2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hoşbuldum:) ilk deneme olcak inş çok uğraşmayız.27 yaşındayım ağustosun 15 gibi olcak . Anadolu sağlık Merkezi inde Prof aydın arıcı var onu düşünüyorum. Yaşınız kaç acaba?

Hayirlisi olsun canim. Benim 30 a dayandi :-) benimde ilk bakalim hakkimizda hayirlisi. Bende istambulda düsünüyorum.

Slm kizlar benim 4. Tedavim olacak kismetse bende temmuz yada agustos ayinda dusunuyorum..henüz karar veremedim.. öncesinde histeroskopi olacağım ramazanda olup olmama konusunda kararsız kaldım. ..
Hepimiz için hayırlısı olsun inş..

Selam kızlar. ALLAH isteyen herkese versin inşallah. 30 yaşındayım. İlk olacak. Laparoskopi oldum tüpleri hasarlı çıktı. Tüp bebek dediler. Doktor ve hastane konusunda kararsızlık yaşıyorum. Ağustosta yaptır cam inşallah.

Selam kızlar. ALLAH isteyen herkese versin inşallah. 30 yaşındayım. İlk olacak. Laparoskopi oldum tüpleri hasarlı çıktı. Tüp bebek dediler. Doktor ve hastane konusunda kararsızlık yaşıyorum. Ağustosta yaptır cam inşallah.

A azee13 canim benimde korkularim var dogrusu

Ama Allaha Sigincaz ..... Insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olur.

Anladım teşekkür çok ederim :) sabır gerekiyor her şeyden önce.allah İsteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip Etsin. sizin problem neydi peki?
bizim de sayı ve morfoloji problemi var. ama bu problemler doğal gebelik için engel teşkil ediyor tüp bebek tedavisinde 13-15 milyon sayı süper. bu arada negatifleri alınca genetik ve pıhtılaşma testlerine de baktırdık bişey çıkmadı şükür. bu tedaviden önce bir de sperm dna hasar analizi yaptıracaz bakalım inşallah dna hasarı da çıkmaz

Amin insallah ama ben cok umutsuzum elimde degil :KK43:
ohooo böyle baştan umutsuz başlamak... hiç sağlıklı değil. uzun ve çetin bir yoldayız ama asla umutsuz olmamalıyız. moral motivasyon çok önemli sakın unutma ve hep olumlu düşün canım. nasıl bakarsak öyle görürüz:KK66:

ohooo böyle baştan umutsuz başlamak... hiç sağlıklı değil. uzun ve çetin bir yoldayız ama asla umutsuz olmamalıyız. moral motivasyon çok önemli sakın unutma ve hep olumlu düşün canım. nasıl bakarsak öyle görürüz:KK66:[/QUOTE
Evet canim haklisin ama cok korkuyirum. Burda olumsuz yorum gorunce de etkileniyorum. Daha doktora da tam karar vermedik. Sen 3.deneme mi olacak nerde yaptiriyorsun. Allah hepimizin yardimcisi olsuun

benim ilk denemem kayseri memorial ikinci ankara memorial üçüncü için kayseri acıbadem düşünüyorum. sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktordan ziyade merkezin iyi olmasını tercih et. teknolojisi iyi olsun. embriyoloğu tecrübeli olsun

bizim de sayı ve morfoloji problemi var. ama bu problemler doğal gebelik için engel teşkil ediyor tüp bebek tedavisinde 13-15 milyon sayı süper. bu arada negatifleri alınca genetik ve pıhtılaşma testlerine de baktırdık bişey çıkmadı şükür. bu tedaviden önce bir de sperm dna hasar analizi yaptıracaz bakalım inşallah dna hasarı da çıkmaz
Bu testleri Dr mu istedi biz bi öngörşme yaptık ne zaman düşünüyorsanız adetin 2. Günü gelin başlayalım dendi. Başka test falan istenmedi sadece sperm testini tekrarlıcaz. Sizin 3. Deneme olacağı için mi istendi acaba? hiç bi fikrim yok kusura bakma ne olur merak ediyorum

Bu testleri Dr mu istedi biz bi öngörşme yaptık ne zaman düşünüyorsanız adetin 2. Günü gelin başlayalım dendi. Başka test falan istenmedi sadece sperm testini tekrarlıcaz. Sizin 3. Deneme olacağı için mi istendi acaba? hiç bi fikrim yok kusura bakma ne olur merak ediyorum
yok canım ne kusuru istediğin gibi sorabilirsin. aslına bakarsan bu testleri doktor istemedi biz negatifleri aldıkça yeni şeyler öğrendik özellikle de burdan okuyarak. ya nelere şahit oluyoruz doktorlar rutin bir yol tutturmuşlar gidiyorlar. ben dr. olsam hem erkeği hem kadını her yönüyle araştırıp öyle başlarım tedaviye. mesela erkekte problem olması kadında olmadığı anlamına gelmez ki. şimdi birinin tedavisi negatif sonuçlansa bu sefer dicekler ki hadi bir de kadının yumurta rezervine bakalım bi bakmışlar 0,1. aaaa erken menapoz .. hadi kadında da ilaç kullanalım bi daha. olmadı bi de genetik test baktıralım bi daha... ha onlara da sorsan ilkinde hepsini araştırmak gereksiz masraf. ya tutarsa.... bilemiyorum kim haklı kim haksız sen de çok araştırma doktoruna güven inşallah hiç birşeye gerek kalmadan ilk tedavinde kavurşursun bebeğine

yok canım ne kusuru istediğin gibi sorabilirsin. aslına bakarsan bu testleri doktor istemedi biz negatifleri aldıkça yeni şeyler öğrendik özellikle de burdan okuyarak. ya nelere şahit oluyoruz doktorlar rutin bir yol tutturmuşlar gidiyorlar. ben dr. olsam hem erkeği hem kadını her yönüyle araştırıp öyle başlarım tedaviye. mesela erkekte problem olması kadında olmadığı anlamına gelmez ki. şimdi birinin tedavisi negatif sonuçlansa bu sefer dicekler ki hadi bir de kadının yumurta rezervine bakalım bi bakmışlar 0,1. aaaa erken menapoz .. hadi kadında da ilaç kullanalım bi daha. olmadı bi de genetik test baktıralım bi daha... ha onlara da sorsan ilkinde hepsini araştırmak gereksiz masraf. ya tutarsa.... bilemiyorum kim haklı kim haksız sen de çok araştırma doktoruna güven inşallah hiç birşeye gerek kalmadan ilk tedavinde kavurşursun bebeğine
Evet haklısın. Bizde tecrübeyle öğreneceğiz. Hepimizin gönlüne göre olur inş. Burdan gelişmeleri paylaşalım hep birlikte.

benim ilk denemem kayseri memorial ikinci ankara memorial üçüncü için kayseri acıbadem düşünüyorum. sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama doktordan ziyade merkezin iyi olmasını tercih et. teknolojisi iyi olsun. embriyoloğu tecrübeli olsun
Ben corludayim canim. Denizlide ameliyat oldum. Doktorum izmirde bir merkez ile calisiyormus ama ayrintilari daha konusmadik. Istanbulda da arastiriyorum. Hangisi icimize sinerse ona gidecegiz. Benim tuplerde sorun var ve rahimde de sikinti var. Var ki var. Esimde yok cok sukur. Allahim seni de daha fazla bekletmeden versin bebisini. Sen tecrubelisin sana sorayim. Merkezin iyi oldugunu nasil anlariz. Bazilari bir yeri cok overjen bazilari hic memnun degil. Labaratuvar iyi mi nasil anlayacagiz

Bende 2014 agustos ayinda acmistim topik.. Ve tedavime baslmistim..
Yeni dostluklar yeni sıkı kardeslerim var.. Simdi ywrularimiz kucagimzda.. Yawrularimizi o sayfada buytcez gibi birsey oldu...Dilerim sizlerde.. Bizim gibi olur bol bol hamile hberi ile inletrsiniz sayfayi.. Canlar..
Hep dualarim geride kalan dostlarimla.. Rabbim.. Cennetinden meleklerini gondersin.. Insallh cenin yawrulariniza ruh ufletmeyi nasip etsin.. Sabredin kizlar.. Umutsuzluga kapilayin,yilmayin, allah yar ve yardimciniz olsun.. Dualrim isteyen herkesle.. Su mubarek aylar hatrina..

Yeni dostluklar yeni sıkı kardeslerim var.. Simdi ywrularimiz kucagimzda.. Yawrularimizi o sayfada buytcez gibi birsey oldu...Dilerim sizlerde.. Bizim gibi olur bol bol hamile hberi ile inletrsiniz sayfayi.. Canlar..
Hep dualarim geride kalan dostlarimla.. Rabbim.. Cennetinden meleklerini gondersin.. Insallh cenin yawrulariniza ruh ufletmeyi nasip etsin.. Sabredin kizlar.. Umutsuzluga kapilayin,yilmayin, allah yar ve yardimciniz olsun.. Dualrim isteyen herkesle.. Su mubarek aylar hatrina..
Amin inşallah bugün transferimin 13. Günü 11.Günü negatif gelmişti, ben hala umutluyum ama olmazsa hemen başlamak istiyorum acele etmiş olur muyum acaba?

:) "o bebek bu eve girecek" di mi. ben de ilk tedavime senin topiğinde başlamıştım canım. hala buralardayım kaç ağustos daha buralardayım bilmeden:KK43::KK43:
sizlerin verdiği umut ve dualarınızla yola devam. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. sen de hayırla büyüt uzun ömürlü sağlıklı vatana millete öncelikle ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah....

Amin canim sagolasin ne guzel dua etmissin :)insallah biz de yazariz burdan hamile haberlerimizi

X