- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
- Konu Sahibi _oceanshine_
Kimse söylememiş bi ben söyledim sanırım :) Anneler, babalar, kardeşler, yakın arkadaşlar herkes biliyor. Biz endişelendik paylaştık rahatladık normal karşıladılar teselli ettiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annem babam kardeşim kaynanam görümcem eşimin teyzeleri ve yakın arkadaşlarım biliyor gerisinin bilmesini istemedim.Kimse söylememiş bi ben söyledim sanırım :) Anneler, babalar, kardeşler, yakın arkadaşlar herkes biliyor. Biz endişelendik paylaştık rahatladık normal karşıladılar teselli ettiler.
A evet ayni. İnşallah beraber seviniriz :) ben de cok heyecanlı lyim. Tedaviden once neler yapiliyir ya da yaptığınız özel birsey var mi arkadaşlar
Aynen ben de kilo vermeye calisiyorum canım :) beslenmeme de dikkat ediyorum yuruyuse de baslayacagim :)
Hosgeldin canim. Insallah hepimiz de mutlu haberller veririz buradan :)Slm kizlar bende ağustos yada eylulde dusunuyorum bizde sorun esimde onun sonuclari na gore doktor karar verecek ben şimdi den tetkiklerimi yaptirayim diye haziranda randevu aldik haftaya gidecegiz
Hosgeldin canim aramiza.. Hayirli spnuclar alman dilegimle..Slm kizlar bende ağustos yada eylulde dusunuyorum bizde sorun esimde onun sonuclari na gore doktor karar verecek ben şimdi den tetkiklerimi yaptirayim diye haziranda randevu aldik haftaya gidecegiz
Eslik.etmezmiyim.herzaman.. Cnm.. Rabbim.bu yolda giden.. Tum.kardeslerime hayrli ewlatlar nasip.etsin..Ayy canim bende agustos topigini actimmm.. Rabbim insallah banada nasip eder saglikli sihhatli evlatlar. Bizleride duana eslik et olur mu? Dualarin icin kocaman bi AAAAMIN
Cnm.. Gec gordum.kusura bakma.. Ikinci.tup bebege gecmeknicin.. Bir.kac ay bekle regli gor yenilensin.rahmin ole basla.derim.. Ilaclarin etkisi.. Rahimi birazcik yoruyr.. Cnm.Amin inşallah bugün transferimin 13. Günü 11.Günü negatif gelmişti, ben hala umutluyum ama olmazsa hemen başlamak istiyorum acele etmiş olur muyum acaba?
Aminnnn.. Insallh cnm..Amin canim sagolasin ne guzel dua etmissin :)insallah biz de yazariz burdan hamile haberlerimizi