2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

malesef şuanda gitmem mümkün değil keşke olsa öyle ihtiyacım var ki, doğulular alınmasın burda o kadar sinirlerim yıprandı ki anlatamam..
Anlıyorum canım. İnşallah o zaman havalar bi an önce güzelleşir de gezersin dolaşırsın eşinle iyi gelir

Sanki var gibi :) bence normal gebelik testi alıp tekrarla adetine kaç gün var erken gebelik testleri yanıltabiliyor ?
2 gün var adetime onun için mi silik bi çizgi var acaba diyorum ama çok belirsiz olduğu için umutsuzum bilmiyorum

Bence var orda bir şeyler. BAT gününde sabahtan tekrarla bence, daha net bir şeyler çıkar.
Allah gönlüne göre versin.

2 gün var adetime onun için mi silik bi çizgi var acaba diyorum ama çok belirsiz olduğu için umutsuzum bilmiyorum
Normal testte çıksaydı umutlu ol derdim ama bu testler fazlaca yanıltıyor neyse bakalım inşallah vardır bebiş burada haberdar et bizleri :) yarın sabah normal bir testle tekrarla varsa çıkar zaten bata 1 gün kalmış olacak hem

amin canım benim:) bat 21 nisan
Kız biz senle aynı gün yumurtladık 14 gün sonrası 24 nisan'a geliyor beraber bekleyecektik yaa bende bugün elimde bir ovulasyon testi vardı çok suya filan dikkat etmeden yaptım kıpkırmızı olmasa da baya belirgin çıktı göğüslerim çok acıyor benim ya çok erken başladı normalde adet öncesi hep sızlar şimdi yumurtlamadan beri ağrıyor sanırım tutturamadım yine

ben 26. günde hamile kaldım canım en bariz örnek benim.. son zamanlarda hep 15. gün yumurtladığımı göz önüne alırsak her an herşey olabilir .. ovulasyon testi servikal mukus takibi filan yapıyor muydun ?

Hiç yapmadım canım yaa inşallah peşine takılan ben olmam

selamlar her kese
laboquic marka test kullanıyordum kızlar 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. hemen atlamadım gebeyim diye kesin olmadan. 2 kayıptan sonra gebe olduğunu öğrenip sevinmek bile çok güç bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış.
inşallah olumsuz bir durum olmasında yine dış gebelik gibi negatif olsun ne yapayım. neye sevineceğimi neye üzüleceğimi ben de bilmiyorum artık.
bat a 3 gün var. bende yeni bat veririm 3 gün sonra.

Kizlar azda olsa umudum vardi ama maalesef kirmizilari gordumumudum bir dahaki aya kaldi.

Kizlar azda olsa umudum vardi ama maalesef kirmizilari gordumumudum bir dahaki aya kaldi.

Moralleri bozmayın kızlar. inşallah hepimiz mayısta güzel haberi alıp beraber yaşarız gebeliklerimizi.

evet bebeğimde ben yumurtlamaya göre değil normalde hep oldugum güne 5 eklerim öyle bilirim hiç şaşmadı bir kere sadece değişti. o yüzden o tarih 8 nisanda ilk yumurtlama günüm 9 nisandada kırmızıydı 10 nisanda da kırmızıydı o yzüden :)
nasıl yaa ovulasyon testinde ikincisidemi kırmızı cok

Ben yumurtlamadan sonra tam 14 gün diye biliyorum canım ondan ben normalde 28 günde bir adet olurum hep 14. -15. gün yumurtlarım ama geçen ay 18. gün ovulasyon oldu 3 gün ileri attı bu ay 12. gün oldu ovulasyon 3 gün önce bekliyorum :) kendi kendine ayarlama yaptı vücut eski tarihine getirsin diye herhalde hep cuma regl oluyorum 28 gün olduğumdan eşim isyan ediyordu haftasonu mu yine diye geçen ay salı oldum sevinmiştim artık hafta içi olur diye yine cumaya geldi ovulasyonda yine belirgin çıktı geçen ay bu kadar belirgin çıkmamıştı ovulasyondan sonra ama bende sanki 2-3 gün adet olacakmışım gibi belirtiler var gebeliğe yormuyorum çünkü çok çok erken daha bebek yerleşmez bu zamana olsa bile :) ama göğüslerim şişti acıyor kasıklarımda ağrı var hatta 2 sivilcem bile çıkmış bugün :) neyse hayırlısı bekliyoruz bakalım ne olacak

Napayım canım yaa,bgun inanılmaz yoğundu.. Bu saat oldu işi yeni bitirdim,güya evdeyim ama iş benimle.. Bütün gece dosya çalıştım diye kocamda tripte :)) vay benim halime :))
Ooo senin iş zor canım ya Allah yardımcın olsun :) eşini de ihmal etme ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…