2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ocak veya Şubatın başında bile ayarlasan olur bence terziyi :) Modeli belirledim ama haute couture terziler sana yakışacak olanı yakışmayacak olanı tartışan, ilgilenen, kısaca kişiye özel tasarım yapan terziler oluyor. Birazcık kendinizi terziye teslim ediyorsunuz, yani beğendiğiniz model çerçevesinde sizi yönlendiriyor :) öyle heyecanlıydı ki :) inşallah aşama aşama da koyarım resimlerini gelinliğimin
Gelinlikten bahsederken bile kalp atışı hızlanıyor insanın ya

Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Benim şuan için yaklaşık 3 haftam kaldı ilk prova için, spor filan yapıyorum ama zaten her halimizle güzeliz

sen hiç girme o zaman havlu işine :)
canım zide dekora baksana 50-70 arası değişiyor aynalı tepsilerin fiyatı ugraşmamış olursun
polyester tepside 28 liraydı sanırım onada ayna taktırabilirsin ama tepsinin boyutunu bilmiyorum biraz küçüktü

bohça işide duruyo napacam ben ya nasıl yetişecekhepsi

bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle

Eklentiler

• En-Yeni-Tasarım-Nişan-ve-Söz-Tepsisi-Modelleri-4-620x250.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 597
bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle
ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)
tepsilerdede çok seçenek var

Yavrum bende kilo çok yaa görünüşte belli etmesemde Allahtan 3-4 aya rahat rahat veririm inşallah ama nişan problem işte en fazla 2 ay var o zamana kadar 5-6 kilo versem çok iyi olacak Gelinlik konusunda haklısın şu an çeyizimin yarısı bile tam değil ama gelinlik modelim şimdiden belli Bayılıyorum gelinlikleree yaaa tek gün giyecek olmak canımı sıkıyor sadece

Precious bak tatlım bu tepsi 40 liraymış :)

ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)
tepsilerdede çok seçenek var

bu tepsilerin beyazını da buldum ben. ama bayılmadım yani içime sinmedi. çok seçenek var evet

birde sana şunu sorayım, senin tepsinin alt kısmı nasıl, yani altına bakınca ayna mı görünüyor yoksa polyester mi??? ben polyester ürün satılan yerde gördüm senin tepsinden sadece çerçeve gibiydi altına silikonla aynayı yapıştırmışlardı şık olmamıştı

Bnlara ben de bayiliyorum ama cicilibicili asiri pahali kanatli kupa gormustum 20 tl idi baska hesaplarda 7 tl filan iyice arastirmak lazim almadan

Aynen canım, fikir olsun diye takip ediyorum yine de onu.. Orda görüp araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…