- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1455474 Eki Görüntüle 1455477 Eki Görüntüle 1455479 Eki Görüntüle 1455480 bunları dün aldık teyzeleri
Teşekkürler canım 3-6 aylık aldım yeni doğan almıyorum pek beşli takım almıştım diğer gruba resmini koymuştum bir tanede hastane çıkışı alacağım ablasından da giyebileceği yeni doğan kıyafetleri varoyyy Cok guzeller saglikla giysin insallah kuzucun. Totosu ayicikli olandan ben de aliyordum dun istedigim beden yoktu sen kac aylik icin olanini aldin tatlim?
Teşekkürler canım 3-6 aylık aldım yeni doğan almıyorum pek beşli takım almıştım diğer gruba resmini koymuştum bir tanede hastane çıkışı alacağım ablasından da giyebileceği yeni doğan kıyafetleri var
Doğduktan sonra alacağım ben çoğunu şimdi ilk başta ihtiyacı olacakları alacağım gömlekler papyonlar beğendim içim gitti yaBen de oyle yapiyorum. 6-9 aylik alayim dedim ben de ama iste yoktu bedeni. Kismet artik.
Doğduktan sonra alacağım ben çoğunu şimdi ilk başta ihtiyacı olacakları alacağım gömlekler papyonlar beğendim içim gitti ya
Ablası 4 kilo doğmuştu erkenden küçüldü her şey bebeğe göre alalım diyoruz Antalya da yaz uzun evde durmak istemeyiz çıkar alırız duruma göre :)
inşallah canım hepimizinkiler tombiş bebek olsun :) fazlaya kaçmayacak şekilde sende içine sindiklerini al o zaman canım bize hediye kıyafette çok gelmişti çoğunu açmadan bende başkasına hediye ettim :))O gomlek,papyon,pantolon askisi durumu var yaa... Yerim ben onlari yer yerrr
Masallah cok guzel dogmus kizin. Darisi ogluna olsun saglikla insallah. Ben ilcede oturuyorum. Gonlumce seyler bulmam sikinti burda. Oyle cikip cikip alamayiz biz Bir de ilk bebek miras da yok onceden
inşallah canım hepimizinkiler tombiş bebek olsun :) fazlaya kaçmayacak şekilde sende içine sindiklerini al o zaman canım bize hediye kıyafette çok gelmişti çoğunu açmadan bende başkasına hediye ettim :))
Eki Görüntüle 1455474 Eki Görüntüle 1455477 Eki Görüntüle 1455479 Eki Görüntüle 1455480 bunları dün aldık teyzeleri
iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bazen hemen zaman geçse diyorum sonra yok diyorum bu günlerinde ayrı güzelliği var insan kendini özel hissediyorBunlar da oglumuza en son aldiklarimiz. Indirimde bulunca iki paket de alt acma aldim :) :)
Bir kac parca daha biseyler aldik biz oglumuza. Fotolarini koysam mi bilemedim. Niye kimse bisey koymuyooo burayaaaa Boyle her disari ciktigimizda 3-5 bisey alsak dunya kadar kiyafet eder
teşekkürler canım inşallahçook güzelmiş hepsi güle güle giysin minik
canım zaten yeni yeni başlar herkes testler taramalar derken insan içi rahat olmadan yapamıyor ne yazık ki bende bu ay çıksın diyordum ama tutamadım kendimi eşim her hafta çıktığımızda bir kaç bir şey alırsın diyor bu arada biz oğlana alırken mecburen kıza da alıyoruz yoksa üzülüyor bana bir şey almayacak mısınız diye suratını indiriyor hemen kıyamam ona dabende anlamadım ağustos anneleri biraz tembel galiba diğer aylara baktım neler var bizimkiler daha çok var diyor galibaa
canım zaten yeni yeni başlar herkes testler taramalar derken insan içi rahat olmadan yapamıyor ne yazık ki bende bu ay çıksın diyordum ama tutamadım kendimi eşim her hafta çıktığımızda bir kaç bir şey alırsın diyor bu arada biz oğlana alırken mecburen kıza da alıyoruz yoksa üzülüyor bana bir şey almayacak mısınız diye suratını indiriyor hemen kıyamam ona da
kızımda her iki tarafın ilk torunuydu hep birlikte aldık hem benim beğendiklerim oldu hemde onlarda toruna bir şeyler almanın keyfini çıkardı :)ahh canımm abla oluyor kıskançlık çok olacak sizede çok zor..benim ilk olunca aileminde ilk torun hamileyim dediğim andan bu yana alıyorlar ben pek almadım onlar bitirdi herşeyi. bizde odası puseti filan büyük şeyleri alcaz başka birşey kalmadı sizin kıyafetlere bakıp hevesleniyorum ben alamadım diye..
kızımda her iki tarafın ilk torunuydu hep birlikte aldık hem benim beğendiklerim oldu hemde onlarda toruna bir şeyler almanın keyfini çıkardı :)
Benim minik paşam sağlıkla giysin inş biz anneanneyi ve havaların güzel olmasını bekliyoruz şimdiye kadar hiç bebek alışverişi yapmadım çevremde de büyüyen bebek olmadı ki tecrübe olsun şöyle havalar ısınsın nisan gibi alışveriş yapalım bizde doya doya ama sizin cicilerı görünce çok hoşuma gidiyorBunlar da oglumuza en son aldiklarimiz. Indirimde bulunca iki paket de alt acma aldim :) :)
iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bazen hemen zaman geçse diyorum sonra yok diyorum bu günlerinde ayrı güzelliği var insan kendini özel hissediyor