2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasım ayının ortasında 56 kiloydum. Ben öğrendiğimde 4 haftalık gebeydim aralık başlarında. Diyetisyene gidiyordum hemen bıraktım. Son sigaramı idrar testinin 5dk sının dolmasını beklerken yaktım. Ve bir anda bıraktığım için sigarayı da rejimi de çok kilo aldım. Boyum 167 kilom 56ydı ve ben yazın evlendiğimde 50kiloydum. Bi de beni düşünsenize. Aralık sonunda 60 kiloyu gördüm. Ama bu ay iştahım kesilmeye yediklerimi bitirememeye başladım. Tabi reflü de başladı bu süreçte hastalanmaktan korktuğum için süreklii portakal suyu içtiğimden Şuanda 57 kiloya düşmüşüm. Bu beni korkutuyor aslında. Bu 57 geçen haftaydı. Gitgide veriyorsam yine vermiş olabilirim ve başladığım noktada sayılırım.. Bebeğime iyi bakamıyorsam diye korkuyorum :S

ben 12.haftamın içindeyken öğrendim :)
hatta bir arkadaşım devrim yarattı 9.haftada öğrendi. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum :)
ayyyy deme arkadaşım
bende 11 haftamın içindeyim galiba haftaya kontrolde 12 gibi bişey olcam
en önemlisi sağlıklı hayırlı olması tabi de merak ediyor insan :)

devlet rahat oluyor ben devlet memuruyum inş sende atanırsın

Ya bana da doktorum kız dedi çevremdekiler erkek diyo benimki de kız olcak o zaman inşallah oleeey

Herkese miiissss gibi Samsun sabahindan merhabaaa. ( saatten haberin var mi acaba Gala? Sanki gun yari olmus ) biz bebegimizle ilk piknigimizi yapiyoruz. Her seyi videoya aldik,cok eglenceli bisey oldu. Onca zaman civilenmiscesine yaptigim yatak istirahatinden sonra oyle iyi geldi ki...Rabbim hepimize saglik mutluluk versin

bn nedense biri kız biri erkek diye düşünüyodm buara 2side erkek gibi geliyo ama bnm esim 3 erkek kardes ve akrabalarnda da erkek çoğunlukta onun kız babası bnm de erkek annesi olmamızı çok istyrm ama ALLAH hayırlı versn

devlet rahat oluyor ben devlet memuruyum inş sende atanırsın
Amiiiinnn agzindan bal damliyor vallahi dedim bebegimin nasibine bi giriseyim su ise ins okulu bitirirsem kpss ye gircem bende
Ve kesinlikle devlet memurlugu rahat sen daha iyi bilirsin tabi ama en azindan ozel sektor gibi kasmaz sanki
Ozel sektor cok yoruyo istio istio karsiliginda bisi vermio valla

ben 60 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum şuan doktor bebek iyi suyu iyi dedi bana ama günde bir kaç tanenin dışında kusarsan gel serumla beslemeye başlıyalım dedi

evet tabiki :)) inşallah bebişin uğur getirsin sana uğur böcüğün olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…