Herkese merhaba,Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.yazılanların hepsini okudum.biz daha 1 çorap bile almayanlardanız12 haftalıkken büyük ihtimalle erkek dedi ondan sonrada baya bi süre göremedi en son kız olarak gördü,detaylı ultrasondaki doktorumuz da geçen hafta kız dedi bi kaç hafta sonra Türkiye' ye ailemizin yanına gitmeden bi kontrol daha var yine kız derse kesin olarak artık Tr den alıcaz cicilerimizi pembiş pembiş
şimdi kızlar size soracağım şu; ben sıcak bi memlekette yaşıyorum ağustos 21 de muhtemel doğum tarihimiz.0-3 ay için 2 tane hastane çıkışı almayı planlıyorum birde askılı ve yarım kollu zıbınlardan alırım.uzun kollu için hastane çıkışlarındakiler yetermi sizce yoksa daha fazla uzun kollu zıbın alt ust falan gerekirmi.
Canım abartmamis misin biraz :)))benim 0-3ay 7tane 3-6 15tane 6-9da 10tane var çok kirleniyormuş daha alsam mı acaba bunlar zıbınlar alt olarakta nerdeyse aynı sayıda var nasıl acaba?? bende tecrübe sıfır..
Canım abartmamis misin biraz :)))
Hemen büyüyor bebek diyorlar aldıklarının hepsini giydirememisler bile lazım oldukça bebeğin büyüklüğüne göre alın diyorlar ben de bu sitenin yalancisiyim burda okudum hepsini fazla bişey almamaya karar verdim:)
Hepsini Güle güle kullansın. Çok güzeller. Hangi marka.internet satışı var mi.
Hepsini Güle güle kullansın. Çok güzeller. Hangi marka.internet satışı var mi.
cnm slam ilk sırada aldığın toz pembe kilotlu elbiseyi kaça aldın?
cnm slam ilk sırada aldığın toz pembe kilotlu elbiseyi kaça aldın?
kuzucuk ben beyazını tedy den aldım da fiyat aynımı idye merak ettim bende o civar aldım. kremini harika al tavsiye ederimcanim internet sitesinde buldum bak :)
benimde hosuma gitti cunku
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=203978&ctrid=16179
kuzucuk ben beyazını tedy den aldım da fiyat aynımı idye merak ettim bende o civar aldım. kremini harika al tavsiye ederim
bende alicam cok seker cunku :)
ben bulamadin sandim ondan link atam dedim
çok saol kuzum kremini aldım tedy den oraya bak bayıldım bnde 9-12 aldım ben seneye yaz için
Canım her şeyi iyi Günler'de kullanın inş. Sepeti nerden aldın canım? Ne kadar?
Canım her şeyi iyi Günler'de kullanın inş. Sepeti nerden aldın canım? Ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?