• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü ocakta diktirmeye başlarım heralde aralıkta da anlaşırım terziyle oyyy az zaman kalmış yaa daha kilo verecem ben offff :KK14: Sen modeli belirledin mi kuzu bi de haute couture terzileri nasıl ayırt ederiz canım? Kendi stilistleri mi oluyor örneğin? Ayyy canım yaa sen başla da biz de iyice heves yapalım kendi gelinliğimize :KK19:
Ocak veya Şubatın başında bile ayarlasan olur bence terziyi :) Modeli belirledim ama haute couture terziler sana yakışacak olanı yakışmayacak olanı tartışan, ilgilenen, kısaca kişiye özel tasarım yapan terziler oluyor. Birazcık kendinizi terziye teslim ediyorsunuz, yani beğendiğiniz model çerçevesinde sizi yönlendiriyor :) öyle heyecanlıydı ki :) inşallah aşama aşama da koyarım resimlerini gelinliğimin :KK68:
Gelinlikten bahsederken bile kalp atışı hızlanıyor insanın ya :KK22:

Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Benim şuan için yaklaşık 3 haftam kaldı ilk prova için, spor filan yapıyorum ama zaten her halimizle güzeliz:KK5: :KK37:

1622150_1568797583343315_5657932908646849564_n.jpg
10354248_1568797430009997_235004467359581403_n.jpg
kızlar kahve yanında lokum servis edicekseniz böyle tercih edebilirsiniz :)
seen nerden buluyon bunları şeker ya:)bayıldım buna ama ben çikolata vermiştim :) ama ben böyle araştırma yapamıorum işte :(

ben bunları bile 60tane yapıyorum canım. sadece bayanlara vericem erkeklere saçma olur herhalde. en yakınlar diye kimseyi ayıramıyorum çünkü benim 7 amcam var bunlardan 4tanesi gelse onların eşleri 4kişi, üç tane dayımın eşi yengelerim etti 7o_O en yakın iki tane arkadaşım var, daha erkek tarafına hiç gitmiyorumo_O havlu işi sıkıntı olur bana hiç girmicem:KK53:

asıl tepsi derdindeyim şuan:KK61: şu polimer tepsilerden alsam boyasam olmaz mı ya çok acemice mi olur:KK51:

Eki Görüntüle 1270195 Eki Görüntüle 1270198

ilk resimdekinden alıp düz beyaza boyasam:KK57: bide bunlara ayna takılıyor mu onu öğrenmek lazım. lazer kesim olursa takılır dedi bana tepsiyi satan kişi.
sen hiç girme o zaman havlu işine :)
canım zide dekora baksana 50-70 arası değişiyor aynalı tepsilerin fiyatı ugraşmamış olursun
polyester tepside 28 liraydı sanırım onada ayna taktırabilirsin ama tepsinin boyutunu bilmiyorum biraz küçüktü

bohça işide duruyo napacam ben ya nasıl yetişecekhepsi :(

sen hiç girme o zaman havlu işine :)
canım zide dekora baksana 50-70 arası değişiyor aynalı tepsilerin fiyatı ugraşmamış olursun
polyester tepside 28 liraydı sanırım onada ayna taktırabilirsin ama tepsinin boyutunu bilmiyorum biraz küçüktü

bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle

Eklentiler

• En-Yeni-Tasarım-Nişan-ve-Söz-Tepsisi-Modelleri-4-620x250.jpg
    En-Yeni-Tasarım-Nişan-ve-Söz-Tepsisi-Modelleri-4-620x250.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 597
bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle
ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)
tepsilerdede çok seçenek var:KK57:

Ocak veya Şubatın başında bile ayarlasan olur bence terziyi :) Modeli belirledim ama haute couture terziler sana yakışacak olanı yakışmayacak olanı tartışan, ilgilenen, kısaca kişiye özel tasarım yapan terziler oluyor. Birazcık kendinizi terziye teslim ediyorsunuz, yani beğendiğiniz model çerçevesinde sizi yönlendiriyor :) öyle heyecanlıydı ki :) inşallah aşama aşama da koyarım resimlerini gelinliğimin :KK68:
Gelinlikten bahsederken bile kalp atışı hızlanıyor insanın ya :KK22:

Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Benim şuan için yaklaşık 3 haftam kaldı ilk prova için, spor filan yapıyorum ama zaten her halimizle güzeliz:KK5: :KK37:
Yavrum bende kilo çok yaa görünüşte belli etmesemde :KK14: Allahtan 3-4 aya rahat rahat veririm inşallah ama nişan problem işte en fazla 2 ay var o zamana kadar 5-6 kilo versem çok iyi olacak :KK14: Gelinlik konusunda haklısın şu an çeyizimin yarısı bile tam değil ama gelinlik modelim şimdiden belli :KK76:Bayılıyorum gelinlikleree yaaa tek gün giyecek olmak canımı sıkıyor sadece :mad:

Precious Precious bak tatlım bu tepsi 40 liraymış :)
alt%C4%B1n-varak-soz-nisan-yuzuk-tepsisi-600x817.jpg
fusya-soz-nisan-yuzuk-tepsisi%20-600x817.jpg

ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)
tepsilerdede çok seçenek var:KK57:

bu tepsilerin beyazını da buldum ben. ama bayılmadım yani içime sinmedi. çok seçenek var eveto_O

birde sana şunu sorayım, senin tepsinin alt kısmı nasıl, yani altına bakınca ayna mı görünüyor yoksa polyester mi??? ben polyester ürün satılan yerde gördüm senin tepsinden sadece çerçeve gibiydi altına silikonla aynayı yapıştırmışlardı şık olmamıştıo_O

Bnlara ben de bayiliyorum ama cicilibicili asiri pahali :KK43: kanatli kupa gormustum 20 tl idi baska hesaplarda 7 tl filan :KK43: iyice arastirmak lazim almadan

Aynen canım, fikir olsun diye takip ediyorum yine de onu.. Orda görüp araştırıyorum :P

Back