2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sag ol kuzummm,daha iyisi prensesimizin olsun insallahhh cici cici dolasalim birlikte. Benim toplam 4 tane yegenim var Allah baguslasin. Hepsinin dogumlarina,bebekliklerine yakinen tanik oldum. Ikisi agustos bebegiydi hatta. Bir hayli bilgi sahibi olmusum farkinda olmadan. Simdi bi magazaya girip aradigim seyleri ve sebeplerini soyleyince kacinci cocuk diye soruyor personeller biliyodum bir gun o kadar bakiciligin ise yarayacagini biliyoduummm

Hepsine rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş... Bizim meleklerimize de inş ayy giydiririz cicilerı gezmelere götürürüz Piazza mi dersin lovelet mi dersin oh kızımla oğlusun el ele tutuşup gezerler bizim de değme keyfimize dün Piazza da haribo nun önünden geçerken oyun parkında hele buz pistinde kayan bebişleri görünce bolca kulaklarımızı çınlattık

Canimmmm kurban olurum onlari verene. Hayali bu kadar guzelken kimbilir yasamak nasil olacak.

Canimmmm kurban olurum onlari verene. Hayali bu kadar guzelken kimbilir yasamak nasil olacak.
Süper ötesi olacak inş bide bebetto nun ürünleri nasıl bilgin varmı aziz bebe iyi sanırım idil baby de iyi baktım yorumlara da bi tane hastane çıkışı yeter mi bi arkadaş yeter zibin takımı alırsın diyor 3 6 ay arası mi yapıyorsun alışverişi ay ne kadar soru sordum teyzecik

Bebetto da guzel canim. Organiklerini begeniyorum ben ozellikle. Ben bir tane hastane cikisi aldim. Iki tane de 5li set alacagim nasip olursa.
3-6,6-9 aliyorum genelde canim.Gercekten 0-3leri giyemiyorlar uzun sure. Sen sor canim istedigin kadar ben haftalarca az mi sisirdim basini

Est teyzecik biz öyle bişey hatırlamıyoruz hastane çıkışları standart zaten demi 5 li setler de mi standart yoksa onlar da ay ay mi ben asıl bi müsait olduğunda özelden bebek arabaları nasıl onun hakkında sorular sorucam of ya zor işlermiş bunlar teyzecik ya

Allah razi olsun kuzum sag olasin.Standart canim.Zaten bahsettigim 5liler de hastane cikisi.sen aklina geldikce yaz ozelden ben cevaplarim aklimin erdigince. zor ama cok keyifli. Ben telsiz telasindayim simdi. Fikir oturtamiyorum bir turlu deli oldum.

Yaa niye özelden konuşuyosunuz bizde burda okuyup fikir alıyoruz ama aaaaaa aşkolsunn evet araba ve telsiz fikirlerini alalım madem :))

Öhö öhö ses veriyorumasagida gormus oldugunuz fotograflar tamamen gercek olup annemin kendini kaybetmisliginin bir gostergesidir bu arada ben akif berk agustosta dunyada gorusuruz ins kardesler

Eklentiler

• 20150317_223522.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 269
  • 20150314_191259.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 244
  • 20150314_191208.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 257
  • 20150314_191108.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 260
  • 20150314_191005.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 250
  • 20150312_234418.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 238
  • 20150312_234333.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 260
  • 20150312_234155.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 255
  • 20150228_191935.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 259
  • 20150228_185234.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 248
Öhö öhö ses veriyorumasagida gormus oldugunuz fotograflar tamamen gercek olup annemin kendini kaybetmisliginin bir gostergesidir bu arada ben akif berk agustosta dunyada gorusuruz ins kardesler

çok güzel kaybetmiş kendinii çok cici hepsi:) güzel günlerde giysin bebişin erkek galiba :)

çok güzel kaybetmiş kendinii çok cici hepsi:) güzel günlerde giysin bebişin erkek galiba :)
Evet paslarin pasasi bi dogsun hayirlisiyla ins daha neler alcam ona Allah izin verirsedaha iyileride sizlerin olsunnnn

Evet paslarin pasasi bi dogsun hayirlisiyla ins daha neler alcam ona Allah izin verirsedaha iyileride sizlerin olsunnnn

aminnnn bizimki de kız olacakmış prensese ben beğeniyorum babamız kıskanç elbise filan aldırmıyor

Canım bebişin dünyalı olduğunda güle güle kullansın inş hepsi birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…