Merhaba arkadaşlar,
bebeğin yatağı yada beşiğini kaçıncı ayda almalı?
herkes bişey söylüyo şaşırdım da kaldım zaten acele mi ediyorum diye düşünüp duruyorum.
kafam çok karıştı.
selamlar
Merhaba arkadaşlar,
bebeğin yatağı yada beşiğini kaçıncı ayda almalı?
herkes bişey söylüyo şaşırdım da kaldım zaten acele mi ediyorum diye düşünüp duruyorum.
kafam çok karıştı.
selamlar
Kizlar bu yataklardan yaptiricm ama rengine karar veremedim.mod yesilin modelinden olck ama mavi mi yesil mi sizce?ne dersiniz?
Cnm ben bunu mevlut icin yaptiricam.sallama adeti fln var bizde.bunun icine koyup sallaticm.ama.yesil mi mavi mi karar veremedim.ikiside çok güzell nasl birşey bu ilk defa gördüm ne olarak geçiyor?? mavili daha güzel gibi köpek filan olduğundan sevimli geldi :)
Nerden aldın canım? Bi de fotosu var mı?kraftın park yatağı indirimdeydi 185 tl bende onu aldım
Ay çok güzel. Netten mi sipariş veriliyor canım? Sitenin adını yollar mısın?Kizlar bu yataklardan yaptiricm ama rengine karar veremedim.mod yesilin modelinden olck ama mavi mi yesil mi sizce?ne dersiniz?
Faceden cnm...Ay çok güzel. Netten mi sipariş veriliyor canım? Sitenin adını yollar mısın?
Fiyatı ne kadar canım bilgin var mı?Faceden cnm...
Anne ve bebeklerin cicili dunyasi diye aratirsan cikar.
70 cnm bu benim siparis verdigim ama 6 aya kadar kullaniliyormus.daha buyukleri 100loraymis.Fiyatı ne kadar canım bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?