellikle gecen haftaki baya fazlaydi, korkup doktora kostum ama kayda deger kanama alani da gorunmedi ultrasonda, dr sizinti oluyor demek ki, korkma dedi ama insan rahatsiz oluyor her turluAlice in Wonderland canim ne guzel bir dille anlatmissin muayene anini :)
Happinessss pembeler devam mi ediyor canim yogunlasmasinda dikkat et kendine depota devammi yine ben iki defa yaptirdim kanama anininda benim pembe degil bildigin regli anindaki gbydi bir bucuk hafta suruyor etkisi ignenin sonra hop tekrar kanama umarim son olur
Ya ben senin heyecanini yeriiim, tam 10 haftalik dediyse minnos 3 cm o zaman, onu da yerimmm. Bir de poz vermis ya artistÇok teşekkür ederim canlarım hep beraber sağlıklı bir şekilde büyütelim bebeklerimizi inşallah rabbim herkese tez zamanda bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
Happinessss tatlım doktorum tam 10 haftalık dedi cm ni 3 yada 4 olarak ölçmüş heyecandan cm ni duymadım babası söyledi
papatya1655 amin kuzucuğum ayağıda annesi gibi kocaman çıkmış ben diyorum benim ki yaramaz diye içerde durmuyor özellikle geceleri uyutmuyor beni meğer fırlamalık yapıyormuş içerde
8 w 4 d yazıyor canım senin tahmininden bir gün büyükO kadar zevkliydi ki anlatamam
Meyve suyunu ben yaparım zaten dışardan Meyve suyu girmez bizim eve
Listeye göre 8hafta 3 günlük ama
Hafta hesabı yapmamak lazım ölcume göre çok değişiyor doktor tam olcemezse küçük çıkıyor bebis
Ultrason kağıdında hafta ne yazıyor
Her gittiğinde büyüsün Bebis yeter
Akıntı yi takma bencede çok kafana canım kanama ya dönmesi n yeterki.Muayenede de sorun gözükmemis şükür.Kuzucum depota devam, haftada bir yaptiriyorum mutlaka. Benim kanama olmadi ama pembe akinti durup durup yine basliyo, ozellikle gecen haftaki baya fazlaydi, korkup doktora kostum ama kayda deger kanama alani da gorunmedi ultrasonda, dr sizinti oluyor demek ki, korkma dedi ama insan rahatsiz oluyor her turlu
Ben buzdolabı kapağında saklıyorum. Eczacıda öyle demişti cnm banaAkıntı yi takma bencede çok kafana canım kanama ya dönmesi n yeterki.Muayenede de sorun gözükmemis şükür.
Geçenlerde yine depot aldım ama dolaptan oda sıcaklığında mi saklanan canım eczacı yumurtalık kısmı dedi.Uzerinde odwsicakligi yazıyor başka eczane de oda sıcaklığı dedi
Son adet tarihini her seferinde yeni giriyolar ultrason cihazına bende de kadın yanlışlıkla 27.07 giriceğine 27.06 girmiş hoca bian şaşırdı ultrasonda bakarken ve sen sat tan emin misin dedi bana. Ben korktum evet 27.07dedim kadın hemen özür diledi değiştirdi çünkü 10hafta olması gerekirken 14 hafta çıktı ama bebek küçük göürününce endişelendi bianda. Belki sat ını yanlış yazmış olabilirler mi cnm senindeKızlar birsey daha soracağım benim sat göre 5 Mayıs tahmini doğum tarihi merkez 7 Mayıs diye hesaplamisti.
Ama USG kağıdında 16.05.2016 yazıyor gelişime göre mi acaba böyle bir tarih cikti 9 gun fark var arada kafama takıldı şimdi
Canimm benim hem doktorum hem de eczaci oda sicakliginda saklanacak dedi, onun icin de bas ucumda duruyorAkıntı yi takma bencede çok kafana canım kanama ya dönmesi n yeterki.Muayenede de sorun gözükmemis şükür.
Geçenlerde yine depot aldım ama dolaptan oda sıcaklığında mi saklanan canım eczacı yumurtalık kısmı dedi.Uzerinde odwsicakligi yazıyor başka eczane de oda sıcaklığı dedi