2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kimse söylememiş bi ben söyledim sanırım :) Anneler, babalar, kardeşler, yakın arkadaşlar herkes biliyor. Biz endişelendik paylaştık rahatladık normal karşıladılar teselli ettiler.

Kimse söylememiş bi ben söyledim sanırım :) Anneler, babalar, kardeşler, yakın arkadaşlar herkes biliyor. Biz endişelendik paylaştık rahatladık normal karşıladılar teselli ettiler.
benim annem babam kardeşim kaynanam görümcem eşimin teyzeleri ve yakın arkadaşlarım biliyor gerisinin bilmesini istemedim.

Günaydin arkadaslar benim de 8 agustos gibi ama degisebilir. Ben kendi aileme ve yakin arkadaş llarima söyledim. Esimin ailesine söylemedik sorun bende oldugu icin cekindim :) cok heyecanlyim ben. Tecrubelerimizi paylaşalım burada

Kizlar ben söylemedim acikcasi.
Ama dedigim gibi anneme ve sanirim esimin annesini söyleriz cünkü baska sehirde tedavi görücegimiz icin. :-)
Millet hep aciklik aradigi icin ve fisir fisir konUsulur böyle seyler üzüleyim istemedim.
Hakkimizda hayirlisi olsun. Burda evet adim adim anlatalim kismet olursa trcrübelerimizi :-) ay bi heyecan bastiiiii :-)

A azee13 canim ayniyiz eger nasip olursa :-)

Bu listeyi simdilik böyle toparliyayaim burda.. Sonra ilk sayfaya aktaririm.. :-)

Hadi bakalim cümlemize hayirli olsun. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.. Aaaaaaaamin

A azee13 canim ayniyiz eger nasip olursa :-)

Bu listeyi simdilik böyle toparliyayaim burda.. Sonra ilk sayfaya aktaririm.. :-)

Hadi bakalim cümlemize hayirli olsun. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.. Aaaaaaaamin
A evet ayni. İnşallah beraber seviniriz :) ben de cok heyecanlı lyim. Tedaviden once neler yapiliyir ya da yaptığınız özel birsey var mi arkadaşlar

A azee13 insallah canim :-)
Ben kilovermeEye calisiyorumcanim. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum. Abur cuburdan uzak durmaya calisiyorumama malum ramazan tatli cekiyo insanin canim:-)
Onun disinda yürüyüs yapiyordum ama oda simdi askida. Ama bayramdan sonra devam insallah

Slm kizlar bende ağustos yada eylulde dusunuyorum bizde sorun esimde onun sonuclari na gore doktor karar verecek ben şimdi den tetkiklerimi yaptirayim diye haziranda randevu aldik haftaya gidecegiz

A azee13 insallah canim :-)
Ben kilovermeEye calisiyorumcanim. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum. Abur cuburdan uzak durmaya calisiyorumama malum ramazan tatli cekiyo insanin canim:-)
Onun disinda yürüyüs yapiyordum ama oda simdi askida. Ama bayramdan sonra devam insallah
Aynen ben de kilo vermeye calisiyorum canım :) beslenmeme de dikkat ediyorum yuruyuse de baslayacagim :)

Slm kizlar bende ağustos yada eylulde dusunuyorum bizde sorun esimde onun sonuclari na gore doktor karar verecek ben şimdi den tetkiklerimi yaptirayim diye haziranda randevu aldik haftaya gidecegiz
Hosgeldin canim aramiza.. Hayirli spnuclar alman dilegimle..

A azee13 canim burda hep soguk pres keciboynuzu pekmezi okudum. Yumurta gelisimi icin iyimis tedavi esnasinda. Sen hic duydun mu? Icmeye baslasammi aceba simdiden? O kadar ilac icilcek hormon küpü olcaz yan etki yapar mi aceba? Ay kafam karisiyo böyle seyler okuyunca:-)

Ayy canim bende agustos topigini actimmm.. Rabbim insallah banada nasip eder saglikli sihhatli evlatlar. Bizleride duana eslik et olur mu? Dualarin icin kocaman bi AAAAMIN
Eslik.etmezmiyim.herzaman.. Cnm.. Rabbim.bu yolda giden.. Tum.kardeslerime hayrli ewlatlar nasip.etsin..

Amin inşallah bugün transferimin 13. Günü 11.Günü negatif gelmişti, ben hala umutluyum ama olmazsa hemen başlamak istiyorum acele etmiş olur muyum acaba?
Cnm.. Gec gordum.kusura bakma.. Ikinci.tup bebege gecmeknicin.. Bir.kac ay bekle regli gor yenilensin.rahmin ole basla.derim.. Ilaclarin etkisi.. Rahimi birazcik yoruyr.. Cnm.

umudihar umudihar

Canim bize önerebilecegin seyler var mi tedaviden önce yapabilecegimiz? Yemek veya yumurta gelistirici seyler gibi? Nelere dikkat edelim?
Veee benim cok merak ettigim.. Transfer sonrasi ne kadar kendimizi muhafaza etmeliyiz? Yani hep yaticaz mi? Yürümek ne kadar cok olabilir? Cebvaplarsan cook sevinirm ..

X