2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar birsey daha soracağım benim sat göre 5 Mayıs tahmini doğum tarihi merkez 7 Mayıs diye hesaplamisti.
Ama USG kağıdında 16.05.2016 yazıyor gelişime göre mi acaba böyle bir tarih cikti 9 gun fark var arada kafama takıldı şimdi :KK57:
Canim her acidan bebek boyutu farkli cikiyor. Ben ayni gun iki doktora gittigimde biri 8 digeri 3 mm olcmustu mesela, muhtemelen 3 olcen bebegin sadece kafasini olctu:KK53:gecen de doktora gidisimde bebegi farkli farkli acilardan goruntuleyip ona gore ciktilar verdi. Her zaman en buyuk olan dikkate alinirmis-en buyukte 9+3 gorunen bebis, bir baska acidan 8+4 gorunuyordu. (Benim drun cihazda crl neyse otomatik olarak hamilelik haftasi ve beklenen dogum tarihi cikiyor, seninki de oyle muhtemelen) Onun icin hic merak etme, sikinti olsa bebis biraz geriden geliyor derdi doktorun zaten..

8 w 4 d yazıyor canım senin tahmininden bir gün büyük
Normal demişti ozaman haftaya çarşamba randevu m hayırlısıyla gelsin insaAllah tam 19 gün beklemis olacağım sabırla :)))
Doktor ne derse o canım
zaten bir sıkıntı olsa doktor hemen söylerdi
İlerki haftalarda arkadaşımin bebeği 1 hafta geride kaldı beslenme uyarıları falan yaptı kontrole çağırdı sık sık doktoru

Canim benim biz embriyo disinda kendimize de genetik analiz yaptirdik, bu arada o da 3 haftada cikiyor, onu da yaptirin derim. Onun sonuclarinda bir sikinti olmayinca pgtye gerek yok dedi dr.. Sen nasilsin toparladin mi biraz?
canım toparlanmaya çalışıyorum sağol , eşimde sorun olunca eşime istemişti doktor yaptırmıştık tedaviden önce, bişey çıkmadı. ben yaptırmadım , en kısa sürede tekrar denemek istiyorum doktorumla konuşmadım daha, o isterse yaptırırım kendim içinde genetik testi ve tekrar ne zaman deneyebilirim diye soracağım :KK43: ilk düşükte genelde önemsemiyorlar galiba genetik testi. ikinci deneme için korkuyordum ama senin örnek olman içimi rahatlattı..sağol..

canım toparlanmaya çalışıyorum sağol , eşimde sorun olunca eşime istemişti doktor yaptırmıştık tedaviden önce, bişey çıkmadı. ben yaptırmadım , en kısa sürede tekrar denemek istiyorum doktorumla konuşmadım daha, o isterse yaptırırım kendim içinde genetik testi ve tekrar ne zaman deneyebilirim diye soracağım :KK43: ilk düşükte genelde önemsemiyorlar galiba genetik testi. ikinci deneme için korkuyordum ama senin örnek olman içimi rahatlattı..sağol..
Gecmis olsun canım
Genetik muhakkak yaptırmalısin çoğu doktor 2. Düşügü bekliyor ama biz bebekleri kolay bulmuyoruz ki
Arkadaşıma ilk düşükten hemen sonra test yaptirmistik
Onun kadın doğum doktoru 2. Düşugü beklemiyelim demişti
meğerse bir problem varmış ve kolayca çözdüler
Şimdi bebisı 1 yaşında
Testlerini şimdiden yaptır için rahat etsin bence

Gecmis olsun canım
Genetik muhakkak yaptırmalısin çoğu doktor 2. Düşügü bekliyor ama biz bebekleri kolay bulmuyoruz ki
Arkadaşıma ilk düşükten hemen sonra test yaptirmistik
Onun kadın doğum doktoru 2. Düşugü beklemiyelim demişti
meğerse bir problem varmış ve kolayca çözdüler
Şimdi bebisı 1 yaşında
Testlerini şimdiden yaptır için rahat etsin bence
teşekkürler bebek için genetik test istedik onda sorun olmazsa bizim için gerek olurmu yinede?

teşekkürler bebek için genetik test istedik onda sorun olmazsa bizim için gerek olurmu yinede?
Sizin içinde gerekli oluyor bildiğim kadarıyla pıhtılaşma değerleri gibi bir sürü değere bakılıyor
Bunların bebekten belli olabilecegini sanmıyorum
Gene de doktoruna sorarsın tabiki

Sizin içinde gerekli oluyor bildiğim kadarıyla pıhtılaşma değerleri gibi bir sürü değere bakılıyor
Bunların bebekten belli olabilecegini sanmıyorum
Gene de doktoruna sorarsın tabiki
Doktoruma soracağım bu testleri haklısın ikinciyide riske atamam :KK43: doktor gerek yok derse kendim yaptırabilirmiyim acaba?

Canım benim doktorun küçük demedikce diğer bebeklerin ölçüsü ile kıyaslama bence bebisi
her bebek farklı , her ultrason cihazı farklı , M MissBbs nin dediği gibi ölçüm pozisyonu farklı bebeğin
Kadın bir kaç kere ölçtü tam ölçüm alamadı hatta
Doktor bebegin gelişimde problem olsa söylerdi
İlerde gramlarini söylemeye basliycaz onlarda çok farklı çıkacak birbirimizinkinden
Yani takma bunları :)
Sagolasin cnm ya nasil panik oluyorum her hafta gidesim var ultrasona:) allah korusun bebislerimizi....

Güya bugün arayip yarin icin transfer saati vereceklerdi..aramadilar daha:KK43:( beklemek çok zor..dondurulmuş embriyom..çözünürken bi skinti olmamıştır di mi:KK43:((

Güya bugün arayip yarin icin transfer saati vereceklerdi..aramadilar daha:KK43:( beklemek çok zor..dondurulmuş embriyom..çözünürken bi skinti olmamıştır di mi:KK43:((
Ararlar canım yaBende yeni öğrendim dondurulmuş embriyo transfer olacağın gün çözünüyormuş...seninki de yarın çözünecek yarın söylerler transferden önce embriyonun durumunu..

Son adet tarihini her seferinde yeni giriyolar ultrason cihazına bende de kadın yanlışlıkla 27.07 giriceğine 27.06 girmiş hoca bian şaşırdı ultrasonda bakarken ve sen sat tan emin misin dedi bana. Ben korktum evet 27.07dedim kadın hemen özür diledi değiştirdi çünkü 10hafta olması gerekirken 14 hafta çıktı ama bebek küçük göürününce endişelendi bianda. Belki sat ını yanlış yazmış olabilirler mi cnm seninde
Bilmiyorum ki canım sat her muayene de sormuyorlar öylemi oldu acaba bidaha ki muayene de odada bakacağım kağıda en iyisi

Canim her acidan bebek boyutu farkli cikiyor. Ben ayni gun iki doktora gittigimde biri 8 digeri 3 mm olcmustu mesela, muhtemelen 3 olcen bebegin sadece kafasini olctu:KK53:gecen de doktora gidisimde bebegi farkli farkli acilardan goruntuleyip ona gore ciktilar verdi. Her zaman en buyuk olan dikkate alinirmis-en buyukte 9+3 gorunen bebis, bir baska acidan 8+4 gorunuyordu. (Benim drun cihazda crl neyse otomatik olarak hamilelik haftasi ve beklenen dogum tarihi cikiyor, seninki de oyle muhtemelen) Onun icin hic merak etme, sikinti olsa bebis biraz geriden geliyor derdi doktorun zaten..
Evet canım CRL dediğin şeyle otomatik çıkıyor USG kağıdında büyük ihtimal acıyla alaka li Her seferinde doğru çıkmaya bilir ozaman.

Ya elevit yada gyno ferro. Bu 2sinden1i kesinlikle iştah açıyo. Bunları kullanmaya başladığımdan beri daha çok acıktığımı farkettim

X