Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Girmicem merak etme

Son teshisimi soylemek icin geldim

Artik acik aramayi birakin

Hayir can oyle degil...

Okb , kaygi bozuklugu ve intihar meyilli olmam hic bi zaman yalan degildi

O teshisler onceden kondu

Bugun de yalan soyleme hastaligin var dedi doktor

Aslinda ben kendim doktora itiraf ettin

O da iyi guzel kabbulleniosun vs vs..

Aman iste boyle..

merhabalr,,, konuyu yüzeysel olarak okudum. arkadaşın yaptıkları doğru değil, ben olsam ben de sert tepkiler verirdim. şuan o sert tepkileri vermemem için bir nedenim var: kardeşim.
kardeşim arkadaşlarına aşırı derecede ailesiyle, kendisiyle ilğili yalanlar söylerdi. bu 4 yıl kadar sürdü. psikolojik tedavi de aldı. ama bi işe yaramadı. bu süreçte biz yalnız bırakmadık hep destek verdik. yalan söylemekten kendisini alıkoyamadığını söylüyordu. en basit minicik şeyde bile yalan söylüyordu. niye böyle dedin dediğimde bilmem diyordu. doğruyu söyleyince zaten bişi olmayacakki kızılacak kırılacak bi durum yok söyle rahat konuş diye diye düzeldi. aklınıza gelecek en basit şey de bile yalana başvurmak çok kötü bişi onlar için çünkü bu yalanın ortaya çıkacağını onlarda biliyor ve kaygılı kişilikler oluyorlar.
berceste, seni gerçekten tebrik ediyorum itiraf edebilmiş olman çok güzel bişi. ama bu her defasında hastalığının arkasına sığnmanıda saglamamalı. sen kendi hayatını yaşamalısın yalan bi insanın hayatını değil. şuna emin ol sen kendini doktorlardan daha kısa zamanda tedavi edebilirsin. her zaman popüler olmak ya da bir numara olmak mühim değil. her türlü yaşıyor insan bu hayatı. aşağılık komleksin vasa ondanda kurtul ve kendini " rabbim beni böyle yaratmış"diyerek kabul et. kendini her yönünle geliştir.

Beni taniyanlar kafamin kirik oldugunu biliyorlardi aslinda

Bunlari simdi soylemiyorum onceden de hep soylemisim yani

O yuzden ispat etmeye calisiyorum..

birak bilmeyenler icin ispat etme diyorum bende,

zaten burada sen demesende mesela ben senin o yazdiklrini hic okumadim cünkü o ara ben tatildeydim

fakat ben senin sorunlarin oldugunu hissediyordum,yazdim sanada gecmis zamanlarda bununla iligili,

simdi yapman gereken sey bende su var bende bu var demek degil,birak artik onu

o olay hastasin diye gelmedi buralara..

ve önemseme artik ben dahil kimseyi

arkadaslarim dedigin herkesi burasi gercek degil kim ne düsünürse düsünürsün..

yorulmadin mi valla ben yoruldum seni düsünemiyorum..

sana ben gercek anlamda üzülüyorum,kinaye ya da asaglama olarak degil..

gercek manada üzülüyorum..Allah ruhi skntilar vermesin kimseye kolay degil...

birak bilmeyenler icin ispat etme diyorum bende,

zaten burada sen demesende mesela ben senin o yazdiklrini hic okumadim cünkü o ara ben tatildeydim

fakat ben senin sorunlarin oldugunu hissediyordum,yazdim sanada gecmis zamanlarda bununla iligili,

simdi yapman gereken sey bende su var bende bu var demek degil,birak artik onu

o olay hastasin diye gelmedi buralara..

ve önemseme artik ben dahil kimseyi

arkadaslarim dedigin herkesi burasi gercek degil kim ne düsünürse düsünürsün..

yorulmadin mi valla ben yoruldum seni düsünemiyorum..

sana ben gercek anlamda üzülüyorum,kinaye ya da asaglama olarak degil..

gercek manada üzülüyorum..Allah ruhi skntilar vermesin kimseye kolay degil...

Vallahi ben de yoruldum

Ama gercekten kafayi taktim arkadaslarim artik berceste gecmis olsun dualarimiz seninle fln desin bari

Bisilee diyin olmaz mi:KK14:

Vallahi ben de yoruldum

Ama gercekten kafayi taktim arkadaslarim artik berceste gecmis olsun dualarimiz seninle fln desin bari

Bisilee diyin olmaz mi:KK14:
insanlar zaten bunu mesajlarının arsına sıkıştırıyorlar. sana hakaret eden yok, aşagılayan da yok. görüyorum ki hala aynı komlekstesin. bi kendine gel. yaptığın hatayı kabullendin amenna şimdi de düzelmek için bişiler yap. mesela şuan netten ayrıl ve gerçek dünyayla vakit geçir. bu kadar olaydan sonra şuan burda durman ruh halin için iyi değil. gittikçe bocalattırıyor seni.

Tesekkur ederim istersen doktolari ara

Ama inan ki sana cevap vermezler

Doktor bana defalarca dedi, kimseye biz senin yakkinda bilgi veremeyiz

Bu prosedure aykiri dedi, benim hakkimda size bilgi verirlerse ben onlari dava edebilirim veremezler cunku..

BU EDİTORE DOKTORLARİMİN İSMİNİ VERDİM ARKADASLAR

yok canım. aramam zaten.. ağabeyimde doktor olduğu için onların bilgi vermeyeceğini biliyorum. etik değil...

Kazen abi konuyu kapatsana

Simdi ben gidicem sonra birileri bisiy yazacak ben duramicam gei gelcem

Sen konuyu kapatirsan ben geri gelmem :KK1:

Abi ben yurda gidip bi dus alacagim bugun cok zor gecti benim icin

Sana nerede kahve ismarlayim?

Bahceli olur mu?

şaka yapmıştım artık konu kapansın diye...

Konu ne zaman kapanacak ? :KK14:

konu bence de kapansın artık kız dün geceden beri cevap veriyor herkese sağlamsa da çizmiştir bu kadar olandan sonra.

ek olarak bu konunun sahibi başkası ! Başlığı mı komple kapatalım ?

evet kapatalım zira konu sahibi de üyeliğini kapatıp başka üyelik ile devam ediyor...

X