• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu tepsilerin beyazını da buldum ben. ama bayılmadım yani içime sinmedi. çok seçenek var eveto_O

birde sana şunu sorayım, senin tepsinin alt kısmı nasıl, yani altına bakınca ayna mı görünüyor yoksa polyester mi??? ben polyester ürün satılan yerde gördüm senin tepsinden sadece çerçeve gibiydi altına silikonla aynayı yapıştırmışlardı şık olmamıştıo_O
benim tepsinin altı polyester değil canım ayna:KK64:

bundan ben çok buldum canım 40liraya. ama çok vintage bir tarzda. ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum. bu ilk resimdeki tepsiden eminönünde 15 liraya buldum. aslında ben taşlı tepsileri de beğendim şöyle

Meraba kızlar :) :) ekteki teepsiye bayıldım ya nerden bulabilirim :) mutluhatun :) tepsi takıntım devam ediyo her tepsiye açığım

Meraba kızlar :) :) ekteki teepsiye bayıldım ya nerden bulabilirim :) mutluhatun :) tepsi takıntım devam ediyo her tepsiye açığım
taşlı tepsiden bahsediyosan eminönünde varmış canım diğer tepsiler için zide dekora bakabilirsin hoşgeldin bu arada :)

Kızlar bakın bide şunları aldım salonum için (daha salon falan yok da ben krem pudra rengi bir salon hayal ediyorum :P )

tablo.jpg
3'lü tablo
takvim.jpg
Magnetli takvim

Kizlar benim favorim bu hem soz hem nisanda kullanabilirim.. ama tabi biraz pahali :(:KK51::KK51::KK14:

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-07-10-51-10.png
    Screenshot_2014-09-07-10-51-10.png
    527,2 KB · Görüntüleme: 62
kızlar sizce davtiye netten sipariş vrsem olur mu ki yada beğendiğim modeli matbaalar yapabilir mi ?

Kızlar muhabbet iyi güzel ama ben şimdik mutfağa doğru harekete geçiyorum, söylemesi ayıp bugün günlerden hamsi (sevdiğim tek balık) Bir an önce ayıklama işini bitirip yeme işlemine doğru yol almak istiyorum. :kk77:

Kızlar muhabbet iyi güzel ama ben şimdik mutfağa doğru harekete geçiyorum, söylemesi ayıp bugün günlerden hamsi (sevdiğim tek balık) Bir an önce ayıklama işini bitirip yeme işlemine doğru yol almak istiyorum. :kk77:[/QUO

Afiyet olsun hoşçakall :)

Yavrum bende kilo çok yaa görünüşte belli etmesemde :KK14: Allahtan 3-4 aya rahat rahat veririm inşallah ama nişan problem işte en fazla 2 ay var o zamana kadar 5-6 kilo versem çok iyi olacak :KK14: Gelinlik konusunda haklısın şu an çeyizimin yarısı bile tam değil ama gelinlik modelim şimdiden belli :KK76:Bayılıyorum gelinlikleree yaaa tek gün giyecek olmak canımı sıkıyor sadece :mad:
Ben genel olarak kendini pek begenmeyen, guzel bulmayan biriydim -nisanlimla gorusmeye baslamadan once- eskiden nisanimi hayal ettigimde oncesinde sıkı diyetler, cok zor sporlar yapacagimi dusunurdum ama hic oyle olmadi.
Sabah uyandim, o gun cok hasta olmama ragmen(usutmustum) aynaya bir baktim ve "ne kadar guzelim" dedim kendi kendime :KK22:
Mutluluk bambaska bir enerji, bir guzellik katiyor insana, kilolar hic dert degil :cool:

En mutlu gunumuzde mukemmel olacagiz insallah :KK36:

kızlar sizce davtiye netten sipariş vrsem olur mu ki yada beğendiğim modeli matbaalar yapabilir mi ?
olur bence canım :)
Ben de böyle çok taşlı sevemiyorum işte, ama tam annemlik yani :p
bende hiç taşlı sevmem:KK19:
Ben de sordum 200 tl dediler :KK11: yukselticinin ciftini 25 tl ye yaptirip tepsi alip kendim susliycem galiba o_O
yükseltiler için iyi fiyat vermişler bana çifti için 100 tl dediler
:KK57:

Kızlar muhabbet iyi güzel ama ben şimdik mutfağa doğru harekete geçiyorum, söylemesi ayıp bugün günlerden hamsi (sevdiğim tek balık) Bir an önce ayıklama işini bitirip yeme işlemine doğru yol almak istiyorum. :kk77:

ayyy canım çekti afiyet olsunn:KK19:

Back