2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

He birde doktora gitmiştim ben koşarak ağrılarım neden oldu diye akıntın varsa hafif onlarda ağrı yaparmış rutin ağrıları biz kendimizi çok dinlediğimizden fazlasıyla duyuyoruz sanırım adet geçmeden belirti aramayacağım bu ay kendimde ama adetinde geçesi yok gibi yine hüsran olacak diye korkuyorum

bebeğim benim akıntım yok şuanda ama ince ince sızı giriyor bel ile kasık arası
hamileliğe değilde kötü birşey olmasa diye amannn aklımız oyunlar oynuyor yine:)
bakalım az kaldı bat a hehehehe:) yumurtlamayı bekleme zamanı cok uzun olunca bat ı beklemek kolay gibi daha az gelıyor:)

anammmm gerçekten miii:) bak yeni birşey daha öğrendim:)

Hamile kalınca akıntımı oluyordu allahım sanki ben bir tane doğurmamış gibiyim yaa
aradan 8 yıl geçti unutmuşum benim akıntım var bata az kaldı merak içindeyim
bu sayfa uğurlu gelip gebe kalmış olabilirmiyim benim akıntım var

bugün iyiyim dün öyle bi gelmişlerdi herhalde :) :)

günaydınnnn

geçmiş olsun canım iyiyim ben de çalışıyorum , sen izinli misin
Teşekkür ederim canım yok izinli değilim de gitmedim okula. Müdürlük yapıyorum da bu yıl yardımcım bakıyo bugün rahatsız olunca gitmiyorum bazen. Senin iyi olmana da çok sevindim canım

Yoktur bişey sen kafana takma bende regl olunca kötü bişey sandım da gittim Bu haftayı da atlattık mı iyicene az kalacak bata gecikene kadar test yapmam diyorum tabii dayanabilirsem

Olabilir tabi :) normalde adete birkaç gün kala şeffaf akıntı gelir ama öncesinde de varsa ihtimal her zaman vardır :)

Yoktur bişey sen kafana takma bende regl olunca kötü bişey sandım da gittim Bu haftayı da atlattık mı iyicene az kalacak bata gecikene kadar test yapmam diyorum tabii dayanabilirsem
ay heyecan yapıyormusun sen peki? ben heyecan değilde merak ediyorum:)
ha birde videolarda izledim yumurta tüpten indikten sonra döllenmesi ve rahime yerleşmesi 3 gün alıyormuş:) ama idrar a falan daha sonra gecıyor hormon

yani benim hiç ihtimalim yomu benim akıntım fazla yok

Olabilir tabi :) normalde adete birkaç gün kala şeffaf akıntı gelir ama öncesinde de varsa ihtimal her zaman vardır :)
HAYIRLISI OLSUN MERAK ETTİM AMA GÜNÜM GEÇMEDEN TEST YAPMAYACAĞIM

yani bilemiyorum akıntı meselasini cunku benım son ıkı ayd acayıp akıntım vardı hatta burdan sormustum amam gebelık cıkmadı gercekten alakası bence fazla olmuyor olabılır yada vucuda göre degısıyor olabılır

Teşekkür ederim canım yok izinli değilim de gitmedim okula. Müdürlük yapıyorum da bu yıl yardımcım bakıyo bugün rahatsız olunca gitmiyorum bazen. Senin iyi olmana da çok sevindim canım
:) ohh dinlen o zaman güzel güzel folik asit aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…