- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.981
canım bende baktım şimdi excel falan olarak atılmıyor tablo print screen yapıp resim paylaşır gibi paylaşabilirsinRica ederim canım. Aminn. Tablo şeklinde atıcam burdan pek bişe anlaşılmıyo henüz.
benim tarihim de tahmini 27.08 .2015 :) Allah sağlıkla evladımıza kavuştursun inşallahtahmini doğum tarihlerimiz aynı ne güzell ikizmiş sizinki bende ikiz çok istemiştim Allah tamamını erdirsin
6 haftadan sonra başladı benimki normal endişe yapmaKizlar hiç olmayan kusmalarim basladi artik cok kotuyum boyle sonradan baslayan var mi ? Normsl mi acaba ?
aminnnnn inşallahh nasıl gidiyor bulantı felan varmıbenim tarihim de tahmini 27.08 .2015 :) Allah sağlıkla evladımıza kavuştursun inşallah
Kızlar kilo konusunu konuşmuşsunuz da benümde boyum 1.70 ve 57 kiloyla hamile kaldım. Sabah tartıldım 59,9 olmuşum. Ben bundan önce hiç kilo alıp vermezdim ama şimdi 3 kilo çok geldi bana, sizlerden çogunuz kilo vermişsiniz, ilerde çok fazla şişeceğimden korkuyorum, birde sigara içiyordum onu bırakınca da kilo farkediyor diyorlar, belki o da hızlı almamı etkilemiştir. Yediklerimede hiç dikkat edemiyorum canım ne isterse yiyorum, sadece cola ve fastfood tüketmiyorum. İlk üç ay bir kilo alınmalı yazıyor ben şimdiden üçe katladımdaha önce hamilelik yaşayanlar daha iyibilir heralde, gidişatım çok mu vahim
canım bende baktım şimdi excel falan olarak atılmıyor tablo print screen yapıp resim paylaşır gibi paylaşabilirsin
ayyyy deme arkadaşımben 12.haftamın içindeyken öğrendim :)
hatta bir arkadaşım devrim yarattı9.haftada öğrendi. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum :)
devlet rahat oluyor ben devlet memuruyum inş sende atanırsınFizikciyimson bi kac dersim var onlari bitirmeye calisiorum ins
Bi sure ara vermistim ozel ders butik dersane takiliodum ama bu yil bitiriym artik okulu dedimbebis olmadan sonrada devlet babaya bi is kapisi icin basvurcam sizde akliniza geldikce dua ederseniz cok mutlu olurum .cunku sinava girmeden once yaziyorum burdan bi k8si bile cevap vermis olsa benim motivasyon tavan.
Hanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyoduçevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı
bn nedense biri kız biri erkek diye düşünüyodm buara 2side erkek gibi geliyo ama bnm esim 3 erkek kardes ve akrabalarnda da erkek çoğunlukta onun kız babası bnm de erkek annesi olmamızı çok istyrm ama ALLAH hayırlı versnEvet sana cinsiyet söyleyemeyebilir, çikolatada muayneye giderken bi parça yiyebilirsin,bebek hareketlenince daha kolay ölçüm alıyorlar demişlerdi.
Bende sanırım daha çok kız istiyorum ama ya olmazsa diye erkek hissettiğimde oluyor bazen. Ama eşimi düşününce bu adamın kesin kızı olur diyorum tam bir kız babası tipi :)
Amiiiinnn agzindan bal damliyor vallahidevlet rahat oluyor ben devlet memuruyum inş sende atanırsın
ben 60 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum şuan doktor bebek iyi suyu iyi dedi bana ama günde bir kaç tanenin dışında kusarsan gel serumla beslemeye başlıyalım dediKasım ayının ortasında 56 kiloydum. Ben öğrendiğimde 4 haftalık gebeydim aralık başlarında. Diyetisyene gidiyordum hemen bıraktım. Son sigaramı idrar testinin 5dk sının dolmasını beklerken yaktım. Ve bir anda bıraktığım için sigarayı da rejimi de çok kilo aldım. Boyum 167 kilom 56ydı ve ben yazın evlendiğimde 50kiloydum. Bi de beni düşünsenize. Aralık sonunda 60 kiloyu gördüm. Ama bu ay iştahım kesilmeye yediklerimi bitirememeye başladım. Tabi reflü de başladı bu süreçte hastalanmaktan korktuğum için süreklii portakal suyu içtiğimdenŞuanda 57 kiloya düşmüşüm. Bu beni korkutuyor aslında. Bu 57 geçen haftaydı. Gitgide veriyorsam yine vermiş olabilirim ve başladığım noktada sayılırım.. Bebeğime iyi bakamıyorsam diye korkuyorum :S
Netten baktım da kızlar, ilk olarak bizim sesimizi 17. haftada duyuyorlarmış, diğer dış sesleride 24. haftadan sonra..
evet tabiki :)) inşallah bebişin uğur getirsin sana uğur böcüğün olsun :)Amiiiinnn agzindan bal damliyor vallahidedim bebegimin nasibine bi giriseyim su ise ins okulu bitirirsem kpss ye gircem bende
Ve kesinlikle devlet memurlugu rahat sen daha iyi bilirsin tabi ama en azindan ozel sektor gibi kasmaz sanki
Ozel sektor cok yoruyo istio istio karsiliginda bisi vermio valla
ben 60 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum şuan doktor bebek iyi suyu iyi dedi bana ama günde bir kaç tanenin dışında kusarsan gel serumla beslemeye başlıyalım dedi
ben sabah kalkaken birlikteBen daha hiç kusmadım :S
Yaaaaa olsun valla tosbik kuzum benimevet tabiki :)) inşallah bebişin uğur getirsin sana uğur böcüğün olsun :)
Benide eklermisin wuslt -hatay -10.08.2015 yas 28 ilk bebisRica ederim canım. Aminn. Tablo şeklinde atıcam burdan pek bişe anlaşılmıyo henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?