- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
kk ya telden giriyoum burdan paylasabilirmiyim ki ?
Hımm anladım bak işte onu bilmiyorum,bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk ya telden giriyoum burdan paylasabilirmiyim ki ?
hoşgeldin tatlım teldende paylaşılıyo sanırım ama ben bilmiyorum :)arkadaşlar bende yeni yeni başladım ceyizlik işlerine:) keşke burdan sizinle paylasabilsem
Ayy inşallah :)) burda bindallı görmştüm yarın onuda denemeyi düşünüyorum :)olmaz inşallah canım :)
herşey çok güzel olur
Canm dosya yükle sonra belgeler ordan yükleyeblrsn :)kk ya telden giriyoum burdan paylasabilirmiyim ki ?
ayyy canım çekti afiyet olsunn
resmini atarsın yarın :)Ayy inşallah :)) burda bindallı görmştüm yarın onuda denemeyi düşünüyorum :)
ayy gelmiş yemiş kadar oldum valla :)Evet sen balıkçısın zati Fırında pişiyorlar şimdi, gel buyur beraber yiyelim, yalnızken tadı çok çıkmıyor. :)
Canımm bu aliexpresste satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlayacağız? Gold satıcılar diyorlar, taçlar, elmaslar bişeyler duydum onlar nerden görünüyor canım? Sen nasıl anlıyorsun bir de tr.aliekspress var o aynı sitenin tr.si mi yoksa çakma bi site mi? Saçma bi tabir oldu Neyse kuzucum bi bilgi versene bana he bide her ürün western unionla ödenebiliyor mu? Bende kredi kartı yok ancak öyle ödeyebilirim son son son olarakta senin güvendiğin satıcıların isimlerini verir misin bende onlardan alışveriş yapayım
Tikkabilla
Aslında yazdıktan sonra maddelemek aklıma geldi ama üşendim ona zaten zor toparladım hepsiniaklimdaki butun sorulari sormussun
peçetelere ve minik bayraklara takıldım ayy napıcam ben yaaAyyyy bunlar ne böylee canımm biraz daha paylaşırsan nişanımda napıcamı bilemiyorumm hangisini yapıcam :) :) daha sözüm olmadı ama direk nişanlanıcam böyle gidersee :) :)
peçetelere ve minik bayraklara takıldım ayy napıcam ben yaa
aslında aramızdan biri bilgisar programlarından anlasana ve bize büyük bir iyilik yapsa ne güzel olurduBöyle giderse batırıcan sen biziiii :) evlenmeye paramız kalmıcak :)
aslında aramızdan biri bilgisar programlarından anlasana ve bize büyük bir iyilik yapsa ne güzel olurdu
bu ayrıntıları kişiye özel istiyorum amaDimii harika olurdu.. aslında boş vaktim olsa benim ufak tefek evde yapardım bişeyler ama çalışıyorum yoksa eminönünde yok yok valla :)
sevdicek bilişim öğretmeni sen diyince aklıma geldi bak. bu konşma baloncuklarını biz tasarlasak davetiye yaptırcağmz matbaadan çıkarmlarını istesek ne güzel olur:) bi diyim bakim :) bizim kahve kavanozlarındaki etiketi o yapmştı :)aslında aramızdan biri bilgisar programlarından anlasana ve bize büyük bir iyilik yapsa ne güzel olurdu
elinde hazine bulunduruyosun farkındaysan davetiyeyi bile tasarlayabilirsiniz canım :)sevdicek bilişim öğretmeni sen diyince aklıma geldi bak. bu konşma baloncuklarını biz tasarlasak davetiye yaptırcağmz matbaadan çıkarmlarını istesek ne güzel olur:) bi diyim bakim :) bizim kahve kavanozlarındaki etiketi o yapmştı :)