- 14 Mart 2013
- 7.780
- 3.829
- 448
Biraz hormonların, biraz kapalı havanın biraz da pazartesinin etkisi olabilir canım. Benim de yine bu ay reglim dengesiz ya ona sinir oluyorum
Tatilin iznin falan olmaz mı canım biraz dinlensen bi yerlere gitsen
Sanki var gibi :) bence normal gebelik testi alıp tekrarla adetine kaç gün var erken gebelik testleri yanıltabiliyor ?Merhaba bende bebek isteyenlerdenim ve bu ay adet günüm yaklaştıkça heyecanım arttı 2 gün varken dayanamadım test aldım test sonucum çok silik olduğundan negatif mi yoksa pozitif mi emin olamadım aynı durumu yaşayanlar olabilir sizce nedir?
Bugun işler yoğun canım yaabende Yeşim nerde diyordum kolay gelsin arkadaşım
Canım benim yaa öyle düşünme hamileliğin keyfini cıkar sen bizim moral kaynağımızsın sen öyle dersen bizde üzülürüz.
Belkit hormon değişikliği duygusallığın ama dünyanın en mutlu anı yaşıyorsun.
Birde iş tabi yorgunsundur Allah yardımcın olsun.
O zaman bende 1 hafta bekleyeyim yoksa 2 hafta bekliyecektim teşekkürler günlerì kısalttın
Hava nasıl olursa olsun bebişini düşün canında can taşıyorsun Rabbim sağsalim kucağına almak nasip olsun
Kendine iyi bak güzel anneeeeee
duygusal anneee:)düşünüyrum ama gene mutlu olamıyorum öğlen bir sürü ağladım eşim diyo ki sen neden ağlıyosun bilmiyorum ama habire ağlayasım geliyo
sorma ya rezil rüsva etti bu çocuk beniduygusal anneee:)
sorma ya rezil rüsva etti bu çocuk beni
Hormonların değişiyor canım normal böyle şeyler.. Ama üzme kendinide bebişinde üzülür bak sonradüşünüyrum ama gene mutlu olamıyorum öğlen bir sürü ağladım eşim diyo ki sen neden ağlıyosun bilmiyorum ama habire ağlayasım geliyo
oy oy oyyy bbeğim benim bizimde olsunda beraber ağlayalım olsunnn:)sorma ya rezil rüsva etti bu çocuk beni
testime birşey demediniz :) deli bu kız nerdeyse bir hafta gececek ovulasyoondan test yaptım yaaa . çişim boşa gitmesin dedim
Aynen bennnnnnKizlar merakimdan yumurtlamadan 6 gün geçti yine son test diye ovulasyon yaptim
Kızzz valla paylaşmayı unuttum fotoğrafı gülüyommm kendi kendimeeeAynen bennnnnn
Bende de 6 gün gecti ve ovulasyon testim sen paylaşınca karşılaştıralım dedim beraberizzz ve deliyizzzz
Sende sanki biraz belirti cizgi var gibi benimkisi de o kadar zor göküyor ki hiç yok gibi ama sanki hafif hayalet cizgi gibi hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla brkliyoruz bu halimiz hiç hayra alamet değil delirmeye az kaldı
Kanda çıkmayacaksa iğne testinde hiç çıkmaz. Sen bi cumaya kadar sabret garanti olsun.mantıklı tabi de daha 6 gün var günümün gelmesine. bi umut işte kanda ya erken olursa çıkmazsa diye de korkuyorum açıkçası. erken gebelik testi yaptım çıkmadı.
ayyy evet elimde kalmasın dedim hemde silikliğine baktım belli aslında bayağı fotodanda ama burdna daha belli:)Aynen bennnnnn
Bende de 6 gün gecti ve ovulasyon testim sen paylaşınca karşılaştıralım dedim beraberizzz ve deliyizzzz
Sende sanki biraz belirti cizgi var gibi benimkisi de o kadar zor göküyor ki hiç yok gibi ama sanki hafif hayalet cizgi gibi hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla brkliyoruz bu halimiz hiç hayra alamet değil delirmeye az kaldı
Alınmıyorum canım sonuçta herkes aynı değil.malesef şuanda gitmem mümkün değil keşke olsa öyle ihtiyacım var ki, doğulular alınmasın burda o kadar sinirlerim yıprandı ki anlatamam..
delidir ne yapsa yeridir:) testleri sevdim ben ama gebe olursa her hafat yapıcam çift çizgi görmek çok güzel yaaailahi sesli güldüm. oda da herkes bana baktı iş yerinde
Kanda çıkmayacaksa iğne testinde hiç çıkmaz. Sen bi cumaya kadar sabret garanti olsun.
delidir ne yapsa yeridir:) testleri sevdim ben ama gebe olursa her hafat yapıcam çift çizgi görmek çok güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?