- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.701
Maşallah o yaramaza:)Hu huuu teyzelerim ve çok değerli tüp bebek kardeşlerim 10 haftalık olmuşum 4 cm olmuşum ve renkli ultrasonda annemle babama bacak bacak üstüne attığım sırada yakalandım ayıp oldu ilk izlenimim :) bir dahakine daha uslu durcam annemin heyecandan tansiyonu çıktı beni görünce napsın çok seviyor beni ...doktor amcam annemden bir sürü kan tahlili istedi birde idrar tahlili.28 ekim de doktor amca 2li tarama testimi yapacakmış çok sağlıklı çok iyi bir bebekmişim :) benden haberler şimdilik böyle teyzelerim ve tüp kardeşlerim...
papatya1655 teyzeciğim annemin canı çok sağlıksız bir şey çekti bugün nefsini körlesin diye babam mc donald 'sa götürdü annemi ıyk hiç beğenmedim bu yüzden annem anca yazabildi size...
@Uniqueness teyzeciğim annem söylediklerini dikkate alıp hamiş kıyafetlerini oradan alcakmış teşekkür ediyor...
Bi kangal zor zaten canim ama haftada bir azda olsa yiyebiliriz mi ozaman tek degilmisim demekki suan bile agzim sulandiBen sucuk yedim vallaama çok çok iyi pişirttirdim eşime ve öyle oturup bi kangal sucuk ta yemedim :) 2-3 dilim salam kesinlikle yeme çiğ. Sosiste yemedim ben ztn sevmem.
Bende oyle okumustum canim biz tedbirli olalimda..Baktım canim netten de ayda 1_2 iyi pişmiş sucuk serbest mis
Valla bende suçluluk duyacaktım az daha
Simdiden böyleyse tekmeleri hissedilince neler yapar bu ufaklıkÇok teşekkür ederim canlarım hep beraber sağlıklı bir şekilde büyütelim bebeklerimizi inşallah rabbim herkese tez zamanda bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
@Uniqueness tatlım doktorum tam 10 haftalık dedi cm ni 3 yada 4 olarak ölçmüş heyecandan cm ni duymadım babası söyledi
papatya1655 amin kuzucuğum ayağıda annesi gibi kocaman çıkmış ben diyorum benim ki yaramaz diye içerde durmuyor özellikle geceleri uyutmuyor beni meğer fırlamalık yapıyormuş içerde
Canim cok sevindim kendiliginden sorunun cozulebilmesine bizler bekliyoruz burada seni tekrar hamile olarak geliceksin insaAllah aramizaCanım benim bu pembe akıntılar tup bebişlere özel sanırsam genelde oluyor diye okuyorum korkma sen.Senin gibi melek bir bebek getiricen dünyaya inşallah :)) kocaman kocaman öpüyorum.
Adaçayı canım sarımsağın fazlasıBende oyle okumustum canim biz tedbirli olalimda..
Maydonoz, sogan, dereotu bunlarda sakincali baska bildikleriniz var mi?
Sarimsak yemistim bi aksam cok rahatsiz etmisti hakikaten beni.Dogru soyluyorsun canim azi karar fazlasi zarar hesabi:)Adaçayı canım sarımsağın fazlası
Baharatların fazlası
,ıhlamur kuşburnu bile olsa bitki çayı bir bardak icilmeliymis günde en fazla
Yani benim anladığım bir şeyden az az yemek bişey yapmıyor , hiç birseyi abartılı yememek lazim
Bende çok seviyorum canım kızılcık suyunu ama geçenlerde bir halt ettim daha bir süre goremem onuSarimsak yemistim bi aksam cok rahatsiz etmisti hakikaten beni.Dogru soyluyorsun canim azi karar fazlasi zarar hesabi:)
Kiren (kizilcik) suyu iciyorum hergun idrar sokturucu ve hamilelerde faydaliymis.
:) Biz suan hassasiz midelerimiz ozellikle birden yuklenip gelecekte soguyoruz o an yedigimiz den ama durmak cok zor dimi o an okadar zevk veriyorki istedigimiz seyi yemek biraz ara verince tekrar baslarsin canim hic olmadi suyunu icersin dogal meyva suyuBende çok seviyorum canım kızılcık suyunu ama geçenlerde bir halt ettim daha bir süre goremem onu
Köylüler taze satıyorlardi arabayla durduk aldık ve ben koca paketi yedim ama duramıyorum görmen lazım
Ekşi eksi tabi benim mide fena oldu
Herseyin azı karar kesinlikle
O kadar zevkliydi ki anlatamam:) Biz suan hassasiz midelerimiz ozellikle birden yuklenip gelecekte soguyoruz o an yedigimiz den ama durmak cok zor dimi o an okadar zevk veriyorki istedigimiz seyi yemek biraz ara verince tekrar baslarsin canim hic olmadi suyunu icersin dogal meyva suyu
Cnm be zaman gitmistin doktora ben gecen sali gittim 2.84 cm di 9+4 hesapliyodun 9+0 çıktı benim dogum tarihi de 6 mayis...bebegim küçük mü acabaSimdiden böyleyse tekmeleri hissedilince neler yapar bu ufaklık
senin bebis bu ikonları hatırlattı bana tatlım (maşallah )
Benjm biri 3.6 cm 10 hafta 3 gün diğeri 3.8 cm 10 hafta 5 gün olarak göründü
Bence senin bebis 10 hafta 6 günlük
Ultrason kağıdında vardır tam olarak hersey
Canım benim doktorun küçük demedikce diğer bebeklerin ölçüsü ile kıyaslama bence bebisiCnm be zaman gitmistin doktora ben gecen sali gittim 2.84 cm di 9+4 hesapliyodun 9+0 çıktı benim dogum tarihi de 6 mayis...bebegim küçük mü acaba
Sizede günaydın esmacim :)Günaydın anneler ve değerli bebekleri