2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Maşallah o yaramaza:) büyümüşte bacak bacak üstüne atmış
Yesinler onun minicik bacaklarını
Annesi de ufacık bir kacamak yapmış artık o kadarcik olur
Hep güzel haberlerle insallah canımcım

Çok teşekkür ederim canlarım hep beraber sağlıklı bir şekilde büyütelim bebeklerimizi inşallah rabbim herkese tez zamanda bu mucizeyi yaşatsın inşallah...

@Uniqueness tatlım doktorum tam 10 haftalık dedi cm ni 3 yada 4 olarak ölçmüş heyecandan cm ni duymadım babası söyledi

papatya1655 amin kuzucuğum ayağıda annesi gibi kocaman çıkmış ben diyorum benim ki yaramaz diye içerde durmuyor özellikle geceleri uyutmuyor beni meğer fırlamalık yapıyormuş içerde

H highchemist canım Allah yanımızda olur da güzel sonuçlar alırız inşallah aynı gün ikimiz ve diğer arkadaşlarımız...

Z zuzu3434 canım operasyonsuz atlatmana çok sevindim inşallah fazla beklemeden en sağlıklı bir şekilde bebekli olarak tekrar gelirsin arayı açmadan aramıza bebişim embriyo kardeşini çok seviyor :)

Ben sucuk yedim valla ama çok çok iyi pişirttirdim eşime ve öyle oturup bi kangal sucuk ta yemedim :) 2-3 dilim salam kesinlikle yeme çiğ. Sosiste yemedim ben ztn sevmem.
Bi kangal zor zaten canim ama haftada bir azda olsa yiyebiliriz mi ozaman tek degilmisim demekki suan bile agzim sulandi

Simdiden böyleyse tekmeleri hissedilince neler yapar bu ufaklık
senin bebis bu ikonları hatırlattı bana tatlım (maşallah )
Benjm biri 3.6 cm 10 hafta 3 gün diğeri 3.8 cm 10 hafta 5 gün olarak göründü
Bence senin bebis 10 hafta 6 günlük

Ultrason kağıdında vardır tam olarak hersey

Canım benim bu pembe akıntılar tup bebişlere özel sanırsam genelde oluyor diye okuyorum korkma sen.Senin gibi melek bir bebek getiricen dünyaya inşallah :)) kocaman kocaman öpüyorum.
Canim cok sevindim kendiliginden sorunun cozulebilmesine bizler bekliyoruz burada seni tekrar hamile olarak geliceksin insaAllah aramiza

Bende oyle okumustum canim biz tedbirli olalimda..
Maydonoz, sogan, dereotu bunlarda sakincali baska bildikleriniz var mi?
Adaçayı canım sarımsağın fazlası
Baharatların fazlası
,ıhlamur kuşburnu bile olsa bitki çayı bir bardak icilmeliymis günde en fazla
Yani benim anladığım bir şeyden az az yemek bişey yapmıyor , hiç birseyi abartılı yememek lazim

Sarimsak yemistim bi aksam cok rahatsiz etmisti hakikaten beni.Dogru soyluyorsun canim azi karar fazlasi zarar hesabi:)
Kiren (kizilcik) suyu iciyorum hergun idrar sokturucu ve hamilelerde faydaliymis.

Alice in Wonderland canim ne guzel bir dille anlatmissin muayene anini :)
@Uniqueness pembeler devam mi ediyor canim yogunlasmasinda dikkat et kendine depota devammi yine ben iki defa yaptirdim kanama anininda benim pembe degil bildigin regli anindaki gbydi bir bucuk hafta suruyor etkisi ignenin sonra hop tekrar kanama umarim son olur

Sarimsak yemistim bi aksam cok rahatsiz etmisti hakikaten beni.Dogru soyluyorsun canim azi karar fazlasi zarar hesabi:)
Kiren (kizilcik) suyu iciyorum hergun idrar sokturucu ve hamilelerde faydaliymis.
Bende çok seviyorum canım kızılcık suyunu ama geçenlerde bir halt ettim daha bir süre goremem onu
Köylüler taze satıyorlardi arabayla durduk aldık ve ben koca paketi yedim ama duramıyorum görmen lazım
Ekşi eksi tabi benim mide fena oldu
Herseyin azı karar kesinlikle

:) Biz suan hassasiz midelerimiz ozellikle birden yuklenip gelecekte soguyoruz o an yedigimiz den ama durmak cok zor dimi o an okadar zevk veriyorki istedigimiz seyi yemek biraz ara verince tekrar baslarsin canim hic olmadi suyunu icersin dogal meyva suyu

O kadar zevkliydi ki anlatamam
Meyve suyunu ben yaparım zaten dışardan Meyve suyu girmez bizim eve
Listeye göre 8hafta 3 günlük ama
Hafta hesabı yapmamak lazım ölcume göre çok değişiyor doktor tam olcemezse küçük çıkıyor bebis
Ultrason kağıdında hafta ne yazıyor
Her gittiğinde büyüsün Bebis yeter

Ölçümlerle ilgili şöyle bişey öğrendim bende geçen hafta biri 40 diğeri 46 mm gibi çıkmıştı bende arada neden fark var diye sordum. Hoca ikisininde çıktılarını aldı ve birinin sırtüstü dümdüz diğerinin biraz kıvrımlı yattığını gösterdi. Hiç dikkatimi çekmemişti o gösterene kadar. Hakkaten de yatış şekilleri farklıydı. Belki diğer hafta o da düz yatarsa aynı bile çıkabilir dedi.

Cnm be zaman gitmistin doktora ben gecen sali gittim 2.84 cm di 9+4 hesapliyodun 9+0 çıktı benim dogum tarihi de 6 mayis...bebegim küçük mü acaba

İyi akşamlar kızlar ben ultrason kağıdında bulamıyorum dediğimiz ölçüleri içinizden biri kalemle işaretleyip buraya atabilir mi ultrason görüntüsünü

Cnm be zaman gitmistin doktora ben gecen sali gittim 2.84 cm di 9+4 hesapliyodun 9+0 çıktı benim dogum tarihi de 6 mayis...bebegim küçük mü acaba
Canım benim doktorun küçük demedikce diğer bebeklerin ölçüsü ile kıyaslama bence bebisi
her bebek farklı , her ultrason cihazı farklı , M MissBbs nin dediği gibi ölçüm pozisyonu farklı bebeğin
Kadın bir kaç kere ölçtü tam ölçüm alamadı hatta
Doktor bebegin gelişimde problem olsa söylerdi
İlerde gramlarini söylemeye basliycaz onlarda çok farklı çıkacak birbirimizinkinden
Yani takma bunları :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…