2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebegini hissetmeye baslayan varmi.ben 12. haftadan beri hissediyorum erkek bebek erken hareket eder derler dogru mu.kizimda 16. haftada hissetmistim.haftaya belli olacak cinsiyet
Hareketleri hissediyorum derken nasıl bir his bu canım? Bir iki kez kesenin olduğu yerde anlık batmalar hissettim ama ne olduğuna anlam veremiyorum. Annem de erkek bebek erken hissedilir diyor bu arada.

Mgul canım çok geçmiş olsun bu dönemde kendine çok iyi bakman gerekiyo doktorun söyler zaten 3 ay sonra tekrar düşünebilirsin her şey çok güzel olacak bunu unutma aynı şeyi ben de yaşadım şimdi tekrar hamileyim ve çok şükür hiçbi sorun yok

Hareketleri hissediyorum derken nasıl bir his bu canım? Bir iki kez kesenin olduğu yerde anlık batmalar hissettim ama ne olduğuna anlam veremiyorum. Annem de erkek bebek erken hissedilir diyor bu arada.
Ilk bebegimi 18 ikincisini 16 da hissettim bakalim bunda ne zaman olacak. Ama hareketler 16 haftadan once hissedilmez dio internette. Muhtemelen hissedenler bagirsak hareketleridir ve siz ona yogunlastiniz ya onu fark ediyosunuz

Ben 9 şubatta gidiyorum, cinsiyetleri de öğreniriz belki:) gitmeden önce çikolata yemeyi unutmayalım :)
Canim senin biraz daha geç sen öğrenirsin inş ta benim şüpheli ama benim içime oğlan doğuyor eşim kız istiyor çikolata yemek mi gerekirmiş ben herseyden tiksindim bişey yiyemiyorum ki :-(

Ilk bebegimi 18 ikincisini 16 da hissettim bakalim bunda ne zaman olacak. Ama hareketler 16 haftadan once hissedilmez dio internette. Muhtemelen hissedenler bagirsak hareketleridir ve siz ona yogunlastiniz ya onu fark ediyosunuz
Olabilir tabi ama bahsettiğin his nasıl bişey, nerden anlıycaz bebeğin hareketi mi, yoksa rahim kaslarından falan mı veya dediğin gibi bağırsak hareketi mi?

ben de kızımda korse taktım doğumdan sonra aynı gğüs altından diz kapağa kadar olandan. karnım dümdüz oldu. ki ben 25 kilo almıştım. somra oğlumda hiç korse takmadım karnım kaldı biraz. bence korse takmak lazım mutlaka. ben de mustela kullanmıstım çok memnundum

Olabilir tabi ama bahsettiğin his nasıl bişey, nerden anlıycaz bebeğin hareketi mi, yoksa rahim kaslarından falan mı veya dediğin gibi bağırsak hareketi mi?
mesela şuan ben de bağırsak hareketlerimi hissediyorum. ama bebek hareketleri daha belli oluyor. sert ve başka bi şeyden gelen bi hareket olduğu belli oluo. inş hayırlısıyla o günler gelir

Canim senin biraz daha geç sen öğrenirsin inş ta benim şüpheli ama benim içime oğlan doğuyor eşim kız istiyor çikolata yemek mi gerekirmiş ben herseyden tiksindim bişey yiyemiyorum ki :-(
Evet sana cinsiyet söyleyemeyebilir, çikolatada muayneye giderken bi parça yiyebilirsin,bebek hareketlenince daha kolay ölçüm alıyorlar demişlerdi.
Bende sanırım daha çok kız istiyorum ama ya olmazsa diye erkek hissettiğimde oluyor bazen. Ama eşimi düşününce bu adamın kesin kızı olur diyorum tam bir kız babası tipi :)

Boş gebelik ti

ay sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda benimki pek heves kız a erkek deyince suratı asılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…