- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
Ben bebek arabasını kiddy marka travel sistem olanlardan aldım ana kucağı da var hem oto koltuğu olarakta kullanılıyo.Hastaneye gittiğimde yeni doğum yapmış kontrole gelen ailelerde de gördüğüm kadarıyla artık pek portbebe kullanan yok çoğunlukta ana kucağı kullanıyo herkes.Hemde evde de uzun süreli olmasa da içinde uyutma imkanı var bana kullanışlı geldi bakalım memnun kalırız umarımArkadaşlar anakucagi almayi düşünen varmi yada daha önce kullanan
Arkadaşlar anakucagi almayi düşünen varmi yada daha önce kullanan
cnm bnm kullandığım bi okul çantası gibi sırt çantam vardı hem büyük hem çok gözlü ikiz olunca esyalar ancak sığar diye onu kullanıcamArkadaslar;
Bebegin eşyaları icin bebenk bakım çantası aldınız mı peki? Ben sırt çantası arıyorum ama gönlüme gore bir sey bulamadım henüz. Var mı tavsiyeniz?
Canım resim atabilir misin? Gül'e Gül'e kullanın inş.Perdemiz, avizemiz, bakim urunlerimiz ve kendi ihtiyaclarim haricinde her seyimiz hazir cok sukur. Kalan gunleri rahat rahat gecirebilirim artik :)
Canım resim atabilir misin? Gül'e Gül'e kullanın inş.
Çok tatlı canımBebek cantasi olarakda normal bi sirt cantasi aldim bir sury gozu var icinede termos ozellikli bi biberon kilifi aldim... anne bebek sirt cantalari hic şık gorunmedi gozume bide gereksiz pahali geldiEki Görüntüle 1546032
Her şey çok güzel canım, Allah iyi Günler'de kullanmayı nasip etsin inş.
Çoook güzelllllll.Eki Görüntüle 1551905
halamızdan hediye oyun halımız :)
Teşekkür ederiz canım, amiiiin inşallah..Her şey çok güzel canım, Allah iyi Günler'de kullanmayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?