2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim tepsinin altı polyester değil canım ayna

bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle

Meraba kızlar :) :) ekteki teepsiye bayıldım ya nerden bulabilirim :) mutluhatun :) tepsi takıntım devam ediyo her tepsiye açığım

Meraba kızlar :) :) ekteki teepsiye bayıldım ya nerden bulabilirim :) mutluhatun :) tepsi takıntım devam ediyo her tepsiye açığım
taşlı tepsiden bahsediyosan eminönünde varmış canım diğer tepsiler için zide dekora bakabilirsin hoşgeldin bu arada :)

Kizlar benim favorim bu hem soz hem nisanda kullanabilirim.. ama tabi biraz pahali

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-07-10-51-10.png
    527,2 KB · Görüntüleme: 62
kızlar sizce davtiye netten sipariş vrsem olur mu ki yada beğendiğim modeli matbaalar yapabilir mi ?

Kızlar muhabbet iyi güzel ama ben şimdik mutfağa doğru harekete geçiyorum, söylemesi ayıp bugün günlerden hamsi (sevdiğim tek balık) Bir an önce ayıklama işini bitirip yeme işlemine doğru yol almak istiyorum.

Ben genel olarak kendini pek begenmeyen, guzel bulmayan biriydim -nisanlimla gorusmeye baslamadan once- eskiden nisanimi hayal ettigimde oncesinde sıkı diyetler, cok zor sporlar yapacagimi dusunurdum ama hic oyle olmadi.
Sabah uyandim, o gun cok hasta olmama ragmen(usutmustum) aynaya bir baktim ve "ne kadar guzelim" dedim kendi kendime
Mutluluk bambaska bir enerji, bir guzellik katiyor insana, kilolar hic dert degil

En mutlu gunumuzde mukemmel olacagiz insallah

kızlar sizce davtiye netten sipariş vrsem olur mu ki yada beğendiğim modeli matbaalar yapabilir mi ?
olur bence canım :)
Ben de böyle çok taşlı sevemiyorum işte, ama tam annemlik yani
bende hiç taşlı sevmem
Ben de sordum 200 tl dediler yukselticinin ciftini 25 tl ye yaptirip tepsi alip kendim susliycem galiba
yükseltiler için iyi fiyat vermişler bana çifti için 100 tl dediler

ayyy canım çekti afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…