- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.761
canım ,şu doktorların karı koca biri doktor olan kimler acaba.. isimlerini vermen mümkünmü..tabii özelden lütfen
Atiyorum canim.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ,şu doktorların karı koca biri doktor olan kimler acaba.. isimlerini vermen mümkünmü..tabii özelden lütfen
neden üzerinize alındınız ? psikiyatr mısınız ? anlam veremedım.
sana teşhis koyanlar için söyluyorum ben.
uzman bir doktor , bir hastayı hiç görmeden nasıl teşhis koyabılır ?
yorumları okudum , o yüzden söyledım.
ve, sende söyle gerçekleri ve kurtul...belkıde itiraf etmek seni güçlendirir
kendıne getırır.
yqa berceste utanıyorsun haklısın belki ben de olsam utanrdım utandıkça da daha farklı şeylerle geliyorsun. olan oldu bundan sonrası için çabala sen itiraf et rahatla hem gerisi de çorap söküğü gibi gelir kendini rahat hissedersin buradan kimseye zarar vermezsin ki veremezsin böyle düşünme bu utancı da bırak bataklıkta çrpındıkça daha da batarsın.
Arkadaslar evet gercekten kendimle celisiyorum
Evet yalanlar soyluyorum
Bu kadar kafa yormayin artik
Kimsenin duygulariyla oynamak istemedim
Oyle bir amacim yok
Kimseyi uzmek istemedim
Gercekten psikiyatr ve psikolog ile gorusuyorum
Bir arkadas isimlerini istedi msjla atacagim
Bugun de konustuk dr dedi mitomani diye
Ben kotu biri degilim
Hepinizde ozur dilerim
Kimseye kotuluk etmek istemedim
Ben kotu degilim nolur
Bari kotu bi insan olmadigima inanin
Niye batayim canim?
İtiraf ettim ya iste?
Ben de sizofreni yokmus dedim ya?
Mitomanisin yalan soyluyorsun dedi doktor dedim ya?
Bana sadece olabilir demisler dedim ya?
psikolojik bir rahatsızlık oldugunu anlamak icin illa psikoloji dalıyla ilgili olmak gerekmiyor bence bu durumda..ortada zaten baslı basına kendini belli eden bir dengesizlik var..burda kim bu kadar sey uretipde sanal ortamdaki arkadasları onu affetsin diye ugrasır ben yapmam acıkcası..bercestenin acık ve net psikolojik rahatsızlıgı var eger bu anlattıkları uydurma dahi olsa bu kadar senaryoyu uretebilen bir insanın psikolojisi normalmidir yahu bir dusunun..konu hala devam ediyor berceste gercekleri acıkla deniliyor berceste ben yalan soyledim dese ben yine derim git tedavi ol yaptıkları mantıklı degil cunku..ve berceste cidden artık kop su sanal hayattan ve doktolarının soylediklerine uy girme demişler sende girme
Atiyorum canim.......
hasalığın ile ilgili değil söylediğin yalanlar ortaya çıktığı için utanıyorsun sonra da yeni yeni teşhislerle geliyorsun bunu kastettim
özel msj atıyorum lütfen oku ve artık uzatmayalım.hayır değilim
Mitomani icin iyilesmeden kk da kimseyle konusmayacagim soz veriyorum merak etmeyin
Kimsenin duygulariyla oynadim
Kimseyi uzmek istemedim
Beni faceden ekleyenler gordu
Sevgilim, iliskim, ablam, okulum, ailem hepsi hepsi dogru
Bunlar hakkinda yalan soylemedim
teşekkürler tatlım. bu mesajdan sonra sana inanıyorum. belkide tek inanan ben olabilirim bilemem. umarım sağlığına kavuşursun..
uzatmak mı? diyecek başka şey bulamıyorum ben.