- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
Bu arada ben birçok takviye alıyorum inş faydası olur birde yasmin kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi olsun canim. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin bizlere..Kızlar tedavi tarihim kesinleşti.. Allah kısmet ederse ağustosta yaptırıyoruz. Çok heycanliyim korkuyorum off duygular karmakarışık
Hadi hayirlisi olsun canim. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin bizlere..
Ne takviyesi aliyorsun mesela canim?
mrb kızlar dn yeni bi doktora gttm tesadüfn duydum bende kmseye sylemedm sadece kayınpederm ve kendi ailem bliyo edirnede özel bi hastaneye gttm ve doktora kedimi anlattım tekrar hormon testi ve sperm testi istedi sonuca göre konuşalm dedi ve bunun sonucunda aşılama dedi biraz tüp bebeğe karşı hç aşılama yapılmamış hemen tüp bebek olmaz dedi bizde düşündük karar verdk temmuzda aşılamaya karar verdk bu ay doktor izne ayrılıyomş önümzdeki ay dedi korkuyorum bi yandanda sevinçliyim telaşlıyım tesadüfen öğrendm bu doktoru belki kısmetm ordadır dyorum kötüyü çağırmamaya çalışıyorum allahm hepimize bu güzel gnlerde sevindirsin
sizinleym gidermiyim hiç biyere hepimize kısa sürede bebiş versn allahmCanim hakkinda hayilisi. Doktorun bi bildigi vardir ki seni öyle yönlendirdi. Insallah gelir bebislerin. Olsun sen yinede bizimle kal ve sonuclari bildir..
Ilk once stresi haytimizdan atiyruz.. Tutucakmi tutmayacakmi dusuncelerini atiyruz.. Tek tesellimiz allh.. Ve pozitif dusunun pozitif olsunki kuralimiz.. Ve sloganimiz belli "O BEBEK BU EVE GIRECEK" sonuc ne olursa olsun.. Isyan yok... Ben elimden geleni yaptim taktiri ilahi.. Diyip yolumuza dewam ediyruz.. Nefes aldikca umutlar tukenmeyecek..umudihar
Canim bize önerebilecegin seyler var mi tedaviden önce yapabilecegimiz? Yemek veya yumurta gelistirici seyler gibi? Nelere dikkat edelim?
Veee benim cok merak ettigim.. Transfer sonrasi ne kadar kendimizi muhafaza etmeliyiz? Yani hep yaticaz mi? Yürümek ne kadar cok olabilir? Cebvaplarsan cook sevinirm ..
akgUvercin
Canim hakkinda hayirlisi. Biliyorum söylemesi kolay. Ama seni nasil teselli ederim bilmiyorum ;-( insallah bu son denemen olur ve saglikli yavrucaklars kavusursun insallah cifter cifter.sen nerde tedavi görecektin canim?
Bende burda pekmezi cok okudum. Soguk pres keci boynuzu pekmezi. Bi onu deneyim diyorum.
Sence nelere dikkat etmeli bilhakis transferden sönea? En cok merak ettiklerimin arasinda
akgUvercin bende hep biseylerin yan etki yapmasindan korkuyorum. Gecen ay incir kürü yaptim mesela alt üst oldu adetim. Herkese ayni etkiyi göstermiyebiliyor demek her nekadarda bitkisel olsa .. Simdide bide ilaclar zaten hormon küpü . Iste yazdigin gibi stresten nasil uzak olcan daha simdiden aklimda deli sorular bi o yana bi bu yana dönüyorum bazen gece yatinca düsünmekten rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Evet ananasi bende cokca okudum burda. Ama dedigin gibi rabbim OL dicek . InsaAllah bizde olur canim.. Rabbim yardimcimiz Olsun. Iste bende evde kalirsam günlerce hep kafaya takicam. O yüzden diyorum hani transferden sonra ne kadar bir sürü sonra disari gezmeye gidilir ki?
akgUvercin Bende iste adet söktürmedi. Bi tuhaf oldum. Sonra progestan hapi verdi doktorum ondan sonraki hafta yine geldi. Allak bullak oldu.
Ondada vardir bi hayr diyorum.a bak onu hic düsünmedim. Dokotora gözükmeyi. Haklisin kist yapabilir mazallah. Ay ne güzel ark hamile kalmis. Darisi basimiza insallah.
Pekmez ama insallah bisii yapmaz
Ramazandan sonra sabah aksam iceyim insallah.
Sürekli yatmak hem zor hemde rahat olamaz insan cünkü akli hep bebekte bisey mi var bisey olur mu ben kafayi cok takan biri oldugum icin kuruntuluyum cok iyice evhamlanirim herhalde. Biraz dolasmak iyi gelir.....
Acikcasi ben.. Yattim.diyebilrim cnm.. 4gun sonra yavas yavas.. Harektlendim.. Fellik fellik gezen var ewet insan.cok istegi birseyin.. Olmmasindan korkuryr.. Ewet biliyrum.. Kafan dolu olcak. Ama.yapcagin.sey su kitap doldur kndine simdiden.. Dvdler al.. Otr ve kyfine bk.. Bukadar.. Sen icinden ne gliyrsa onu yp.. Cnm. Dusunki kndine vkit ayryrsun.. Bukadar.. Onmli oln 7gune kadar yrlesyr cnm.. Ytsanda kalksanda.veren.allh.. Sen.tedbirini alicaksin.sadece..umudihar
Canim öncelikle o kadar zaman alip yazdigin icin cok tsk ederim. Cok haklisin Allahtan asla ümit kesilmez. O ol dedigin zaman olur. InsaAllah rabbim bizede nasip eder. Hersey takdiri ilahi. Biz tedbirimizi alicaz, taktir Allahin.
Bende o yatma isini cözemedim. Yani 3-4 gün paso yatilmasimi gerekli? Kimisi AVM'lere gezmeye gidiyo biraz pimpirikli olmamak lazim galiba.. Yani ev isi yapmamak lazim agirca o 3-4 günde ama dolasmaya bisey karsi var mi? Yani evde oldugum sürece sanirim hep kendimi dinlicem. Ama disarda en azindan insan oyalanabiliyo o yüzden sordum. Sen ne zaman ayakladin? kusura bakma cok soruyorum canim ama aklimda deli sorular daha cok sorucam kusuruma bakma yani :-D
Amin inşallah. Senin De güzel geçer Tedavin mutlu haberler verirsin İnş. :)Selam kızlar :) arnıza yenı katılıyorum yaklasık 2 senedir korunmuyoruz ve 1 kez aşılama yaptık bugun bursa acıbadem şahin zeterogluyla tüp bebek için randevumuz var inşaallah iyi geçer. Allahım isteyen herkese anneliği tattırsın inşaallah.