Benim bu aldiklarim yetermiki ilk 3 aya artik daha buyuk aliimmm diyorum 3-6 ay falan?
Ooowww baba simdiden kiskanmaya basladiysa buyuyunce evlendirmezde kizceyiaminnnnbizimki de kız olacakmış prensese ben beğeniyorum babamız kıskanç elbise filan aldırmıyor
He he he meraba ben dostum diye doguyomus benimkiCanım bebişin dünyalı olduğunda güle güle kullansın inş hepsi birbirinden güzel
Yaa masallahin varmis annem siz kucuk dogdunuz ama kirkinizi cikardiginizda cok iyi toparlamis oluyonuz falan dedi bende artik 3 6 ay aliiimmmm belki toroman olur dohru soluosunzıbınlar çok kirleniyo diyorlar..alt değiştirirken filan. 3-6ay alabilirsin daha çok belki tombiş gelir dünyaya ben 5kg doğmuşum bizimkide benim gibi olursa 0-3ay olmaz hiç
E bebek ve joker :))Ayyy cok tatliiiiii coraplarimizda ayni markaymis hemen carpti gozume
Evt canım aziz bebeden. 100 tl aldım.hastane çıkışın çoook güzell aziz bebeden mi?? ne kadara aldn acabaa
Aynen e bebek olmasaymis naparmisizE bebek ve joker :))
Evt canım aziz bebeden. 100 tl aldım.
Yaa masallahin varmis annem siz kucuk dogdunuz ama kirkinizi cikardiginizda cok iyi toparlamis oluyonuz falan dedi bende artik 3 6 ay aliiimmmm belki toroman olur dohru soluosun
Ooowww baba simdiden kiskanmaya basladiysa buyuyunce evlendirmezde kizceyi
Benim annemde tam tersi iri kemikli bi kadindir gerci bende kucuk dogmusum ama cok sukur boyum 170 fena diil yani turkiye standartlarinda.bakalim sende annene cektiysen hakkaten altin top dogurcan demektir ayyy cok tatli oluyo cocuklar tombis oluncaaa.ben artik buyuk aliimmm haklisin kiyafetleriannem minyon yani ben nasl oldum o kadar bilmiyorummsen büyük zıbınlardan al ne de olsa büyücek
Ehe ehe bende gelin bakmaya basliimmm kendime baariiiiikomşunun oğlu var bak diyorum damatta hazır sinirleniyor yok o kariyer yapcak evlilik yok diyoyandık bizzz babamızdan
Çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah mavi altlarımız aynı :)Öhö öhö ses veriyorumasagida gormus oldugunuz fotograflar tamamen gercek olup annemin kendini kaybetmisliginin bir gostergesidir bu arada ben akif berk agustosta dunyada gorusuruz ins kardesler
Ay hepsi çok cici özellikle hastane çıkışına bayıldım üstünde görmek de nasip olsun inşallah
Amin senin oglusunda gule gule kullanir insÇok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah mavi altlarımız aynı :)
Bizim baba da çok kıskanç yandı kızım geçende bizim kiz büyüyecek ya birini tanıştırmaya getirirse diyor surat beş karış ay o kadar güldüm ki sen milletin kızına gittin tanışmaya ben tek kızdım annemin nazlısıydım aldın yakomşunun oğlu var bak diyorum damatta hazır sinirleniyor yok o kariyer yapcak evlilik yok diyoyandık bizzz babamızdan
Benim annemde tam tersi iri kemikli bi kadindir gerci bende kucuk dogmusum ama cok sukur boyum 170 fena diil yani turkiye standartlarinda.bakalim sende annene cektiysen hakkaten altin top dogurcan demektir ayyy cok tatli oluyo cocuklar tombis oluncaaa.ben artik buyuk aliimmm haklisin kiyafetleri
Bizim baba da çok kıskanç yandı kızım geçende bizim kiz büyüyecek ya birini tanıştırmaya getirirse diyor surat beş karış ay o kadar güldüm ki sen milletin kızına gittin tanışmaya ben tek kızdım annemin nazlısıydım aldın ya
onu anlamıyorlar iştee ben neden evlendim diyorum o benim ama herkes benim gibi olmaz diyor yaa dedim bendeeanlamıyor bizim eşler canımm kızları kıymetli olacak
onu anlamıyorlar iştee ben neden evlendim diyorum o benim ama herkes benim gibi olmaz diyor yaa dedim bendeeanlamıyor bizim eşler canımm kızları kıymetli olacak
yerim ben o prensesleri yaaaa inş daha uzun yıllar var ama eşlerinin de kıymetlileri olurlar inş tahtlarıyla bahtlarıyla inş
Ovvv masallahiniz var 5 kilo dogdugunu inkar etmemissin yaniii bizim ailede sizden 5er cm kisa bende buyuk alayim bize cekerlerse uzun olurlar gibibiz karı koca uzun boyluyuz ben 175 eşim 188..çocuk iri olacak bnceben büyük alıyorum ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?