• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 AĞUSTOS ANNELERİ İHTİYAÇ LİSTESİ VE ALDIKLARIMIZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi mry7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en zevkli dönemler istediğini alıyorsun ama herkes çok giymez alma diyor..sanada diyorlar mı hevesim kırılıyor

Aynen bana da diyorlar. Mantikli dusununce haksiz da degiller esasen ama heveslerimin de onune gecmek cok istemiyorum :-) benim asil onem verdigim seyler kiyafetten ziyade diger buyuk ihtiyaclar. Onlar eksiksiz ve diledigim gibi olsun da kiyafeti cok da onemli degil.

Aynen bana da diyorlar. Mantikli dusununce haksiz da degiller esasen ama heveslerimin de onune gecmek cok istemiyorum :-) benim asil onem verdigim seyler kiyafetten ziyade diger buyuk ihtiyaclar. Onlar eksiksiz ve diledigim gibi olsun da kiyafeti cok da onemli degil.

bizde ufaktan başladık bebek arabası odası bakmaya kafamızda şekillendi gibi büyük parçalar zaten asıl dert..

Insallah canim. Evet genellikle uzun kollu ama ince tercih ediyorum.Agustos bebegi olacak oglum ama sonucta anne karnindan sonra adaptasyon sureci daha rahat ve sikintisiz oluyor ince, uzun kollularla. Agustosta dogan 2 tane yegenim var. Tecrubelenmisim farkinda olmadan:-) Bir de 0-3 aydan ziyade 3-6,6-9 almaya calisiyorum.

Insallah canim. Evet genellikle uzun kollu ama ince tercih ediyorum.Agustos bebegi olacak oglum ama sonucta anne karnindan sonra adaptasyon sureci daha rahat ve sikintisiz oluyor ince, uzun kollularla. Agustosta dogan 2 tane yegenim var. Tecrubelenmisim farkinda olmadan:-) Bir de 0-3 aydan ziyade 3-6,6-9 almaya calisiyorum.

benim 0-3ay 7tane 3-6 15tane 6-9da 10tane var çok kirleniyormuş daha alsam mı acaba bunlar zıbınlar alt olarakta nerdeyse aynı sayıda var nasıl acaba?? bende tecrübe sıfır..

Simdilik yeter bence. Bir o kadar da hediye gelir en kotu ihtimalle. Ama doguma daha cok var. Onca zaman almadan durmamiz imkansiza yakin :) cok begendigin olursa alirsin muhakkak.

inş yeter :KK17: bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz peki??

Ne guzel olmus burasi...
ben de ilk defa bugun birkac zibin aldim ama yaz diye yarim kollu almistim bundan sonra uzun kollu alayim madem....

inş yeter :KK17: bebek odası yapmayı düşünüyor musunuz peki??

Evet yapacagim kismet olursa. Yatak odama park yatak koyacagim ilk aylar icin. Ama odasi da hazir olacak insallah. Okula baslayana kadar kullanabilecegi bisey almayi tasarliyorum.

Ne guzel olmus burasi...
ben de ilk defa bugun birkac zibin aldim ama yaz diye yarim kollu almistim bundan sonra uzun kollu alayim madem....

Canim uzun kollular sonbaharda da rahatca kullanilabiliyor ic zibin gibi :KK66: ama yarim kollu ve kolsuz da lazim hepsi uzun kollu olmasin aldiklarinin benim yuzumden:-)

Ne guzel olmus burasi...

uzun kollu uyurken filan gerek olur gibi eğer çok sıcak yerde yaşıyorsan al bikaç tane daha yarım kollu biz dayanamıyoruz sıcağa onlar hiç gelemez

Evet yapacagim kismet olursa. Yatak odama park yatak koyacagim ilk aylar icin. Ama odasi da hazir olacak insallah. Okula baslayana kadar kullanabilecegi bisey almayi tasarliyorum.

bende büyüyen beşik istiyorum ama etrafımdakiler gerek yok kullanmıyor filan diyor park yatak yeter 3yaşına kadar diyorlar..tam karar vermişken aklımı karıştırıyorlar:KK12:

bende büyüyen beşik istiyorum ama etrafımdakiler gerek yok kullanmıyor filan diyor park yatak yeter 3yaşına kadar diyorlar..tam karar vermişken aklımı karıştırıyorlar:KK12:

Ben de duyuyorum ayni seyi :KK47: ama ablam iki cocuk buyuttu tek bir buyuyebilen karyola Ile o_OValla ben buyuyen karyolali alacagim oda takimini. Cooookkk begendigim baska bisey cikarsa belki dusunurum fikir degistirmeyi.

Ben de duyuyorum ayni seyi :KK47: ama ablam iki cocuk buyuttu tek bir buyuyebilen karyola Ile o_OValla ben buyuyen karyolali alacagim oda takimini. Cooookkk begendigim baska bisey cikarsa belki dusunurum fikir degistirmeyi.

şuan için benimde öyle bi fikrim var bakalım ne olacak..taşınma gibi bi durumumuz da var tam hamilelik zamanı :110: ilk zamanlar içinde sepet beşik düşünüyoruz görümcemde vardı onu kullanacaz :KK66:

şuan için benimde öyle bi fikrim var bakalım ne olacak..taşınma gibi bi durumumuz da var tam hamilelik zamanı :110: ilk zamanlar içinde sepet beşik düşünüyoruz görümcemde vardı onu kullanacaz :KK66:

Zor olur bu halde tasinmak,Allah kolaylik versin.
Sepet besiklere bayiliyorum ben ama kullanim omurleri cok kisa diye uzak duruyorum. Kullanilabilecek halde varsa elinizde keyfini surun,cok guzeller ;)

Zor olur bu halde tasinmak,Allah kolaylik versin.
Sepet besiklere bayiliyorum ben ama kullanim omurleri cok kisa diye uzak duruyorum. Kullanilabilecek halde varsa elinizde keyfini surun,cok guzeller :KK66:

sağol daha kesin değil kafamıza göre ev bulabilirsek.. tüller filan tam kızıma göre olacak inş :KK48:

tutumluanne sitesi güzelmiş tavsiye için teşekkürler . keşke daha fazla bebek odası olsaymış

Bir kac parca daha biseyler aldik biz oglumuza. Fotolarini koysam mi bilemedim. Niye kimse bisey koymuyooo burayaaaa:mad: Boyle her disari ciktigimizda 3-5 bisey alsak dunya kadar kiyafet eder :-)

Back
X