- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ettim kuzu :)kızlaaarrr bu arada benidei nstagramda takip edebilirsinz :) elif_uner80 :)
Canım çıkmıyorsun senBeni de takip edebilirsiniz :) fridvs
uzaktan ne zormş yaaaolur bence canım :)
bende hiç taşlı sevmem
yükseltiler için iyi fiyat vermişler bana çifti için 100 tl dediler
İnşallah canım evet mutluluk kesinlikle güzelleştiriyor insanı ama resminde çok güzel görünüyorsun demek ki psikolojinle alakalıymış o durumBen genel olarak kendini pek begenmeyen, guzel bulmayan biriydim -nisanlimla gorusmeye baslamadan once- eskiden nisanimi hayal ettigimde oncesinde sıkı diyetler, cok zor sporlar yapacagimi dusunurdum ama hic oyle olmadi.
Sabah uyandim, o gun cok hasta olmama ragmen(usutmustum) aynaya bir baktim ve "ne kadar guzelim" dedim kendi kendime
Mutluluk bambaska bir enerji, bir guzellik katiyor insana, kilolar hic dert degil
En mutlu gunumuzde mukemmel olacagiz insallah
Tesekkur ederim canimİnşallah canım evet mutluluk kesinlikle güzelleştiriyor insanı ama resminde çok güzel görünüyorsun demek ki psikolojinle alakalıymış o durum
ben yerinde olsam her işi internet üzerinden çözerimuzaktan ne zormş yaaa
Meraba kızlar :) :) ekteki teepsiye bayıldım ya nerden bulabilirim :) mutluhatun :) tepsi takıntım devam ediyo her tepsiye açığım
Kizlar benim favorim bu hem soz hem nisanda kullanabilirim.. ama tabi biraz pahali
Ben de sordum 200 tl dediler yukselticinin ciftini 25 tl ye yaptirip tepsi alip kendim susliycem galiba
Bi hesap buldum 25 tl dedi canim bi de benim de satis hesabim var ya organizasyonla ilgilendigin icin bu fiyati verdim filan dedi. Arkadasima yaptirdik hatta. Kalpli ve uzeri harfli
kuzu güvenemiyorum işte( bide sevdick dio babama söylim ilgilensin die. 70 yaşndaki adam ne anlar yaben yerinde olsam her işi internet üzerinden çözerim
evet canim ama sana belki biraz daha farkli fiyat verebilir dedigim gibi benim de instagramda satis hesabim var o yuzden bana uygun fiyat vermis ama senin icin konusabilirm canimgoogle'a taşlı nişan tepsisi yazdım ordan çıkanlardan biri canım
bende istiyorum 25 tl ise hiç uğraşmam
kimseyi karıştırmayın bence bi matbaa bir saatlik vaktinizi alır canımkuzu güvenemiyorum işte( bide sevdick dio babama söylim ilgilensin die. 70 yaşndaki adam ne anlar ya
kızlar misafir banyosunu beyaz ve çok sade istiyorum.. banyo seti olarak bunu düşünüyorum yerede küçük bi banyo halısı... bi kaç renkli aksesuarda yeterli olur diye düşündüm sizce nasıl
herşeye heves ediyoruz zaten :)Gayet güzel sade ve şık canım .. böyle gördükçe hevesim git gide artıyo :)
evet canim ama sana belki biraz daha farkli fiyat verebilir dedigim gibi benim de instagramda satis hesabim var o yuzden bana uygun fiyat vermis ama senin icin konusabilirm canim
Ya bakalım güvenilir bi site bulursam düğüne yakın netten yaptırırım. Haftasonu gelinlik bakacm inşallah olay faln olmazsa:)kimseyi karıştırmayın bence bi matbaa bir saatlik vaktinizi alır canım
netten davetiye alıp memnun kalanlarıda görmüştüm
arkadaşlar bende yeni yeni başladım ceyizlik işlerine:) keşke burdan sizinle paylasabilsem
olmaz inşallah canım :)Ya bakalım güvenilir bi site bulursam düğüne yakın netten yaptırırım. Haftasonu gelinlik bakacm inşallah olay faln olmazsa:)