- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Ocak veya Şubatın başında bile ayarlasan olur bence terziyi :) Modeli belirledim ama haute couture terziler sana yakışacak olanı yakışmayacak olanı tartışan, ilgilenen, kısaca kişiye özel tasarım yapan terziler oluyor. Birazcık kendinizi terziye teslim ediyorsunuz, yani beğendiğiniz model çerçevesinde sizi yönlendiriyor :) öyle heyecanlıydı ki :) inşallah aşama aşama da koyarım resimlerini gelinliğiminYa biz mayıs gibi düşünüyoruz düğünü ocakta diktirmeye başlarım heralde aralıkta da anlaşırım terziyle oyyy az zaman kalmış yaa daha kilo verecem ben offffSen modeli belirledin mi kuzu bi de haute couture terzileri nasıl ayırt ederiz canım? Kendi stilistleri mi oluyor örneğin? Ayyy canım yaa sen başla da biz de iyice heves yapalım kendi gelinliğimize
seen nerden buluyon bunları şeker ya:)bayıldım buna ama ben çikolata vermiştim :) ama ben böyle araştırma yapamıorum işte kızlar kahve yanında lokum servis edicekseniz böyle tercih edebilirsiniz :)
sen hiç girme o zaman havlu işine :)ben bunları bile 60tane yapıyorum canım. sadece bayanlara vericem erkeklere saçma olur herhalde. en yakınlar diye kimseyi ayıramıyorum çünkü benim 7 amcam var bunlardan 4tanesi gelse onların eşleri 4kişi, üç tane dayımın eşi yengelerim etti 7en yakın iki tane arkadaşım var, daha erkek tarafına hiç gitmiyorum havlu işi sıkıntı olur bana hiç girmicem
asıl tepsi derdindeyim şuanşu polimer tepsilerden alsam boyasam olmaz mı ya çok acemice mi olur
Eki Görüntüle 1270195 Eki Görüntüle 1270198
ilk resimdekinden alıp düz beyaza boyasambide bunlara ayna takılıyor mu onu öğrenmek lazım. lazer kesim olursa takılır dedi bana tepsiyi satan kişi.
özellikle aramıyorum valla canım karşıma çıkıyolarseen nerden buluyon bunları şeker ya:)bayıldım buna ama ben çikolata vermiştim :) ama ben böyle araştırma yapamıorum işte
ben arasamda bulamıorum :)özellikle aramıyorum valla canım karşıma çıkıyolar
netten yap canım alışverişi zaman kazanmış olursunbohça işide duruyo napacam ben ya nasıl yetişecekhepsi
sen hiç girme o zaman havlu işine :)
canım zide dekora baksana 50-70 arası değişiyor aynalı tepsilerin fiyatı ugraşmamış olursun
polyester tepside 28 liraydı sanırım onada ayna taktırabilirsin ama tepsinin boyutunu bilmiyorum biraz küçüktü
ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle
Bnlara ben de bayiliyorum ama cicilibicili asiri pahaliUzun zamandır istediğim nutella bıçaklarımı da aldım ama cicilibiciliden almadım, orda 2si 25ti, evidea'da tanesi 9.90 :)
Eki Görüntüle 1270244
Uzun zamandır istediğim nutella bıçaklarımı da aldım ama cicilibiciliden almadım, orda 2si 25ti, evidea'da tanesi 9.90 :)
bulamadım ki link atar mısın canım :)
Eki Görüntüle 1270244
kanatlı kupalardan almıştım benBnlara ben de bayiliyorum ama cicilibicili asiri pahalikanatli kupa gormustum 20 tl idi baska hesaplarda 7 tl filan iyice arastirmak lazim almadan
biraz daha yaklaşsın izin ayarlayabilirsek gideriz bi ara memlekete. yoksada netten yaparız artık :)netten yap canım alışverişi zaman kazanmış olursun
Yavrum bende kilo çok yaa görünüşte belli etmesemdeOcak veya Şubatın başında bile ayarlasan olur bence terziyi :) Modeli belirledim ama haute couture terziler sana yakışacak olanı yakışmayacak olanı tartışan, ilgilenen, kısaca kişiye özel tasarım yapan terziler oluyor. Birazcık kendinizi terziye teslim ediyorsunuz, yani beğendiğiniz model çerçevesinde sizi yönlendiriyor :) öyle heyecanlıydı ki :) inşallah aşama aşama da koyarım resimlerini gelinliğimin
Gelinlikten bahsederken bile kalp atışı hızlanıyor insanın ya
Ne kadar kilo vermek istiyorsun? Benim şuan için yaklaşık 3 haftam kaldı ilk prova için, spor filan yapıyorum ama zaten her halimizle güzeliz
ben taş detaylarından çok hoşlanmıyorum canım o vintage tepsilerden bi tane alıcam karar verdim :)
tepsilerdede çok seçenek var
Bnlara ben de bayiliyorum ama cicilibicili asiri pahalikanatli kupa gormustum 20 tl idi baska hesaplarda 7 tl filan iyice arastirmak lazim almadan
Oyyyyyyyyyy
kanatlı kupalardan almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?