- 16 Haziran 2014
- 105
- 34
- Konu Sahibi teknekazintisii
ve 24 yaşındayım.ANTALYA ilk bebeğim. doğacağı muhtemel tarih 26.08.2015 cinsiyeti henüz belli değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve 24 yaşındayım.ANTALYA ilk bebeğim. doğacağı muhtemel tarih 26.08.2015 cinsiyeti henüz belli değil.
Yaş 30, ilk bebiş muhtemelen kız, beklenen doğum tarihi 13.08.2015 :) Eskişehir
Benimde yas 27 bebegimin tarihi 18.08.2015 cinsiyet belli deil:-DDnaib trabzon yaşım 25 18.08.2015 ilk çocuk cinsiyet henüz belli değil
Seni yakaladim burdasin demek;-)canım bizim cinsiyet belli oldu kızım geliyor inş.. listeye ekleyabilirsen.. şimdiden teşekkürler...
Canim senin ilk gebeligin galiba;-)Teyzecik bizde kıziz ismimiz elif erva
Evet canım ilk bebek nazlı kızım geliyor inş hepimiz sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavuşuruzCanim senin ilk gebeligin galiba;-)
Amin cnm;-) sende benim gibi heycanlisinn cok iyi anliyorum seni benimde ilk gebeligim hala hissedemiyorum icimde ona uzuluyorumEvet canım ilk bebek nazlı kızım geliyor inş hepimiz sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavuşuruz
çok heyecanliyim hemde birazda buruk düzgün beslenemiyorum yararlı hiç bişey yiyemiyorum süt yoğurt balık et :-( canım benim ilk bebek olunca biraz zor hissediliyormuş tabi biz heyecanla bekliyoruz minnoşları ama nazlı bunlar nazlı senin cinsiyet bellimi canımAmin cnm;-) sende benim gibi heycanlisinn cok iyi anliyorum seni benimde ilk gebeligim hala hissedemiyorum icimde ona uzuluyorum
Yok canim bacaklarini acmiyor ondan kiz olabilir dedi dr ama kesin de degil dedi sen hissediyormusun bebisini. Cnm yemene dikkat et mutlaka hergun sut yumurta yogurt ye sonra et tavuk balikta ye ceviz findik badem da ye cok yararli bebek icinçok heyecanliyim hemde birazda buruk düzgün beslenemiyorum yararlı hiç bişey yiyemiyorum süt yoğurt balık et :-( canım benim ilk bebek olunca biraz zor hissediliyormuş tabi biz heyecanla bekliyoruz minnoşları ama nazlı bunlar nazlı senin cinsiyet bellimi canım
Ayy canim benim insallah bundan sonra duzenli yiyebilirsin evet cnm benim hic bastan beri ne midem bulandi nede istigfar ettim istahim dahada artti 5 kilo aldim benYok canım geçende sanki iki tekme attı gibi geldi ama daha yok bişey ah canım yiyebilsem birtek her sabah bir yumurta yiyorum onun haricinde bişey yok zaten 4 buçuk kilo zayıfladım yeni yeni yemeye başladım bunların hiç biri yok malesef çok vicdan azabı çekiyorum ama bundan sonra en azından ceviz falan sen yiyebiliyor musun canım
Mahallah canım ye valla kilo sonra verilir benimde yavaş yavaş açılıyor gibi ama yararlı şeyleri hiç canım çekmiyor balık yiyebileceğimi sanmıyorum da önceden de sevmezdim ama et yerim inş balık yerine de ceviz olur sanırımAyy canim benim insallah bundan sonra duzenli yiyebilirsin evet cnm benim hic bastan beri ne midem bulandi nede istigfar ettim istahim dahada artti 5 kilo aldim ben
Evet cevizdede omega3 var cnmMahallah canım ye valla kilo sonra verilir benimde yavaş yavaş açılıyor gibi ama yararlı şeyleri hiç canım çekmiyor balık yiyebileceğimi sanmıyorum da önceden de sevmezdim ama et yerim inş balık yerine de ceviz olur sanırım